Trei utilizatori pornesc într-o călătorie în jurul lumii, împreună cu Samsung Galaxy S6

 

Lifestyle Transformation Journey

Samsung Electronics România anunță plecarea celor trei câștigători ai campaniei de lansare a Samsung Galaxy S6 și S6 edge într-o călătorie menită să le transforme stilul de viață. Timp de două săptămâni, aceștia vor călători alături de Cristian Onețiu, life coach, autor și antreprenor, în jurul lumii, având ca puncte de oprire patru mari capitale ale lumii, Seul, Paris, Casablanca și Buenos Aires.

„Prin platforma Lifestyle Designer, lansată la nivel local, ne propunem să le oferim consumatorilor experiențe care să îi inspire în continua transformare a stilului lor de viață. Studiul local pe care l-am realizat, ne-a confirmat că majoritatea utilizatorilor de produse smart (peste 75% dintre ei), folosesc device-urile mobile, nu numai pentru a-și rezolva sarcinile de zi cu zi, ci și pentru a-și urma pasiunile și a-și îmbunătăți abilitățile personale. De aceea ne-am decis să pornim, împreună cu cele două produse revoluționare pe care tocmai le-am lansat, într-o călătorie în jurul lumii care să îi inspire pe consumatori în transformarea lor de mâine, prin design, performanță, pasiune și momente de neuitat”, a spus Mihaela Stănoiu, Head of Marketing în cadrul Samsung Electronics România.

Câștigătorii concursului , Larisa, Radu și Alin, au pornit în această dimineață în călătoria care le va schimba complet stilul de viață. Cele patru orașe reprezintă etape diferite ale acestei călătorii de transformare, fiecare oferind experiențe care contribuie la schimbarea stilului lor de viață. De asemenea, ei au ocazia să experimenteze caracteristicile principale ale Samsung Galaxy S6 și S6 edge: performanța uimitoare, design-ul elegant, camera foto avansată și funcția rapidă de încărcare a bateriei. Cristian Onețiu le-a pregătit celor trei programe personalizate în funcție de obiectivele lor și de stilurile de viață actuale.

Cristian Onetiu

„Sunt extrem de nerăbdător să pornim împreună în această călătorie. Am pregătit multe programe pentru Larisa, Radu și Alin, care sa îi scoată din zona de confort. Sunt convins că la finalul celor două săptămâni, ne vom întoarce toți patru cu mai multă energie pozitivă, mai multă încărcare spirituală, înțelegere multi-culturală și mai ales cu o nouă viziune asupra vieții. Călătoriile experiențiale sunt probabil cel mai bun lucru de care o persoană se poate bucura și prin intermediul cărora își poate dezvolta potențialul,” a declarat Cristian Onețiu

Călătoria Lifestyle Transformation Journey face parte din campania de lansare locală a smartphone-urilor Samsung Galaxy S6 și Galaxy S6 edge, cele mai performante și elegante smartphone-uri produse de Samsung până acum. Doi dintre câștigători au fost aleși dintre utilizatorii care au făcut pre-comandă pentru un Samsung Galaxy S6 sau S6 edge la unul dintre partenerii Samsung, operatori sau retaileri. Cel de-al treilea a fost ales în urma unui concurs ce s-a desfășurat pe pagina Facebook Samsung Mobile România.

Experiențele din călătorie pot fi urmărite zilnic pe site-ul dedicat, www.calatoriagalaxys6.ro. În plus, pe pagina de Facebook vor fi postate constant fotografii și statusuri despre călătorie, iar experiențele celor trei câștigători și ale life coach-ului vor fi împărtășite cu întreaga comunitate online Samsung Electronics România prin imagini pe Instagram Samsung România și prin noutăți și actualizări pe Twitter.

Galaxy S6 și Galaxy S6 edge sunt cele mai noi smartphone-uri de top lansate de Samsung, echipate cu tehnologie de ultimă generație și cu un design elegant, ce le oferă utilizatorilor experiențe mobile superioare. Construite din metal și sticlă Gorilla Glass 4, smartphone-urile dispun de o cameră foto principală de 16MP și una secundară de 5MP, rulează Android Lollipop 5.0 și se încarcă de 1,5 ori mai rapid decât anteriorul model, Galaxy S5. Datorită funcției de încărcare ultra rapidă a bateriei, care permite funcționarea de până la 4 ore după 10 minute de încărcare, utilizatorii se vor bucura de o experiență de utilizare neîntreruptă. În plus, smartphone-urile pot fi încărcate wireless.

București, 24 aprilie 2015Samsung Electronics România

Hits: 2

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: