Telekom Romania şi Crucea Roşie au donat alimente şi haine familiilor nevoiaşe din Vaslui şi Vrancea

Telekom Romania în parteneriat cu Crucea Roșie Română au organizat în perioada 28 martie – 18 aprilie o campanie de colectare de alimente şi haine pentru familiile nevoiaşe din judeţele Vaslui şi Vrancea. Donaţiile au fost distribuite înaintea sărbătorii de Paşti, pe 26 aprilie în judeţul Vaslui, respectiv pe 27 aprilie în judeţul Vrancea, către 100 de familii şi 40 de persoane vârstnice, cu sprijinul voluntarilor Telekom Romania şi ai Crucii Roșii Române.

campanie Telekom donatii Vaslui si Vrancea 2

Campania de colectare s-a adresat angajaţilor Telekom Romania, fiind amenajate puncte de colectare în 9 sedii din București ale companiei. În total, au fost colectate peste 1600 kg de alimente  greu perisabile (alimente de bază, conserve, paste făinoase, dulciuri, produse instant, apă, etc.) şi zeci de pungi cu haine şi jucării, care au fost donate beneficiarilor din județele Vaslui și Vrancea.

campanie Telekom donatii Vaslui si Vrancea

„În contextul în care 53% dintre locuitorii din Sud-Estul ţării sunt expuşi riscului de sărăcie, ne-am dorit să aducem bucuria Sărbătorilor de Paști pentru câteva familii din două judeţe afectate de acest fenomen. Ne-am unit forţele, resursele şi mai ales inimile, iar rezultatele nu s-au măsurat doar în kilograme de alimente colectate, ci și în zâmbete şi speranţe dăruite. Ne bucurăm că această inițiativă a fost foarte bine primită în rândul colegilor noștri, care au sprijinit într-un număr mare această acțiune, astfel că am reușit să colectăm o cantitate semnificativă de alimente și multe haine pe care le-am dăruit, împreună cu voluntari ai Crucii Roșii, beneficiarilor din Vrancea și Vaslui. Mulţumim tuturor celor care s-au implicat în această campanie şi care au dovedit încă o dată că atunci când suntem solidari suntem cu adevărat puternici”, a declarat Ruxandra Vodă, Director de Comunicare, grupul de companii Telekom Romania.

Telekom Romania – 03 mai 2016

Hits: 4

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: