TP-Link® lansează Deco, prima linie de sisteme Wi-Fi, la CES 2017

TP-Link®, furnizor global de echipamente de rețea pentru utilizatori individuali și afaceri lansează la Consumer Electronic Show 2017 noua linie de sisteme Wi-Fi Deco pentru întreaga locuință, pentru conexiuni la Internet mai rapide și stabile, indiferent de numărul de dispozitive conectate. Cele mai noi dispozitive TP-Link din gama echipamentelor de rețea și a dispozitivelor smart home pot fi văzute la standul #30526 din South Hall 3 al Las Vegas Convention Center.

RE650_Deco

Cele două dispozitive din seria Deco sunt:

  • Routerul Deco M5 care folosește cea mai nouă tehnologie mesh Wi-Fi pentru conectivitate optimă în fiecare încăpere a locuinței.
  • Routerul Deco M5 Plus cu powerline încorporat este cea mai avansată versiune de router datorită tehnologie powerline încoporate. Acesta este primul sistem Wi-Fi Whole-Home ce include atât capabilități Wi-Fi cât și powerline într-un dispozitiv de mici dimensiuni, furnizând conexiuni puternice pentru dispozitivele wireless din întreaga locuință.

“Pe măsură ce cresc cerințele utilizatorilor, furnizorii de tehnologie și OEM (Original Equipment Manufacturer) trebuie să coloboreze pentru a pentru a răspunde mai bine provocărilor de gestionare a performanței rețelei. TP-Link Deco dispune de cea mai avansată soluție Wi-Fi de la Qualcomm® pentru a asigura clienților conexiuni foarte bune”, a declarat Gopi Sirineni, vicepreședinte senior, management de produs în cadrul Qualcomm Technologies, Inc.

Această prezentare necesită JavaScript.

 

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: