TP-LINK lansează dispozitive pentru rețele Wi-Fi super-rapide, la IFA 2015

TP-LINK, producător de top în domeniul echipamentelor de rețea pentru utilizatorii individuali și companii, a lansat în cadrul IFA 2015 noi produse destinate rețelelor Wi-Fi de mare viteză din locuință, precum dispozitive access point, adaptoare powerline, routere, dar și camere IP.

EAP330

Adaptoare powerline de ultimă generație

Kitul de adaptoare powerline wireless 802.11ac TL-WPA8730 asigură viteze de transmisie a datelor prin rețeaua de electricitate până la 1200Mbps. Set-up-ul și configurarea au fost mult simplificate, în timp ce, cu ajutorul funcției tpPLC, configurarea și controlul setărilor de rețea pot fi făcute direct de pe telefon sau orice alt dispozitiv mobil. TL-WPA8730 permite crearea a două benzi Wi-Fi ce asigură viteze de transfer wireless 11ac de până la 1750Mbps. Totodată, beneficiază de standardul HomePlug AV2 pentru transferul de date pe rețeaua de curent la viteze de până la 1200Mbps. Dispozitivul are trei porturi Gigabit Ethernet pentru a asigura conexiuni securizate prin cablu pentru toate dispozitivele. Conexiunea celor două adaptoare este criptată AES pe 128 de biți. Funcțiile Wi-Fi Clone și Wi-Fi Move permit extinderea masivă și fără întreruperi a rețelei. Cu ajutorul Wi-Fi Clone, kitul de adaptoare WPA8730 adoptă automat numele rețelei (SSID) și parola de pe router, printr-o simplă atingere, creând o rețea unificată și sigură. Wi-Fi Move sincronizează automat setările rețelei powerline, îmbunătățind experiența online.

Cu ajutorul aplicației tpPLC dezvoltate de TP-LINK, disponibilă atât pentru dispozitive cu iOS, cât și Android, utilizatorii pot gestiona rețeaua powerline de oriunde, oricând.

TLWPA8730_KIT

EAP330 pentru IMM-uri

TP-LINK a lansat cel mai nou produs din seria de dispozitive Enterprise Access Point – EAP330, destinat întreprinderilor mici și mijlocii. EAP330 dispune de funcții precum PoE, tehnologie Beamforming, Software EAP Controller gratuit și monitorizarea operațiunilor în timp real, fiind unul dintre cele mai versatile și economice soluții acces point de pe piață. EAP330 este dotat cu 2 porturi Gigabit, are șase antene interne și oferă o viteză de transfer cumulată în cele două benzi de până la 1900 Mbps.

Cea mai intuitivă cameră cloud

Tot în cadrul IFA Berlin, TP-LINK a lansat camera cloud HD NC450 care suportă viteze de transfer wireless al datelor de până la 300 Mbps. Camera are funcții de rotire, înclinare și filmare pe timpul nopții. Cu ajutorul alicației tpCamera, supravegherea wireless a locuinței sau a biroului este simplă și eficientă, la fel și instalarea, posibilă în doar trei pași (Conectare/ Înregistrare/ Vizionare). Camera filmează în format HD cu rezoluție 720p, utilizează compresie video H.264, iar LED-urile care emit infraroșu asigură imagini la fel de clare pe timpul nopții ca și pe timpul zilei. Camera dispune de microfon și difuzor, permițând comunicarea bi-direcțională. Rotirea și gradul de înclinare a camerei pot fi controlate automat, iar zoom-ul digital 10x asigură surprinderea detaliilor. Camera dispune, totodată, de o funcție de detectare a sunetului și a mișcării, astfel că utilizatorul va fi permanent la curent cu ce se întâmplă în lipsa sa, prin alerte customizate transmise prin email sau FTP.NC450

Produsele vor fi disponibile pe piața din România în primul semestru al anului viitor. Acestea pot fi văzute la IFA Berlin (Hall 7, booth 113).

TP-LINK România pune la dispoziția clienților săi o linie de suport tehnic (numărul de telefon: +4 031 1011290, tarif normal), care alături de Live Chat-ul de pe pagina www.tp-link.ro, poate fi utilizat de luni până vineri între orele 10:00 și 19:30. În afara orelor de program, utilizatorii pot folosi formularul de suport dedicat, http://www.tp-link.ro/support/contact sau pot trimite un email la adresa support.ro@tp-link.com. 

Despre TP-LINK: TP-LINK este producător global de echipamente de rețea pentru clienți SOHO și IMM-uri şi furnizorul numărul 1 pe segmentul WLAN şi CPE în bandă largă la nivel mondial. Produsele TP-LINK sunt disponibile în peste 120 de ţări și deservesc zeci de milioane de clienţi. Cu sediul la Shenzen, TP-LINK derulează activități de cercetare și dezvoltare de produs, dar și producție în două fabrici în China. Portofoliul de produse al TP-LINK cuprinde echipamente recunoscute și premiate la nivel internațional din categoria wireless, ADSL, routere, switch-uri, camere IP, adaptoare powerline, servere de imprimare, convertoare media şi adaptoare de reţea. Bazându-se pe încrederea a zeci de milioane de clienţi, TP-LINK își propune să ajungă în top 3 cei mai mari producători globali de echipamente de networking.

București, România, 8 septembrie 2015 –

Visits: 0

Lasă un răspuns