Therefore™, software-ul Canon de ultimă generaţie pentru gestionarea documentelor, desemnat lider în cadrul studiului realizat de către Info-Tech Research Group

Premiile Info-Tech Research Group recunosc anual liderii din industria IT, ce oferă avantaj competitiv companiilor, analizând feedbackul detaliat al profesioniștilor din domeniu.

Therefore™ a câștigat două premii importante ale industriei de software. Recenziile, realizate  de către Software Reviews, divizie a companiei de research și consultanță Info-Tech Research Group, au clasificat Therefore™ ca lider în categoria dedicată Managementului Datelor din Companii[1]. De asemenea, soluția Canon a obținut premiul întâi și la secțiunea „Workflow Process Automation”[2].

Bazându-se pe 814 recenzii ale utilizatorilor de software din diverse companii și din industria de IT, cercatarea a analizat 17 soluții de referință pentru Enterprise Content Management (ECM)[3]. Obiectivul acestui raport este să ajute companiile de pretutindeni să facă alegeri corecte și informate referitoare la soluția de software ce va gestiona documentele și procesele interne.

Pentru a realiza acest studiu, Software Reviews a colectat date detaliate despre experiența consumatorilor, rezultând raportul “Data Quadrant Report on Enterprise Content Management[4]”. În realizarea analizei, toate aspectele relevante au fost luate în considerare, inclusiv experiența pe care clienții au avut-o în momentul achiziției.

Utilizatorii Therefore™ s-au declarat foarte mulțumiți de caracteristici precum conversia fișierelor, managementul metadatelor sau funcția de căutare, acestea fiind doar câteva dintre categoriile unde soluția Canon a excelat.

„Am fost mândru să constat că soluția Canon a obținut un feedback atât de bun și că a fost declarată lider într-o categorie importantă. O adevărată realizare consider că este și premiul intâi obținut la categoria “Workflow Process Automation”, unde Therefore™ a surclasat toate celelalte soluții incluse în studiu. Clienții noștri stabilesc standardele în industrie și suntem bucuroși că le îndeplinim așteptările. Și, ca de fiecare dată, ne propunem să le depășim inovând continuu.”, a declarat Jarek Jedowski, Product Marketing Manager, Canon EMEA.

Therefore™ este un software ultra-performant de management al informației, ce facilitează gestionarea flexibilă și intuitivă a conținutului comercial și fluxuri de lucru eficiente ale documentelor. Acesta permite crearea unei baze de date centrală, pe propriul server, pentru a captura și stoca datele unei organizații. Este o soluție completă pentru capturarea, stocarea, automatizarea, gestionarea accesului, ce pune la dispoziție și un tool de analiză. Împreună cu soluţiile Canon Cloud Workspace Collaboration, Therefore™ reprezintă o metodă excelentă de automatizare a proceselor comerciale și a celor de colaborare. Poate fi adaptat oricărui tip de companie, indiferent de specific sau dimensiune, în procesul său de transformare digitală, oferind angajatilor acces la informațiile necesare, la momentul oportun, în deplină siguranță. În plus, acesta se poate integra fără efort cu alte programe deja existente, pentru a asigura extragerea automată a datelor şi trimiterea informaţiilor către baze de date cu sarcini de flux de lucru.

Datorită tehnologiilor/soluțiilor avansate și a expertizei de care dispune, Canon facilitează automatizarea proceselor de lucru din orice organizație, facilitând colaborarea între angajați, indiferent de unde lucrează: de la birou, de acasă sau din orice alta locație, într-un mediu de lucru conectat, automatizat și sigur. Canon are experiența și expertiza necesare pentru a ghida companiile în procesele de transformare digitală, asigurând, prin automatizarea proceselor, îmbunătățirea productivității, eficientizarea costurilor, un înalt nivel de securitate a datelor și de conformitate.


[1] Enterprise Content Management (ECM)

[2] Automatizarea proceselor de muncă

[3] Managementul Datelor din Companii

[4] Infografic privind Managementul Datelor din Companii

Hits: 4

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: