Transformaţi-vă viaţa într-o galerie de artă cu Canon SELPHY SQUARE QX10

Imprimare simplă a fotografiilor de calitate deosebită, oriunde şi oricând

Canon Europe anunţă lansarea modelului Canon SELPHY SQUARE QX10, cel mai nou model adăugat la renumita gamă SELPHY de imprimante foto compacte, alături de pachetul de hârtie foto pătrată Canon XS-20L. Suficient de mică încât să încapă într-o geantă sau într-un rucsac, această imprimantă portabilă, cu utilizare din mână, este accesoriul perfect pentru amatorii de bricolaje sau pentru pasionaţii de Instagram, cărora le place să imprime fotografii clare şi vibrante direct de pe telefon sau tabletă, prin cuplarea acesteia la aplicaţia Canon SELPHY Photo Layout ce poate fi descărcată gratuit (iOS/Android).

Datorită bateriei încorporate şi a conectivităţii Wi-Fi, acum este foarte simplu să imprimaţi imagini în format pătrat 68x68mm (2.7×2.7in), la calitate deosebită, cu ajutorul imprimantei Canon SELPHY SQUARE QX10. Simplu de personalizat şi de completat, având partea din spate autocolantă, hârtia foto Canon XS-20L în format pătrat (comercializată separat) beneficiază de un aspect clasic, cu margine delimitată pentru a putea adăuga un titlu scris de mână, oferind utilizatorilor un sentiment nostalgic, retro. Datorită stratului de protecţie, materialele imprimate sunt rezistente la murdărie, sunt impermeabile şi nu se rup.

Fără a avea nevoie de cartuşe de cerneală sau de o tavă pentru imprimantă, modelul SELPHY SQUARE QX10 poate imprima fotografii uscate şi de înaltă calitate în doar 43 de secunde şi este dotat cu tehnologie de sublimare a culorii care menţine finisarea calitativă a materialului imprimat şi conferă rezistenţă de până la 100 de ani împotriva decolorării.

Disponibilă în patru culori diferite (negru, alb, roz şi verde), utilizatorii pot alege culoarea care se potriveşte cel mai bine stitului lor. Scanarea codului QR al imprimantei Canon SELPHY SQUARE QX10 cu ajutorul unui dispozitiv inteligent va ajuta la conectarea imprimantei cu aplicaţia SELPHY Photo Layout de la care utilizatorii îşi pot accesa albumul de fotografii din propriul telefon la care pot adăuga detalii creative. Dotată cu ştampile, filtre, margini şi configuraţii creative, aplicaţia vă ajută să personalizaţi materialele imprimate şi să le daţi un caracter unic.

Setul de etichete Canon XS-20L poate fi folosit pentru a decora articole folosite în mod curent precum albumele cu decupaje, albumele foto, carcasele de telefon sau decoraţiunile pentru casă pentru păstrarea momentelor speciale, pentru adăugarea unor referinţe vizuale unei cutii de pantofi sau pentru decorarea frigiderului cu amintiri de preţ.

Fără a avea nevoie de cabluri sau de alte lucruri complicate, imprimanta Canon SELPHY SQUARE QX10 a fost creată pentru a putea fi inclusă cu uşurinţă în orice stil de viaţă. Având încărcare rapidă prin USB, această imprimantă foto compactă cu baterie vă ajută să vă distraţi şi să creaţi diverse crafturi din materiale imprimate wireless în câteva momente, dar de care vă veţi bucura mulţi ani.

Imprimanta Canon SELPHY SQUARE QX10 va fi disponibilă la preţul de 149€ iar pachetele de 20 de bucăţi de hârtie foto Canon XS-20L în format pătrat vor fi disponibile la preţul de 16€ în magazinele online oficiale partenere Canon şi la distribuitorii Canon începând cu luna martie, 2020.

Pentru mai multe informaţii despre imprimanta Canon SELPHY SQUARE QX10 şi despre hârtia foto Canon XS-20L, vizitaţi: https://www.canon.ro/printers/selphy-qx10/

Caracteristici principale Canon SELPHY SQUARE QX10:

 • Imagini clare, vibrante, de calitate, care vor putea fi arhivate şi vor rezista până la 100 de ani
 • Portabilă şi cu baterie, imprimanta este suficient de mică pentru a încăpea într-o geantă sau într-un rucsac
 • Posibilitate de conectare prin Wi-Fi la un telefon inteligent; puteţi folosi imprimanta Canon SELPHY SQUARE QX10 oriunde
 • Conectaţi-vă la aplicaţia SELPHY Photo Layout 2.0 pentru a profita de detaliile creative pe care le puteţi adăuga materialelor imprimate pe hârtie foto pătrată
 • Canon SELPHY SQUARE QX10 imprimă până la 256 nuanţe de culoare primară, astfel încât poate imprima 16,7 milioane de culori posibile

Ce conţine cutia:

 • Canon SELPHY SQUARE QX10
 • Casetă de cerneală
 • Mostră de hârtie autocolantă
 • Kit cu manualul de utilizare
 • Conector USB Micro B la conector USB de tip A 

  Bucureşti, România – Vineri, 21 februarie 2020: Canon Europe

Hits: 32

%d blogeri au apreciat: