TP-LINK completează gama de camere IP cloud

TP-LINK, lider global în inovarea de soluții de rețea pentru utilizatori casnici și întreprinderi mici și mijlocii,a adus în România cea mai nouă și mai performantă soluție din gama camerelor de supraveghere IP, modelul NC250. Camera are un design compact și oferă conexiuni prin cablu și/sau wireless N300Mbps, pentru a transmite în timp real, fără întreruperi, conținutul filmat, direct pe telefon sau laptop. NC250 are și funcție derangeextender, astfel încât să ofere o acoperire optimă arețeleiwireless în orice colț al locuinței. Camera filmează HD, oferind imagini clare, pe timp de zi și de noapte, cu ajutorul tehnologiei NightVision, care asigură vizibilitate optimă în întuneric până la o distanță de șase metri.

Tehnologia de compresie video avansată H.264, care reduce cu până la 80% dimensiunea fișierelor video fără a le altera calitatea, asigură transmiterea de imagini la rezoluție HD pe tablete și smartphone-uri.

Camera se instalează foarte ușorpe laptop sau pesmartphone cu ajutorul aplicației tpCamera, în timp ce serviciul TP-LINKCloudpermite vizionarea în timp real a imaginilor, indiferent de locație.

În cazul detectării mișcării sau zgomotelor, camera trimite automat notificări pe e-mail sau FTP. Pe lângă performanța video HD, NC250 oferă streaming audio foarte bun cu ajutorul microfonului încorporat, fiind foarte potrivită pentru supravegherea locuinței pe timpul vacanțelor, sau în utilizarea de zi cu zi pentru  monitorizarea copiilor aflați în grija bonelor, monitorizarea animalelor de companie sau a sediilor de birouri. Camera NC250 este deja disponibilă în magazine la prețul recomandat de 290 de lei (TVA inclus).

NC250

 

Soluție wireless de back-up, pentru vacanțele cu prietenii

TP-LINK a anunțat, de asemenea, disponibilitatea în România a routerului wireless N 300Mbps LTE TL-MR6400. Dispozitivul suportă atât conexiune la Internet prin fir, cât și prin intermediului unui SIM, fiind o soluție completă, potrivită oricărui scenariu. Utilizarea routerului cu SIM 4G LTE asigură o rețea wireless stabilă și rapidă, ce suportă rate de transfer 4G de până la 150Mbps.

A doua opțiune de conectare la rețeaua Internet este utilizarea portului WAN și crearea unei rețele wireless N capabile să realizezeconexiuni de până la 300Mbps. Routerul TL-MR6400 poate suporta o varietate de tipuri de conexiuni, dela modemuride cablu, la modemuride fibră optică și modemuri DSL. Routerul dispune de două antene wireless interne și două antene 4G LTE externe detașabile, pentru conexiuni wireless stabile și o acoperire extinsă.Prețul recomandat pentru routerul TL-MR6400 este de 550 de lei (TVA inclus).

TL-MR6400

TP-LINK România pune la dispoziția clienților săi o linie de suport tehnic (numărul de telefon: +4 031 1011290, tarif normal), care alături de Live Chat-ul de pe pagina www.tp-link.ro, poate fi utilizat de luni până vineri între orele 10:00 și 19:30. În afara orelor de program, utilizatorii pot lăsa un mesaj offline in chatul de pe www.tp-link.ro, pot folosi formularul de suport dedicat, http://www.tp-link.ro/support/contact sau pot trimite un email la adresa support.ro@tp-link.com.

Despre TP-LINK:TP-LINK este o companieglobală, liderîninovarea de soluții de rețeapentruconsumatoriifinalișiîntreprinderimicișimijlociișifurnizorulnumărul 1 pesegmentul WLAN şi CPE** înbandălargă la nivelmondial. Produsele TP-LINK suntdisponibileînpeste 120 de ţărișideservesczeci de milioane de clienţi. Dedicatactivităților de cercetareșidezvoltare, producțieieficienteșimanagementului strict al calității, TP-LINK oferăechipamente de rețearecunoscuteșipremiate la nivelinternațional din categoriarouterelor wireless, gateway-uri DSL/cablu, adaptoare powerline, range extendere, camere cloud, accesoriipentrulocuințeinteligente.Pentrucliențiicompanii, TP-LINK depuneeforturipentru a furnizasoluții Wi-Fi stabile, pelângă switch-urișiroutere la ceamaiînaltăcalitate.

București,22 martie 2016 – TP-LINK

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: