Telekom Romania Mobile is expanding the 5G network in Arad

  • Telekom Mobile oferă acces la 5G Nelimitat atât la cartelă, cât și la abonament;
  • În acest moment, tehnologia 5G este disponibilă în București și în alte 11 orașe.

Telekom Romania Mobile continuă extinderea rețelei sale 5G la nivel național și, începând de astăzi, le oferă utilizatorilor săi din Arad și zonele limitrofe, acces la beneficiile acestei tehnologii: viteza mare de descarcare, conexiuni stabile, chiar și în locurile aglomerate, latență redusă și consum redus al bateriei.

Arad intră astfel pe lista orașelor unde Telekom Mobile oferă acces la tehnologia 5G, atât la cartelă cât și la abonament: București (inclusiv Otopeni), Brașov, inclusiv Poiana Brașov, Sibiu, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Constanța (inclusiv Mamaia), Ploiești, Craiova, Pitești și Oradea.

Pentru a putea utiliza beneficiile tehnologiei 5G, utilizatorii trebuie să dețină un SIM și un terminal compatibile 5G și să se afle în zona de acoperire a tehnologiei 5G.

Două astfel de terminale compatibile 5G sunt disponibile în oferta specială de sărbători de la Telekom Romania Mobile, în spiritul „MOBIL PUR ȘI SIMPLU”, la prețuri competitive și într-o rețea de calitate.

Este vorba de Samsung Galaxy A54 5G, disponibil în 24 de rate, de 6 euro/lună, cu abonamentul Nelimitat 19, respectiv de Motorola Edge 40, disponibile în 24 de rate, de 6 euro/lună, cu abonamentul Nelimitat 15 pentru 24 de luni.

Mai multe informații despre oferta comercială și lista smartphone-urilor compatibile 5G sunt disponibile aici.

Visits: 13

Lasă un răspuns