Telekom Romania obține certificarea Cisco Powered Cloud Service pentru servicii IaaS

  • Telekom Romania, primul furnizor de pe piața locală și printre primii din Europa de Sud-Est care obtine, la nivel local, certificarea Cisco Powered Cloud Service pentru serviciile IaaS (Infrastructure as a Service) oferite companiilor;
  • Clienţii serviciilor IaaS ai Telekom Romania beneficiază de o infrastructură IT&C performantă, unică în România, care acoperă atât cerințele unor proiecte simple, pe un singur server, cât și nevoi complexe ale companiilor, incluzând scenarii de recuperare a datelor în urma unor dezastre și de continuare a afacerii

tel

Telekom Romania este primul furnizor de pe piața locală și printre primii în Europa de Sud-Est care a obținut, la nivel local, certificarea Cisco Cloud Powered Service pentru serviciile IaaS, oferite companiilor. Această certificare atestă capabilitățile dezvoltate de Telekom pentru a oferi clienților săi din segmentul de business servicii IT&C performante, bazate pe cele mai noi tehnologii.

Telekom Romania pune la dispoziția clienților companii un portofliu complet de servicii premium care includ: găzduire pentru servere, medii de stocare, resurse hardware, aplicații business și alte componente, care oferă maximă siguranță a datelor și cele mai bune condiții tehnice pentru funcționarea neîntreruptă a aplicațiilor critice.

„Serviciile IaaS din oferta Telekom Romania, care includ soluțiile de Virtual Private Server (VPS) sau Virtual Data Center (VDC), permit companiilor să îşi dezvolte businessul fără investiții inițiale în infrastructură şi fără a fi nevoie să aloce bugete masive pentru mentenanţă, beneficii extrem de importante care susțin obiectivele de competitivitate și eficiență ale organizațiilor, de orice dimensiune. Ne bucurăm să anunţăm obţinerea certificării Cisco, care atestă calitatea serviciilor oferite de Telekom Romania, în acest segment. Fiind primul si cel mai mare furnizor din România care operează centre de date distribuite geografic, Telekom a extins acest avantaj și la platforma IaaS și astfel suntem singurul operator din țară care oferă resurse de calcul virtuale pe platforme VCE Vblock™ în noduri distribuite geografic, în București și Brașov. Acest lucru permite clienților noștri să implementeze, la fel de ușor, cele mai simple proiecte, pe un singur server, dar și scenarii complexe de back-up și recuperare a datelor și de continuare a afacerii, implicând resurse de calcul distribuite”, a declarat Ovidiu Ghiman, Director Executiv Comercial Segment Business, Telekom Romania.

Printre avantajele oferite de Telekom Romania se numără, de asemenea, redundanța soluțiilor, cu un nivel minim garantat de disponibilitate (SLA) nu doar pentru serviciile de tip IaaS, dar și pentru conectivitate, ceea ce diferențiază Telekom de competitorii internaționali, care oferă soluții standardizate.

Platformele IaaS oferă resurse scalabile care pot fi ajustate la cerere, astfel încât clienţii beneficiază de reduceri semnificative ale costurilor operaţionale cu infrastructura informatică.

Certificarea Cisco Cloud Powered Service a fost acordată Telekom Romania în urma unui audit riguros realizat de un auditor independent, pentru a stabili că serviciile sunt furnizate la nivelul corespunzător de fiabilitate, securitate și suport.

Soluțiile de tip IaaS din oferta Telekom Romania se adresează atât clienților mari companii şi firmelor medii și mici, cât și companiilor de IT (integratori, dezvoltatori software) și organizaţiilor cu nevoi complexe de infrastructură, care folosesc sisteme de IT în misiuni critice, pentru soluţii de ERP, CRM, e-commerce.

TELEKOM ROMANIA – București 16 martie 2015

 

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: