TRUST Qylo Fast Wireless Charging Pad 7.5/10W – review

In decursul testelor pe care GADGETARUL ROMAN le realizeaza periodic asupra deviceurilor, de ceva vreme nu au mai sosit incarcatoare wireless cu care de obicei smartphone-uri de top se incarca in mod curent. Pana acum ceva vreme aceste modele incarcatoare erau considerate de lux, pentru ca se adresau unui numar redus de modele de terminale si de obicei la preturi neaccesibile orisicui. De aceea, nici nu existau prea multi fabricanti seriosi, care sa atace un astfel de subiect, pentru ca era dificil subiectul de atins, atunci cand functionarea trebuia sa fie ireprosabila.

De aceea, cand am primit in teste TRUST Qylo Fast Wireless Charging Pad 7.5/10W am avut o impresie foarte buna, pentru ca stiu ca olandezii nu fac rabat la calitate, atunci cand se adreseaza unui astfel de segment, care ramane acela al flagshipurilor.

Modele de telefoane – incarcare rapida fara fir: Apple iPhone 8, Apple iPhone 8, Plus Apple iPhone X, Apple iPhone Xr, Apple iPhone Xs, Apple iPhone Xs Max, Samsung Galaxy Note 5, Samsung Galaxy Note 8, Samsung Galaxy Note 9, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 Edge, Samsung Galaxy S6 Edge+, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S7 edge, Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy S9, Samsung Galaxy S9+, Samsung Galaxy S10, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy S10e

Modele de telefoane – incarcare wireless normala: Google Nexus 4, Google Nexus 5, Google Nexus 6, Google Pixel 3, Google Pixel 3XL, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30 Pro, LG G3, LG G4, LG G7 ThinkQ, LG G8 ThinQ, LG G8s ThinQ, LG V30, LG V30s+, ThinQ LG V30s ThinQ, LG V40 ThinQ, LG V50 ThinQ, Microsoft Lumia 850, Microsoft Lumia 950, Microsoft Lumia 950XL, Nokia 8 Sirocco, Nokia 9 PureView, Sony Xperia 1, Sony Xperia XZ2, Sony Xperia XZ3, Xiaomi Mi 9, Xiaomi Mi MIX 2S, Xiaomi Mi MIX 3.

Dispozitivul ofera posibilitatea incarcarii rapide a telefoanelor mobile smart care suporta standardul Qi de incarcare wireless.

Designul incarcatorului este unul minimalist fiind proiectat pentru un birou modern. Smartphone-ul se poate aseza la incarcat in plan orizontal (landscape). Smartphone-ul se poate utiliza in mod obisnuit atunci cand este asezat la incarcat, se pot reda filme si jocuri in timpul incarcarii.

In cazul utilizarii unei huse de protectie pentru telefon, nu este necesara indepartarea acesteia. In functie de grosimea si materialul husei, puterea de incarcare poate varia. Se recomanda sa indepartati orice husa cu o grosime mai mare de 4-5 mm, deoarece acestea pot interfera cu incarcarea fara fir. In general, majoritatea huselor au o grosime mai mica decat cea mentionata.

Pachetul de vanzare ca de obicei extrem de bine tapetat cu informatii vizuale, utile pentru primele contacte, contine urmatoarele: charging pad, cablul de incarcare microUSB, manualul de utilizare.

Caracteristici:
– Incarcare complet wireless pentru telefoanele cu Qi: nu sunt necesare cabluri
– Atingere si incarcare: puneti-va smartphone-ul pe tampon si smartphone-ul va fi incarcat automat
– Rapid si inteligent: ofera puterea maxima pentru dispozitivele dvs.
– Certificat Qi pentru a asigura tehnologia Qi de cea mai inalta calitate
– Functioneaza cu toate telefoanele compatibile Qi, inclusiv cu cele de la Apple si Samsung
– Design inteligent de siguranta cu FOD (Detectarea obiectelor straine) pentru a preveni functionarea defectuoasa si deteriorarea obiectelor metalice
– Mod de noapte: indicatorul luminos se va stinge automat dupa 20 de secunde pentru a evita lumina nedorita pe timp de noapte
– Incarcare rapida cu o viteza maxima de pana la 7,5 W (iPhone) sau pana la 10 W (Samsung Galaxy) cu un incarcator de perete USB cu QuickCharge 2.0 / 3.0. Viteza de incarcare variaza in functie de dispozitiv.

De cand a aparut incarcarea rapida, s-au pus intrebari despre faptul ca aceasta dauneaza duratei de viata a bateriei smartphone-urilor. Mai mult, au existat intrebari care persista asupra efectelor incarcatoarelor fara fir si asupra duratei de viata a bateriei.

Incarcarea prin cablu nu aduce niciun rau duratei de viata bateriei, cu exceptia faptului ca folositi un incarcator fake sau defect. Nu acelasi lucru se poate spune despre omologul sau wireless. Acestea fiind spuse, sa analizam ce va influenta efectiv longevitatea bateriei telefonului. Incarcarea rapida fara fir are dezavantajele? Da, dar bateria are deja un timp de injumatatire si capacitatea sa se va reduce in timp. Cu toate acestea, confortul si usurinta, impreuna cu incarcarea rapida. In plus, daca aveti incarcatorul potrivit conceput pentru a oferi cea mai buna experienta posibila de incarcare fara fir, impreuna cu sfaturile de mai jos, va va ajuta sa va mentineti bateria pe linia de plutire.

  1. Evitati ciclul complet / epuizarea acumulatorului;
  2. Evitati incarcarea peste noapte;
  3. Evitati locurile fierbinti si nu va acoperiti telefonul atunci cand il incarcati;
  4. Nu incarcati pana la 100%. Opriti-va pe la 80-90%;
  5. Utilizati incarcator rapid si cablu certificate;

In plus standardul wireless Qi este ceea ce utilizeaza majoritatea smartphone-urilor, iar pentru incarcatoarele wireless fie rapide, fie nu, trebuie sa fie certificat WPC (Wireless Power Consortium).

Tehnologia ofera un plus de confort, permitandu-va sa aruncati telefonul sau alt obiect gadget pe un tampon pentru a-l incarca, fara a fi nevoie sa va faceti griji ca va uitati cablurile – sau chiar sa transportati cabluri cu voi. Iar cu portul de incarcare USB se dubleaza din ce in ce mai mult ca iesire pentru casti, cu incarcare wireless puteti continua ascultand muzica in acelasi timp.

PowerWave Pad este un tampon simplu in forma de disc, care are o suprafata mata superioara si inferioara mata cu un tampon de cauciuc pentru a adauga aderenta, ceea ce inseamna ca nu exista nicio sansa ca telefonul sa alunece de pe tampon sau de pe tamponul in sine care se misca pe masa. Este compact, usor si eficient, cu un LED circular de culoare albastru in partea de sus pentru a arata ca totul functioneaza corect. O lumina intermitenta va avertizeaza cu privire la o obstructie metalica, dar albastru continuu inseamna ca totul este bine.

Hits: 11

%d blogeri au apreciat: