TP-LINK își reconfirmă poziția de lider global pe piața de echipamente

TP-LINK , producător de echipamente pentru rețele wireless destinate utilizatorilor casnici, a înregistrat în trimestrul 3/2015 o cotă de piață de 42,9%, menținându-și poziția de lider al pieței pentru al 18-lea trimestru consecutiv. Potrivit IDC Worldwide Quarterly WLAN Tracker, în perioada iulie – septembrie 2015, cota de piață a TP-LINK a fost cu 33,4% mai mare decât a următorului clasat și peste cota de piață a următorilor trei competitori împreună.image003

”Faptul că ne aflăm de aproape cinci ani în vârful clasamentului pe piața de echipamente pentru rețele wireless confirmă o dată în plus faptul că avem produse cu un raport calitate-preț imbatabil care impune brandul TP-LINK în fața competiției. Investițiile în cercetare și dezvoltare care au rezultat în produse competitive contribuie la menținerea TP-LINK în vârful clasamentului. Nu în ultimul rând, extinderea cu fiecare an a gamei de produse, dar și eforturile noastre de educare și informare a pieței se reflectă în aceste rezultate”, a declarat Hermes Song, directorul general al TP-LINK România.

Lider și pe piața locală

TP-LINK este lider și pe piața locală de echipamente WLAN, cu o cotă de aproximativ 65%, conform companiei. Anul acesta, TP-LINK a livrat pe piața locală aproximativ 600.000 de echipamente, pe o piață estimată la 950.000 de unități. Valoric, TP-LINK anticipează livrări la nivelul întregii piețe de echipamente WLAN de aproximativ 16 milioane de euro.Hermes Song

”An de an am reușit să câștigăm cotă de piață și în România. La acest lucru ne-a ajutat prezența directă, faptul că avem un depozit aici, dar și preocuparea constantă pentru îmbunătățirea experienței clienților noștri cu produsele și serviciile noastre. În acest moment, 6 din 10 routere wireless comercializate în România sunt TP-LINK”, a mai declarat Hermes Song.

TP-LINK România pune la dispoziția clienților săi o linie de suport tehnic (numărul de telefon: +4 031 1011290, tarif normal), care alături de Live Chat-ul de pe pagina www.tp-link.ro, poate fi utilizat de luni până vineri între orele 10:00 și 19:30. În afara orelor de program, utilizatorii pot folosi formularul de suport dedicat, http://www.tp-link.ro/support/contact sau pot trimite un email la adresa support.ro@tp-link.com.

Despre TP-LINK: TP-LINK este producător global de echipamente de rețea pentru clienți SOHO și IMM-uri şi furnizorul numărul 1 pe segmentul WLAN şi CPE în bandă largă la nivel mondial. Produsele TP-LINK sunt disponibile în peste 120 de ţări și deservesc zeci de milioane de clienţi. Cu sediul la Shenzen, TP-LINK derulează activități de cercetare și dezvoltare de produs, dar și producție în două fabrici în China. Portofoliul de produse al TP-LINK cuprinde echipamente recunoscute și premiate la nivel internațional din categoria wireless, ADSL, routere, switch-uri, camere IP, adaptoare powerline, servere de imprimare, convertoare media şi adaptoare de reţea. Bazându-se pe încrederea a zeci de milioane de clienţi, TP-LINK își propune să ajungă în top 3 cei mai mari producători globali de echipamente de networking.

București, 16 decembrie 2015 – TP-LINK

Hits: 2

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: