Uită de frigul din mașină, cu ajutorul Viper: sisteme de pornire a motorului de la distanță

La început de ianuarie, ne gândim tot mai mult la cum putem să ne ferim de frig atunci când plecăm de acasă. Luăm în considerare haine groase, mănuși, căciuli, cizme, paltoane şi cojoace, dar o opţiune mai eficientă este soluția de pornirea motorului de la distanţă de la Viper.

Viper_2-way_HD_5906v_large

Sistemele de securitate cu pornirea motorului din telecomandă:
Viper5906 Responder HD și Viper 5706 Responder LC3 oferă şoferilor mai multă siguranţă şi confort, deoarece transmit permanent informaţii despre starea maşinii şi pornesc motorul vehiculului de la o distanţă de până la 1,6 kilometri. Astfel, șoferul primește, prin intermediul telecomenzii bidirecționale,informaţii despre temperatura din interiorul mașinii, dar și alerte în cazul în care un senzordeclanșează sistemul de securitate și cauza acționării acestuia.

Sistemele Viper asigură pornirea imediată la drum, indiferent de anotimp sau de temperatură. Prin acționarea funcției de pornire a motorului, mașina va fi încălzită, parbrizul şi luneta sevordezaburi rapid, iar motorul va atinge temperatura optimă de funcționare.Viper 5706 LCD 2-way hybrid Box with Tx large

Viper SmartStart sau cum să porneşti motorul maşinii din telefon
Pentru iubitorii de gadgeturi şi mai ales în cazul celorpentru care distanţa de acţiune de 1,6 km este insuficientă, Directed Electronics a lansat sistemul Viper SmartStart, care permite pornirea motorului din smartphone. Astfel, indiferent de localizare, șoferul se află la doar o atingere distanță de pornirea imediată a motorului și de descuierea ușilor mașinii. Mai mult, acesta va primi informaţii în timp real despre localizarea vehiculului, despre temperatura la bord şi despre eventualele declanşări ale sistemului de securitate. Viper SmartStart a ajuns deja la versiunea 4.0 şi poate fi folosit inclusiv prin intermediul ceasului inteligent de la Apple.

Cele trei opţiuni inteligente Viper de pornire a motorului de la distanţă vin cu garanţie pe viaţă, aşa că vremea nu va mai fi un impediment atunci când pornești la drum.

Despre Falcon Electronics
Falcon Electronics este liderul pieței româneşti în domeniul echipamentelor electronice pentru autovehicule. Cu peste 20 de ani de experienţă în importul şi distribuţia de electronice auto, Falcon comercializează produse performante, aparţinând unor branduri de renume mondial. Este importator oficial în România pentru sistemele de securitate Viper, staţiile walkie-talkie şi CB radio de la Cobra, detectoarele de radar Escort, Beltronics, Whistler şi Cobra, sistemele handsfree şi dronele Parrot, dronele DJI, dispozitivele de navigaţie Navon, car kit-urile Bury, sistemele de sonorizare Kicker. De asemenea, în portofoliul Falcon Electronics se găsesc echipamente multimedia şi audio de la Sony şi JVC.

Despre Viper
Viper, cel mai bine vândut brand din categoria sistemelor de securitate auto din România este produs de Directed Electronics și distribuit exclusiv prin Falcon Electronics.Directed Electronics este cea mai mare firmă de sisteme de securitate pentru autovehicule din lume, ce deţine peste 20 de patente în domeniul tehnologiei electronice de vârf şi peste 50 de brevete de invenţii şi inovaţii.

Falcon Electronics & Viper –

Views: 0

Lasă un răspuns