Trust Primo Keyboard and Mouse Deskset – review

GADGETARUL ROMAN este in primul sau impuls un practicant de gaming, insa numai atunci cand dispune de ceva timp liber. Si de aceasta data Trust s-a gandit la o combinatie pentru job astfel incat sa avem anduranta si nici sa nu deranjam colegii de apartament. De data aceasta Keyboard & Mouse Set Primo, perechea ce iti aminteste ca esti angajat si poti face treaba extrem de bine. Tot din categoria de seturi pentru birou, TRUST revine cu o pereche de tastatura si mouse ambidextru ce cu siguranta te asigura de o fidelitate extrem de buna pentru cei care indeplinesc sarcini pentru job. Si aici exista o reprezentativitate foarte buna, acoperind si acest segment de oameni dependenti de documente si aplicatii care nu necesita neaparat rapiditatea si performanta din gaming, insa necesita siguranta si fiabilitate.

Cand cineva care lucreaza de acasa, o tastatura si un mouse bun sunt o necesitate. Imi folosesc laptopul des, dar uneori mousepad-ul este putin temperamental, iar mouse-ul este exact ceea ce este necesar pentru a ma ajuta sa-mi indeplinesc sarcinile. Acestea sunt de o calitate excelenta, au functionat foarte repede la conectarea lor si le-am folosit atat cu un computer, cat si cu un laptop.

Set de mouse si tastatura cu fir conceput pentru a functiona confortabil. Taste silentioase si butoane ale mouse-ului, pentru a preveni deranjarea familiei sau a colegilor. Tastatura pentru eficienta si productivitate optime. Tastatura rezistenta pentru a fi protejata de lichide. Lungimea cablului de 1,8 m pozitioneaza tastatura oriunde pe birou. Mouse potrivit atat pentru utilizatorii stangaci, cat si pentru cei dreptaci.

Incepand cu ambalajul, gasim o cutie destul de mica si usor de manevrat, pe care, de fapt, o putem pastra pentru mutarea corecta a ambelor periferice. Desi acest lucru nu ne impiedica sa gasim diferite masuri de protectie in interior, cu o structura mica din carton si huse din plastic care sa previna atat umflaturi, cat si zgarieturi.

Trecand la produse, Tastatura Trust Primo este prezentata ca o tastatura QWERTY de dimensiuni complete echipata cu taste cu profil redus si un suport pliabil pentru inclinare care ne va permite sa mentinem un confort si o eficienta mai mari la tastare. Ca singur dezavantaj, as sublinia, probabil, absenta unei retroiluminari de fundal sub taste, facand usor dificila utilizarea tastaturii in medii mai intunecate.

Astfel, iese in evidenta designul sau minimalist, care il pozitioneaza ca un periferic intre discret si elegant, in plus fata de dimensiunile medii, dar putin mai mari decat alte dispozitive, cu includerea unui panou LED in partea dreapta sus in care sunt prezentate cateva detalii, cum ar fi activarea a majusculelor sau a tastaturii numerice. In ceea ce priveste utilizarea sa, tastatura nu iese in evidenta, nici in bine, nici in rau. Ceva care ar putea fi considerat intr-adevar drept unul dintre avantajele sale, rezultand intr-o experienta destul de acceptabila chiar si pentru o tastatura de ultima generatie. Desi fara indoiala cea mai atractiva caracteristica a sa este faptul ca tastatura Trust Primo are o rezistenta la picaturi, deci nu vom avea nicio problema daca se varsa putin lichid pe ea. In plus, dupa cum am putut verifica, aceasta calitate ii confera si o alta utilizare, facilitand foarte mult curatarea tastaturii, in ciuda faptului ca este un sistem cu membrana, de obicei cu taste mai putin accesibile.

In ceea ce priveste mouse-ul Trust Primo, gasim un design ergonomic potrivit pentru ambele maini, cu o forma clasica putin mai ovala si o dimensiune medie. In acest fel, vom avea o usurinta de utilizare atat pentru tipurile de prindere a palmei adica in intreaga palma a mainii se sprijina pe corpul mouse-ului, cat si cand folosim degetele doar ca puncte de contact.

Cu toate acestea, este adevarat ca, desi mouse-ul este destul de confortabil in timpul utilizării continue, in principal datorita dimensiunii mainilor am observat o anumită reticenta in ceea ce priveste ergonomia da senzatia uneori de a forta o pozitie de aderenta ceva mai fortata datorita unghiului de inclinare.

Pe de alta parte, trebuie remarcat si faptul ca mouse-ul are o singura optiune de sensibilitate, care, conform testelor efectuate, ar fi aproape de 1600 DPI. O viteza orientata sa ramana intr-un spectru mediu care ii place oricarui utilizator, mentinand in acelasi timp o abordare optima pentru a favoriza sarcinile comune.

In cele din urma, trebuie remarcat faptul ca ambele periferice au marele avantaj de a ne oferi o functionalitate Plug and Play, fiind capabile sa le folosim la performante maxime din acelasi moment in care le conectam la orice dispozitiv compatibil, ruland pe orice computer desktop si laptop (Windows, Mac OS si Chrome OS), tableta sau convertibile, si chiar si pe smartphone-uri (in acest caz numai pentru mouse si cu necesitatea de a utiliza un adaptor USB-C).

Insa ceea ce ramane cel mai atractiv la acest set este pretul sau extrem de accesibil pentru orice angajat cum ar fi de exemplu cel de la emag.

Hits: 10

%d blogeri au apreciat: