TP-Link a pregătit numeroase dispozitive la prețuri speciale, cu ocazia reducerilor de Black Friday

TP-Link, lider* global în furnizarea de echipamente de rețea pentru utilizatorii individuali și mediul de afaceri, a pregătit pentru Black Friday 2023 reduceri pentru numeroase dispozitive din portofoliu, în cadrul magazinelor partenere.

Pentru toți cei care își doresc să facă trecerea la generația Wi-Fi 6, pentru toți cei care vor să-și transforme locuința într-o adevărată casă smart ori pur și simplu cei care au nevoie să extindă acoperirea rețelei wireless în toate colțurile locuinței, TP-Link a pregătit multiple dispozitive de rețelistică și smart home la prețuri promoționale.

De la routere din gama Archer Wi-Fi 6 și sisteme Mesh Wi-Fi 6 din gama Deco, până la dispozitive smart home din gama Tapo—inclusiv noile aspiratoare robot ale companiei—se vor regăsi în oferta magazinelor partenere cu ocazia Black Friday 2023.

Routere Wi-Fi 6, la prețuri speciale

Putem începe să vorbim despre ofertele TP-Link de Black Friday cu unul dintre cele mai performante routere din portofoliul companiei, Archer AX80, ce aduce tehnologiile avansate ale Wi-Fi 6 într-un nou design elegant ce se poate integra cu ușurință în locuințele moderne.

Archer AX80 este un router Wi-Fi 6 Dual-Core AX6000 pregătit pentru noua epocă multi-gigabit a rețelelor de acasă, mulțumită portului WAN/LAN de 2.5G și a tehnologiilor wireless avansate precum MU-MIMO, OFDMA și Beamforming. Toate acestea se traduc în performanțe mai mari—prin comparație cu generația Wi-Fi anterioară—și o eficiență crescută a transmisiilor dintre router și dispozitivele din rețea.

În continuarea ofertelor pentru cei care caută un router Wi-Fi 6 performant, găsim modelele Archer AX55 și Archer AX55 Pro, două routere Wi-Fi 6 Dual-Band AX3000 cu multiple porturi LAN Gigabit, câte un port USB 3.0 și tehnologiile wireless avansate care susțin conexiunile eficiente și performante. Dintre cele două routere, Archer AX55 Pro se distinge prin portul WAN/LAN de 2.5G, făcând parte din noua serie de routere TP-Link ce pot oferi conexiuni multi-gigabit pentru rețelele Wi-Fi de acasă.

Pentru cei care își doresc să facă tranziția la generația Wi-Fi 6, dar la un preț avantajos, Archer AX17 este una din soluțiile ideale. Fiind capabil de viteze cumulate de până la 1.5 Gbps și echipat cu tehnologii precum MU-MIMO și OFDMA, Archer AX17 este mai mult decât pregătit să susțină activități precum navigarea web, streamingul video sau gamingul online.

Lista dispozitivelor Wi-Fi aflate în promoție de Black Friday include și modele precum RE605X, un range extender Wi-Fi 6 AX1800 performant, cu două antene externe performante, un port Gigabit pentru conexiuni stabile prin cablu și tehnologie TP-Link OneMesh™, prin care se poate extinde aria de acoperire a unui router compatibil OneMesh™, precum cele enumerate mai sus.

Dacă un PC sau un laptop mai vechi are nevoie de o conexiune wireless modernă, de Black Friday găsim și adaptorul USB Wi-Fi, Archer T3U, la prețuri promoționale. Capabil de performanțe Dual-Band AC1300 și alături de tehnologia MU-MIMO, Archer T3U poate ajuta calculatoarele mai vechi să se bucure de o conexiune Wi-Fi stabilă.

Acoperire Wi-Fi 6 Mesh în toată casa, la prețuri promoționale de Black Friday

Pentru locuințele mai mari și, mai ales, cele cu mai multe etaje, soluția pentru o rețea wireless performantă este reprezentată de sistemele Mesh Wi-Fi. Acestea reprezintă un ansamblu de unități care pot fi poziționate în multiple locații dintr-o locuință pentru a forma o rețea Wi-Fi unificată, cu același nume și parolă, cu o acoperire mult mai mare față de routerele tradiționale și care poate duce performanțele Wi-Fi în fiecare colț al casei, chiar și în grădină.

De Black Friday, TP-Link aduce prețuri speciale pentru mai multe sisteme Deco Mesh Wi-Fi 6, începând cu performantul Deco X60 (3-pack, V3.2), un sistem mesh Wi-Fi 6 AX5400 format din 3 unități care pot crea împreună o rețea wireless cu o acoperire de până la 660 m².

Alternativ, în cadrul dispozitivelor cu prețuri promoționale, găsim sistemul Deco X55 (2-pack) care aduce la rândul lui tehnologiile avansate ale Wi-Fi 6 AX3000 alături de o acoperire de 420 m².

Dacă rețeaua din interiorul locuinței este asigurată de sistemele Deco de mai sus, cum rămâne cu exteriorul acestora, mai ales în cazul grădinilor extinse? Pentru astfel de situații, TP-Link a lansat de curând o soluție reprezentată de noul Deco X50-Outdoor, care se află în cadrul promoțiilor de Black Friday 2023.

Deco X50-Outdoor este o unitate mesh Wi-Fi 6 AX3000 proiectată pentru mediul exterior, menită pentru a fi montată în grădinile utilizatorilor care se bucură deja de o rețea Deco Mesh și care își doresc să extindă conexiunile performante în toate colțurile proprietății. Ca orice alt model Deco, aceasta se poate conecta la rețeaua mesh a altor sisteme Deco, capabilă să funcționeze alături de Deco X60 și Deco X55, spre exemplu.

Prin protecția IP65, unitatea Deco poate îndura condițiile adverse de mediu, iar prin suportul PoE, aceasta poate fi alimentată direct din cablul Ethernet, simplificând procesul de instalare.

Toate modelele Deco enumerate folosesc standardul Wi-Fi 6, însemnând că rețelele Wi-Fi create de acestea dispun de tehnologii wireless avansate, precum MU-MIMO, OFDMA sau Beamforming, care oferă transmisii de date mult mai eficiente și, implicit, mai rapide între unități și dispozitivele conectate la rețea. În plus, toate modelele de mai sus oferă suita de funcții de securitate și management, TP-Link HomeShield.

Dispozitive smart home pentru locuințele moderne, la prețuri reduse

Transformarea locuinței într-o adevărată casă inteligentă poate deveni posibilă cu ocazia Black Friday, asta pentru că TP-Link a pregătit oferte pentru numeroase dispozitivele smart home din gama Tapo.

Pentru cei care au nevoie de o cameră de interior performantă, pentru a aduce un plus de securitate pentru a servi ca și baby monitor sau pentru a supraveghea animalele de companie, TP-Link propune modelele Tapo C225 și Tapo C220, aflate la prețuri promoționale. Tapo C225, spre exemplu, oferă numeroase funcții avansate precum detectarea și urmărirea AI, un nou mecanism pentru funcția Pan/Tilt și un senzor IR 940nm, invizibil ochiului uman.

Supravegherea video pentru exteriorul locuințelor continuă să devină mai performantă și mai accesibilă, TP-Link lărgindu-și de curând oferta cu modelele Tapo C520WS și Tapo C510W. Cu rezoluții video 2K, funcții Night Vision (chiar și full color în cazul modelului C520WS), funcții AI de urmărire automată și Pan/Tilt de până la 360° pe orizontală și 130° pe verticală, noile camere Tapo aduc un plus de securitate semnificativ prin comparație cu modelele tradiționale.

O noutate în gama Tapo, și aflată în legătură strânsă cu soluțiile de supraveghere exterioară, este panoul solar Tapo A200. Proiectat pentru camerele Tapo ce operează cu acumulatori (precum modelele Tapo C420 și C400), acesta oferă o încărcare continuă, susținând securitatea 24/7 a proprietăților.

Pentru decorarea locuințelor, TP-Link propune benzile LED Tapo L930-5 și Tapo L920-5, două dintre benzile LED Wi-Fi luminoase multicolore din gama Tapo, oferă numeroase funcții practice pentru a susține sesiunile de studiu, dar și funcții distractive, pentru relaxarea din timpul liber. În cazul modelului L930-5, acesta dispune și de un set adițional de LED-uri albe de 1000 lumeni și de capacitatea de a fi controlată din Apple HomeKit.

Acestea pot fi montate, de exemplu, deasupra biroului, iar apoi se poate seta lumina albă din aplicația Tapo pentru a fi folosită în timpul studiului. Iar atunci când ne aflăm în timpul liber, banda Tapo poate fi folosită pentru a crea o ambianță aparte prin intermediul celor 16 milioane de culori și numeroaselor efecte de lumini presetate sau personalizate, alese din aplicația Tapo.

Dacă vorbim despre automatizarea locuinței, două soluții aflate în ofertele TP-Link de Black Friday sunt prelungitorul smart Tapo P300 și priza smart Tapo P110. Ambele oferă capacitatea de a controla dispozitivele conectate direct de pe telefon, iar Tapo P110 poate și monitoriza consumul de energie al celor conectate la aceasta, ajutând la reducerea facturilor la energie.

În final, de Black Friday, TP-Link aduce prețuri promoționale pentru noua gamă de aspiratoare robot Tapo, reprezentată de modelele Tapo RV30 și Tapo RV30 Plus. Cele două modele continuă misiunea TP-Link Tapo de a oferi dispozitive menite să ușureze viața și care permit utilizatorilor să aibă parte de mai mult timp liber pentru a-l petrecere alături de cei dragi.

Tapo RV30 și Tapo RV30 Plus împărtășesc multe dintre specificații, diferența principală fiind  faptul că Tapo RV30 Plus dispune de o stații de golire automată cu o putere de 27000Pa, cu un sac de praf de 4 litri ce oferă până la 70 de zile fără golire.

În rest, cele două modele dispun de o putere mare de aspirare de 4200Pa, navigare precisă LiDAR & Gyro și de un mop încorporat cu un rezervor de apă de 300 ml, ce poate curăța până la 200 m². Iar prin bateria de 5000mAh, Tapo RV30 și RV30 Plus pot opera timp de până la 5 ore, capabile să aspire până la 360 m² cu o singură încărcare completă.

Produsele TP-Link incluse în oferta de Black Friday vor putea fi achiziționate din magazinele partenere.

*Toate condițiile promoțiilor pot fi modificate oricând, fără o notificare prealabilă, în funcție de disponibilitatea stocului partenerilor și de politica lor internă.

Views: 0

Lasă un răspuns