Telekom Romania marchează un an pe piață prin lansarea celei mai avantajoase oferte integrate pentru întreaga familie

  • Aproximativ 150.000 de clienți pentru pachete integrate până în prezent;
  • Pachete MagentaONE pentru întreaga familie cu până la 6 servicii mobile suplimentare, oferite fără o perioadă contractuală minimă, la prețuri foarte atractive;
  • Reduceri de 50% timp de 6 luni pentru pachetele promoționale;
  • Serviciu de Relații cu Clienții prioritar: 10 secunde timp mediu de aşteptare în call center și pentru companiile cu servicii integrate fix-mobil;
  • Noi exclusivități TV: Pachetul Dolce Movies on Demand pe Telekom TV Web&Mobile și canalul Nat Geo People.

Telekom TV infographic

Premiere comerciale, orientare către excelență în relația cu clienții, o filosofie all-in-one, investiții semnificative în tehnologie și infrastructură sunt câteva dintre cele mai importante rezultate ale strategiei Telekom Romania bazate pe inovație și leadership tehnologic. După primul an de prezență pe piața românească a brandului Telekom, ofertele MagentaONE au înregistrat succesul scontat, aproximativ 150.000 de clienți alegând pachete integrate fix-mobil.

„Acum un an, România se alătura familiei internaționale Deutsche Telekom. De atunci, ne-am străduit să oferim clienților noștri cele mai avantajoase și cele mai simple soluții dedicate atât familiilor, cât și companiilor. Am lansat pachetele integrate fix-mobil MagentaONE care au fost alese până acum de aproximativ 150.000 de clienți, aceștia fiind și cei mai mulțumiți, conform studiilor noastre interne. Am continuat să extindem acoperirea de fibră optică, am îmbunătățit platforma de televiziune interactivă și am rămas cel mai de încredere partener pentru companii. În 2015, i-am urat bun venit lui Robbie Williams pentru prima oară în România și am devenit sponsorul principal al Echipei Naționale de Fotbal. Ne păstrăm astfel angajamentul de a oferi clienților noștri experiențe memorabile. Acum aducem clienților noștri cele mai avantajoase pachete MagentaONE, pentru întreaga familie”, declară Nikolai Beckers, CEO, grupul de companii Telekom Romania.

Noi beneficii pentru clienții MagentaONE

Pentru clienții persoane fizice, începând cu luna septembrie, MagentaONE pune la dispoziție cele mai avantajoase oferte pentru întreaga familie cu mai multe beneficii de date și voce și alte avantaje. Noua ofertă comercială include pentru clienții de servicii integrate fix-mobil până la 6 servicii mobile suplimentare. Clienții MagentaONE noi sau existenți pot adăuga, fără o perioadă minimă contractuală, până la 4 servicii suplimentare Mobil Voce Familie sau Mobil Date Familie pentru 4,95 euro/lună cu TVA inclus/pachet. În funcție de preferințele clienților, pe lângă servicii nelimitate în rețea (voce și SMS-uri), aceștia pot alege mai multe beneficii de voce cu Mobil Voce Familie – lunar 1000 de minute/SMS-uri naționale, 200 de minute mobile internaționale și 750MB de trafic de date – sau pot opta pentru mai mult trafic de date cu Mobil Date Familie –  500 de minute/SMS-uri naționale, 200 de minute internaționale și 1,5GB de trafic de date. În plus față de aceste două servicii care combină beneficii de voce și date mobile, clienții pot opta pentru până la două abonamente de date numite Date Tabletă Familie. Prin intermediul tuturor ofertelor noi pentru familie, telefoanele mobile sau tabletele pot fi cumpărate și plătite în rate lunare. Ca un beneficiu adițional pentru fiecare pachet suplimentar, clientul va primi 1GB de trafic pentru serviciul mobil principal.

Noii clienți au reducere de 50% pentru primele 6 luni pentru pachetele promoționale care includ Mobil L și TV L, Internet L, VoceFixă S, la 72 lei, TVA inclus sau Mobil L cu TV M, Internet L, VoceFixa S, la 69 lei, TVA inclus, pentru aceeași perioadă.

Pentru segmentul de business, portofoliul de pachete integrate fix-mobil a fost îmbunătățit cu opțiuni suplimentare, vizând în principal clienții IMM. Așadar, în prezent, toți clienții business existenți care au cel puțin un serviciu fix Telekom și un serviciu mobil Telekom pot primi un cont OneDrive for Business gratuit, care include 1 TB de spațiu de stocare securizat (certificat ISO) și acces la versiunea online Microsoft Office. Mai mult, acest segment de clienți business este preluat în call-center, în medie, în 10 secunde.

Noi exclusivități pentru clienții TV

În ceea ce privește nivelul de satisfacție, clienții de televiziune interactivă sunt cei mai mulțumiți, ca urmare a dezvoltării constante a funcționalităților disponibile pe platforma IPTV, care, din punctul de vedere al preferințelor, a avut cea mai rapidă rată de adoptare în rândul platformelor TV disponibile în portofoliul Telekom. În general, clienții Telekom TV apreciază conținutul, calitatea HD și funcțiile interactive, pe lângă numărul de canale oferite.

De-a lungul timpului, pe platforma TV au fost adăugate mai mult de 10 canale TV în exclusivitate. Cel mai recent este Nat Geo People pentru televiziunea liniară, canal disponibil pentru toți clienții de la începutul lunii septembrie. Nat Geo People este cel mai nou brand din portofoliul National Geographic și oferă acces la povești de viață ale oamenilor obișnuiți din întreaga lume. De asemenea, pe Telekom TV Interactiv și pe platforma Web & Mobile poate fi accesat un nou pachet exclusiv VoD de către cinefili: Dolce Movies on Demand cu conținut PictureBox de la NBCUniversal, disponibil pentru prima oară în România, combinat cu alte pachete suplimentare existente (MUBI & Disney Movies on Demand).

Fanii fotbalului pot beneficia de calitate HD, deoarece Dolce Sport HD va face parte din toate pachetele de bază pentru toate tehnologiile TV. În plus, Dolce Sport 2 HD este acum disponibil și pentru clienții de televiziune prin satelit în toate pachetele de bază, în plus față de cele dedicate utilizatorilor TV Interactiv. Prin urmare, clienții Telekom TV se pot bucura de o experiență completă, în timp ce vizionează toate meciurile UEFA Champions League și UEFA Europa League oferite în exclusivitate.

Capacități IT&C îmbunătățite pentru clienții business

În perioada următoare, clienții business corporate vor beneficia de rezultatele proiectelor-pilot pentru Smart Cities, precum Smart Lighting, Smart Parking, Video Surveillance, Smart Transportation. Printre obiectivele strategice IT&C ale Telekom pentru următoarele 12 luni se numără dezvoltarea continuă a serviciilor de tip „managed” și lansarea de noi servicii din zona IT&C, cum ar fi Mobile PoS, Branch of the Future for banking, Managed Wi-Fi as a Service, soluții de semnătură digitală, arhivă electronică, Cloud CRM și ERP. Portofoliul M2M este, de asemenea, în creștere cu soluții precum Elevator Emergency sau Taxi dispatch.

Despre Telekom Romania

Telekom Romania este un brand dinamic, care oferă servicii de telecomunicaţii fixe şi mobile complete, inovatoare, personalizate pentru o comunitate vastă de clienți, cu aproximativ 10 milioane de contracte de servicii.

Prin noul concept comercial MagentaONE lansat pe piaţă, Telekom Romania oferă pachete integrate de servicii fix-mobil într-o formă simplificată, adresate atât clienţilor persoane fizice, cât şi clienţilor companii. MagentaONE înseamnă un singur loc pentru toate serviciile de comunicaţii necesare: un singur Call Center, o singură factură, o singură aplicaţie MyAccount (inclusiv o aplicaţie pe mobil). Clienţii beneficiază astfel de o experiență completă şi inedită: servicii de voce și date mobile 3G și 4G, telefonie fixă tradițională, internet fix de până la 1Gbps și televiziune prin mai multe tehnologii, inclusiv televiziune interactivă (IPTV), precum și conținut de calitate și exclusivități – toate disponibile pe platforma Telekom TV. De asemenea, MagentaONE consolidează poziția Telekom Romania de lider în furnizarea de soluții complete de telecomunicații și IT&C, pentru companiile din România, indiferent de dimensiunea lor.

La începutul lunii septembrie 2015, aproximativ 150.000 de clienţi au ales pachetele integrate de la Telekom Romania şi au devenit parte din universul MagentaONE.

Brand-ul Telekom Romania este prezent pe piața românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom și COSMOTE România.

Telekom Romania este un brand care aparține Deutsche Telekom, una dintre companiile de top la nivel mondial, cu peste 151 milioane de clienți pentru servicii mobile, 30 milioane de linii fixe și peste 17 milioane linii broadband (la 31 decembrie 2014). Grupul oferă produse și servicii fixe, comunicare mobilă, Internet și IPTV pentru consumatori și soluții IT&C pentru clienți din mediul de business. Deutsche Telekom este prezent în peste 50 de țări și are circa 228.000 angajați la nivel mondial. Grupul a generat venituri de 62,7 miliarde euro în anul financiar 2014 – mai mult de 60% din această valoare în afara Germaniei.

10 septembrie 2015 – Telekom Romania

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: