Telekom Romania invită comunitatea de business din România să voteze soluțiile Internet of Things înscrise în competiția internațională Business Wall of Fame

  • A doua ediție a concursului international Business Wall of Fame, inițiat de grupul Deutsche Telekom, trece la etapa de votare
  • În perioada 11 mai – 22 iunie, comunitatea de business din România este invitată să voteze cea mai bună soluție Internet of Things înscrisă în competiţie
  • Susținătorii soluției câștigătoare pot beneficia de o campanie de promovare pentru compania lor în valoare de până la 20.000 de euro

Începând de astăzi, comunitatea de business din România poate vota soluțiile preferate de tip Internet of Things (IoT) înscrise la a doua ediţie a concursului internaţional Business Wall of Fame, inițiat de grupul Deutsche Telekom. Până în prezent, pe platforma competiţiei au fost înscrise o mare varietate de soluţii inovatoare IoT, care se adresează unor industrii diverse, cum ar fi transporturi, servicii, comerț sau logistică, iar dezvoltatorii încă au şansa de a înscrie proiectele lor până în data de 25 mai. Companiile pot descoperi aici soluții IoT care eficientizează activitatea afacerii lor.

10631126_854638101215124_9077873463465981848_o

Votul exprimat de comunitatea de business va fi premiat alături de soluţia IoT câştigătoare din fiecare ţară participantă în concurs. Astfel, compania-suporter a soluției câștigătoare care a avut cel mai convingător argument în favoarea acesteia va beneficia de expunere în cadrul unei campanii de promovare în valoare de până la 20.000 de euro.

Proiectele pot fi votate în perioada 11 mai – 22 iunie pe platforma www.wallofbusiness.ro, iar în urma votului comunităţii de business, soluţiile cu cel mai mare punctaj vor fi evaluate de un juriu de experți.

Dezvoltatorii din România îşi pot înscrie în competiţie soluţiile Internet of Things până pe 25 mai 2015. Soluția câștigătoare va beneficia de o campanie naţională de promovare, dezvoltată de Telekom, în valoare de 30.000 de euro, și va deveni partener Telekom Romania. De asemenea, juriul va acorda un premiu special pentru cea mai bună soluție Internet of Things la nivel internațional, pe care Deutsche Telekom o va include în portofoliul celor 8 țări participante în concurs. Mai mult, dezvoltatorul ei va participa alături de Deutsche Telekom la un târg de profil, beneficiind de promovare în valoare de 10.000 euro.

Competiţia „Business Wall of Fame” se derulează în România și în alte 7 ţări europene (Austria, Croația, Germania, Grecia, Ungaria, Macedonia și Slovacia). Concursul se adresează dezvoltatorilor care doresc să îşi promoveze soluţiile IoT şi să le facă accesibile publicului larg. Se pot înscrie în competiție soluții deja disponibile la vânzare sau în stadiul de lansare pe piață.

Rezultatele ediţiei din acest an a competiţiei vor fi anunţate pe 7 iulie 2015.

Pentru mai multe informaţii despre competiţie, participare, votare, termeni şi condiţii, vă rugăm vizitaţi: www.wallofbusiness.ro.

11 mai 2015 București – Telekom Romania

 

 

 

 

 

 

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: