Telekom Romania lansează oferta de sărbători cu beneficii pe viaţă pentru utilizatorii de cartele preplătite

Telekom lansează oferta specială de sărbători pentru utilizatorii de cartele preplătite, cu mai multe beneficii, garantate pe viaţă. În perioada 16 noiembrie 2015 – 14 ianuarie 2016, clienţii noi şi cei existenţi care îşi activează una dintre extraopţiunile disponibile în portofoliul Telekom Romania vor primi mai multe beneficii garantate pe viaţă, la fiecare activare sau reactivare a extraopțiunii alese.

Astfel la activarea extraopţiunii Extra S pentru doar 4.95 Euro (plus TVA), utilizatorii primesc, garantat pe viață, beneficii, precum minute și SMS-uri nelimitate în rețelele Telekom, 500 MB și 500 de minute naționale și internaționale către rețele fixe sau SMS naționale și 100 de minute internaționale către rețelele mobile. Pentru 5.95 Euro (plus TVA), clienții care optează pentru extraopțiunea Extra Date M primesc de două ori mai multe beneficii: 1 GB trafic de date la viteză 4G, 1000 de minute naționale și internaționale către rețelele fixe sau SMS naționale și 200 de minute internaționale către rețelele mobile.

10423794_991187027560230_8008118944447632573_n

Clienții existenți care reactivează sau migrează de la opțiunile vechi la opțiunile din promoția Telekom de sărbători (Extra S/ Extra Date M/ Extra Voce M/ Extra L și Extra XL) vor primi automat noile beneficii, pe viață, la fiecare reactivare a extraopțiunii.

Tuturor ne plac cadourile şi ofertele de Crăciun şi ne-am dori ca sărbătorile de iarnă să dureze cât mai mult. Pentru clienţii care utilizează cartele Telekom, acest lucru chiar este posibil. Oferta de Crăciun lansată anul acesta permite tuturor clienților Telekom să își păstreze beneficiile primite în perioada promoțională, la orice reactivare a extraopțiunilor, pe viață.”, a declarat Mihaela Cavaleru, Manager, Produse și Oferte Prepaid, grupul de companii Telekom Romania.

De asemenea, utilizatorii de cartele preplătite Telekom beneficiază de mai mult internet pe mobil prin bonusul GigaWeekend care oferă 4GB trafic de date pe lună la extraopțiunile din ofertă. În fiecare weekend, utilizatorii de cartele preplătite Telekom beneficiază de 1GB trafic de date, gratuit. Acesta poate fi activat în intervalul sâmbătă, ora 00:01 – duminică, ora 23:59, trimiţând în fiecare weekend un SMS la numărul 888 sau din MyAccount.

În plus, clienții Telekom pot comunica nelimitat în orice rețea prin aplicația WhatsApp si în rețeaua Telekom Romania prin SMS, MMS și aplicația Joyn by Telekom, indiferent dacă au sau nu o extraopțiune activă sau credit disponibil, în perioada activă a cartelei.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm vizitaţi www.telekom.ro

Despre Telekom Romania

Telekom Romania este un brand dinamic, care oferă servicii de telecomunicaţii fixe şi mobile complete, inovatoare, personalizate pentru o comunitate vastă de clienți, cu aproximativ 10 milioane de contracte de servicii.

Prin noul concept comercial MagentaONE lansat pe piaţă, Telekom Romania oferă pachete integrate de servicii fix-mobil într-o formă simplificată, adresate atât clienţilor persoane fizice, cât şi clienţilor companii, precum și un timp de preluare preferențial de 10 secunde în call center. MagentaONE înseamnă un singur loc pentru toate serviciile de comunicaţii necesare: un singur Call Center, o singură factură, o singură aplicaţie MyAccount (inclusiv o aplicaţie pe mobil). Clienţii beneficiază astfel de o experiență completă şi inedită: servicii de voce și date mobile 3G și 4G, telefonie fixă tradițională, internet fix de până la 1Gbps și televiziune prin mai multe tehnologii, inclusiv televiziune interactivă (IPTV), precum și conținut de calitate și exclusivități – toate disponibile pe platforma Telekom TV. De asemenea, MagentaONE consolidează poziția Telekom Romania de lider în furnizarea de soluții complete de telecomunicații și IT&C, pentru companiile din România, indiferent de dimensiunea lor.

La finalul lunii septembrie 2015, peste 160.000 de clienţi au ales pachetele integrate de la Telekom Romania şi au devenit parte din universul MagentaONE.

Brand-ul Telekom Romania este prezent pe piața românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom și COSMOTE România.

Telekom Romania este un brand care aparține Deutsche Telekom, una dintre companiile de top la nivel mondial, cu peste 151 milioane de clienți pentru servicii mobile, 30 milioane de linii fixe și peste 17 milioane linii broadband (la 31 decembrie 2014). Grupul oferă produse și servicii fixe, comunicare mobilă, Internet și IPTV pentru consumatori și soluții IT&C pentru clienți din mediul de business. Deutsche Telekom este prezent în peste 50 de țări și are circa 228.000 angajați la nivel mondial. Grupul a generat venituri de 62,7 miliarde euro în anul financiar 2014 – mai mult de 60% din această valoare în afara Germaniei.

Telekom Romania – 20 noiembrie 2015

Views: 0

Lasă un răspuns