Transformaţi-vă aparatul foto Canon într-o cameră web de calitate cu ajutorul software-ului EOS Webcam Utility

Canon oferă o modalitate performantă de organizare a şedinţelor virtuale şi a videoconferinţelor, gândită pentru a susţine noile metode de lucru adoptate în prezent

Canon Europe anunţă lansarea software-ului gratuit EOS Webcam Utility cu ajutorul căruia utilizatorii pot conecta echipamentele DSLR Canon şi aparatele foto Canon PowerShot la un Mac sau PC, fiind recunoscute ca o cameră web conectată prin USB. Cu software-ul EOS Webcam Utility nu mai aveţi nevoie de echipamente suplimentare. Acesta poate înlocui cu succes orice cameră web, iar utilizatorii pot participa la şedinţe virtuale şi videoconferinţe folosind aparatele foto Canon în locul unei camere web.

Companiile încearcă să îmbunătăţească condiţiile de organizare a videoconferinţelor, iar soluţia EOS Webcam Utility oferită de Canon vine ca răspuns la cererea tot mai mare de camere web, pe care le înlocuieşte cu un aparat foto Canon compatibil[1]. Acest software gratuit şi simplu de utilizat poate fi descărcat de pe website-ul Canon şi configurat rapid pentru aplicaţiile de organizare a videoconferinţelor. Deşi în prezent software-ul este compatibil doar cu sistemul de operare Windows, acesta va fi compatibil şi cu MacOS[2] şi va putea fi folosit pe mai multe platforme.

Acest software foloseşte experienţa Canon în domeniul excelenţei optice şi al inovaţiei şi îi ajută pe utilizatori să obţină imagini de o calitate deosebită în timpul videoconferinţelor, asigurând un mediu de lucru profesional. Datorită senzorilor avansaţi folosiţi la gamele Canon EOS şi PowerShot, utilizatorii vor observa o îmbunătăţire imediată a imaginii în condiţii de luminozitate scăzută, a culorilor şi a profunzimii, în comparaţie cu o cameră web obişnuită. Software-ul EOS Webcam Utility asigură o imagine clară şi culori fidele.

Issei Morimoto, Vicepreşedinte senior al departamentului de Product Management la Canon Europe afirmă: „Ne dorim să le oferim clienţilor din toată lumea cele mai bune şi inovatoare echipamente, prin aparatele foto, obiectivele, accesoriile şi software-ul Canon. Trăim vremuri fără precedent, iar cu ajutorul tehnologiei EOS, Canon îşi doreşte să aducă oamenii împreună şi să le ofere o soluţie performantă în care pot avea încredere.“

Caracteristici principale:

  • Software gratuit
  • Compatibilitate şi suport complet pentru Windows; compatibilitatea cu MacOS urmează în curând
  • Îmbunătăţeşte calitatea imaginii pentru apelurile virtuale
  • Performanţă îmbunătăţită în condiţii de luminozitate scăzută, culori mai bune şi profunzime

Kit-urile pot fi cumpărate de pe magazinul virtual Canon:

  • Kit compact pentru videoconferinţe cu Canon PowerShot G7 X Mark III
  • Kit pentru videoconferinţe cu Canon EOS M50 cu obiective interschimbabile
  • Kit pentru videoconferinţe cu Canon EOS M6 Mark II cu obiective interschimbabile

[1] EOS DSLR, EOS R, EOS M (EOS M50 sau un model mai nou), PowerShot (doar G5X MK II, G7X MK III, SX70)

[2] Data va fi confirmată ulterior

România, Bucureşti – Joi, 17 septembrie 2020 – Canon Europe

Hits: 1

%d blogeri au apreciat: