Telekom Romania Mobile Communications, primul operator care introduce în ofertă noul Samsung Galaxy Grand Prime

Telekom Romania Mobile Communications anunţă că a introdus în oferta sa noul telefon Samsung Galaxy Grand Prime, o premieră pe piaţa operatorilor de telefonie mobilă din România. Samsung Galaxy Grand Prime este un smartphone multimedia dedicat publicului tânăr şi mai ales amatorilor de selfie-uri.

Samsung Galaxy Grand Prime

Samsung Galaxy Grand Prime este un telefon subţire, dar puternic, care combină stilul elegant, sofisticat, cu funcţiile performante şi design-ul modern, ergonomic. Cu o grosime de numai 8,6 mm, terminalul are un ecran de 5 inchi (12,64 cm), cu o rezoluţie de 540 x 960 qHD, ideal pentru jocuri, internet sau clipuri video. De asemenea, memoria internă de 8 GB şi procesorul Quad Core de 1,2 GHz permit o navigare lină şi o experienţă multitasking superioară.

Telefonul este dotat cu două camere: una principală, de 8 MP, şi una frontală care, spre deosebire de alte smartphone-uri, are o rezoluţie de 5 MP şi permite un unghi de fotografiere ultra-wide de 85 de grade. Această caracteristică face din Samsung Galaxy Grand Prime telefonul perfect pentru iubitorii de selfie-uri, care au posibilitatea de a surprinde cadre mai largi, alături de mai mulţi prieteni.

Samsung Galaxy Grand Prime este un dotat cu Bluetooth 4.0 şi sistem de operare Android KitKat 4.4. Bateria de 2600 mAh, mai puternică decât bateriile altor telefoane de pe acest segment, asigură o autonomie de utilizare de până la 17 ore de convorbire.

Telefonul Samsung Galaxy Grand Prime va fi disponibil începând cu data de 9 februarie în magazinele Telekom, Germanos și ale partenerilor, pe www.telekom.ro și www.germanos.ro. Terminalul poate fi cumparat la preţul de 99 lei la abonamentul Nelimitat Voce L care, pentru 19,95 euro/lună (TVA inclus), oferă comunicare nelimitată în orice reţea națională și internațional în Zona 1, 100 minute pentru apeluri către Zona 2, 100 de minute pentru apeluri de roaming efectuate din UE și 200 MB trafic de date la viteză 4G. Oferta este valabilă pentru contractele încheiate pe 24 de luni. Smartphone-ul este disponibil şi fără abonament, la preţul de 799 lei.

Mai multe detalii sunt disponibile aici.

București – 6 februarie 2015 – Telekom Romania Mobile Communications

Visits: 10

Lasă un răspuns