TP-LINK lansează primul router cu ecran tactil din România

• Ecranul capacitiv de 4,3 inchi permite configurarea și administrarea rețelelor Wi-Fi din locuință doar prin câteva atingeri
• Touch P5 oferă viteze de transfer combinate de până la 1900Mbps, bazându-se pe avansatul procesor Broadcom de 1GHz

, lider mondial şi local pe segmentul routerelor wireless,lansează în România Touch P5, primul router wireless cu ecran tactil, care permite instalarea în doar câteva minute a dispozitivului, fără a mai fi necesară utilizarea unui computer sau a oricărui alt gadget în procesul de set-up.

3_Touch P5
Astfel, toate setările și funcțiile aferente rețelei pot fi ușor accesate din interfața routerului, cu ajutorul tastaturii virtuale și a butonului home de pe ecran, pentru navigare rapidă. Utilizatorul poate crea rețele Guest, poate activa funcția Control Parental sau poate administra accesul diverselor dispozitive. Ecranul este realizat din sticlă securizată pentru a asigura rezistenţa şi durabilitatea produsului. În premieră, în categoria routerelor cu ecran tactil, ecranul TP-LINK Touch P5 se bazează pe un chipset STMicroelectronics, independent de procesorul principal. Rezultatul este o interfaţă care răspunde rapid la comenzi, fără să fie afectate vitezele de transfer sau restul funcţiilor.
Divertisment fără limite, la o atingere distanță

2_Touch P5
Touch P5foloseșteprocesoruldual-core de 1GHz,care asigură conexiuni de mare viteză, stabile, ideale pentru streaming-ul de clipuri și filme în format 4K, precum și pentru a rula jocuri cu cerințe grafice ridicate, pe dispozitive multiple. Routerul Touch P5 alocă eficient banda necesară pe cele două canale de 2,4GHz (600Mbps) și 5GHz (1300Mbps), pentru a rula fără lag orice aplicație.
“Cu routerul Touch P5 demonstrăm o dată în plus că există loc de inovație în interacțiunea cu dispozitivul, chiar și în domeniul routerelor. Cu ecranul său inovator cu touch și designul modern, dar și cu dotările tehnice de vârf, routerul își câștigă locul în mjlocul ecosistemului de dispozitive din locuință, permițând crearea unei rețele puternice și stabile prin doar câteva atingeri”, a declarat Hermes Song, director general TP-LINK România.

1_Touch P5 (2)
Având trei antene externe, routerul AC1900 Touch P5 asigură o acoperire wireless extinsă și un semnal puternic, eliminând zonele fără semnal și asigurând conectarea unei game variate de dispozitive din locuință. Tehnologia beamforming încorporată asigură direcționarea semnalului la putere maximă către acele device-uri care au nevoie de semnal, fără a risca pierderea conexiunii prin schimbarea poziției față de router.
Touch P5 dispune de patru porturi Ethernet Gigabit pentru conectarea prin fir a PC-urilor, televizoarelor smart și consolelor de joc, dar și de două porturi USB, din care unul 3.0, pentru partajarea de 10 ori mai rapidă a datelor comparativ cu standardul USB 2.0.

Designul modern, cu linii curbate, permite amplasarea routerului oriunde în locuință, montat pe perete,sau în bibliotecă.
Routerul va fi disponibil în oferta magazinelor de specialitate la preţul recomandat de vânzare de 799 de lei.
Specificaţii TP-LINK Touch P5
Interfaţă 4 porturi LAN 10/100/1000Mbps
1 port WAN 10/100/1000Mbps
1 port USB 2.0
1 Port USB 3.0
Butoane Buton Reset
Buton Alimentare Pornit/Oprit
Alimentare externă 12V/3.3A
Dimensiuni (lxLxH) 284 x 157 x 52 mm (11.2 x 6.2 x 2.1 in. )
Tip antenă 3 antene dual band externe, detașabile
Standarde wireless IEEE 802.11ac/n/a 5GHz
IEEE 802.11b/g/n 2.4GHz + 256QAM
Frecvenţă 2.4GHz și 5GHz
Rată de semnal 5GHz: Până la 1300Mbps
2.4GHz: Până la 600Mbps
Securitate wireless Criptare 64/128-bit WEP, WPA/WPA2, WPA-PSK/WPA2-PSK
Protocoale Suport pentru IPv4 și IPv6
Partajare USB Suportă Samba (Storage) / Server FTP / Server Media / Print Server
Management Controlul accesului
Management local
Management de la distanță
Guest Network 2.4GHz guest network × 1
5GHz guest network × 1
Conţinut pachet Router AC1900 Touch P5
3 antene detașabile
Sursă de alimentare externă
CD resurse
Cablu Ethernet
Ghid de instalare rapidă
Cerinţe de sistem Windows 10/8.1/8/7/Vista/XP, Mac OS, NetWare, UNIXsau Linux

Pentru mai multe informaţii despre TP-LINK şi produsele nou lansate, vizitaţi pagina www.tp-link.ro.
TP-LINK România pune la dispoziția clienților săi o linie telefonică pentru suport tehnic (numărul de telefon: +4 031 1011290, tarif normal), care alături de Live Chat-ul de pe pagina www.tp-link.ro, poate fi utilizat de luni până vineri între orele 10:00 și 19:30. În afara orelor de program, utilizatorii pot lasa un mesaj offline in chatul de pe www.tp-link.ro, pot folosi formularul de suport dedicat, http://www.tp-link.ro/support/contactsau pot trimite un email la adresa support.ro@tp-link.com.

București, 26 noiembrie 2015 – TP-LINK

Visits: 4

Lasă un răspuns