Telekom Romania Mobile Communications S.A. anunță schimbări în echipa de conducere

Începând cu 16 mai 2024, domnul Mircea Hațegan este numit în poziția de Director Executiv Comercial al Telekom Romania Mobile Communications S.A, în acest nou rol urmând să raporteze Directorului General al companiei.

Cu peste 20 de ani de experiență profesională în domeniul telecom și în vânzări, și deținând anterior mai multe poziții de leadership, domnul Mircea Hațegan va fi responsabil de implementarea strategiei comerciale a companiei, în concordanță cu obiectivele de business ale acesteia.

Înainte de a se alătura Telekom Romania, în 2014, ca Director Vanzari Business&ICT, Mircea Hațegan a fost Director Național de Vânzări – segmentul Business – în Telemobil SA/Zapp, Director Comercial al TIM SA, Managing Director al Nutribon și, din 2021, este directorul echipei de Vanzari Business si Managementul Partnerilor a Telekom Mobile. Mircea deține o diplomă de licență în Chimie, obținută la Universitatea „Babeș Bolyai”, un Master în Chimie Analitică și Aplicații în Procese Industriale, de la aceeași insituție de învățământ superior. A urmat un numar semnificativ de cursuri de Executive Sales, Business Management, Leadership, precum și Customer Excellence.

Îi mulțumim doamnei Andreea Cramer pentru contribuția cheie la dezvoltarea Telekom Romania Mobile Communications. Sub leadershipul dedicat al doamnei Cramer am parcurs cu succes  procesul de transformare comercială, prioritizand digitalizarea serviciilor, încă de la separarea de operațiunile fixe, în 2021. Îi dorim toate cele bune în proiectele sale viitoare!

Views: 21

Lasă un răspuns