Telekom Romania introduce noi facilităţi pentru serviciile Telekom TV

 

  • Funcţionalitatea Media Player oferită în mod exclusiv de Telekom pentru clienții TV Interactiv (IPTV)
  • Arhiva TV, acum disponibilă şi pentru utilizatorii Telekom TV Web & Mobile
  • Până la 100 de ore de înregistrare a conţinutului TV SD sau până la 42 de ore de conţinut HD cu opţiunea “Înregistrări în Cloud Plus” disponibilă pentru clienții Telekom TV Interactiv si Web & Mobile

Ca parte a eforturilor de a oferi clienților săi o experiență completă multi-ecran, Telekom Romania introduce, începând cu această lună, funcţionalităţi suplimentare pentru clienţii Telekom ai serviciilor de televiziune.

12068712_1067749009904031_796269385476854945_o

Astfel, clienții Telekom TV Interactiv pot beneficia de funcționalitatea Media Player. Aceasta permite redarea de imagini, videoclipuri și filme, muzică și înregistrări audio de pe orice dispozitiv USB direct pe ecranul televizorului, conectand un memory stick sau un hard-disk la portul USB de pe panoul din spatele receiverului. Pot fi redate fişiere video şi audio tip MP3, MP4, MKV, AVI şi imagini tip JPEG, PNG, BMP. Media Player este oferit în mod exclusiv şi gratuit de către Telekom clienților de televiziune interactive.

În plus, şi utilizatorii platformei Telekom TV Web&Mobile pot accesa acum programe TV difuzate cu până la o săptămână în urmă prin intermediul funcției Arhiva TV. Opțiunea se poate folosi accesând secțiunea Program TV şi selectând de acolo orice emisiune a cărei difuzare s-a încheiat şi are simbolul de redare. Arhiva TV a fost disponibilă până la acest moment exclusiv pentru clienţii TV Interactiv.

În plus, prin intermediul opțiunii Înregistrări în Cloud Plus, clienţii Telekom TV pot înregistra şi stoca în contul de cloud asociat până la 100 de ore de conţinut TV SD sau până la 42 de ore de conţinut TV HD (filme, emisiuni, competiţii sportive). Abonamentul lunar este de 6 lei cu TVA inclus. Înregistrările pot fi programate de pe TV – pentru clienţii care au serviciul Telekom TV Interactiv, sau de pe www.telekomtv.ro, respectiv prin intermediul aplicaţiei Telekom TV, conținutul respectiv putând fi accesat de pe orice alt dispozitiv asociat aceluiaşi cont. Funcționalitatea este disponibilă și în mod gratuit, toţi clienţii Telekom TV Interactiv şi Telekom TV Web & Mobile având posibilitatea de a înregistra până la 30 de ore de conţinut TV SD sau până la 13 ore de conţinut TV HD în contul personal de cloud.

Platforma Telekom TV Web & Mobile, care include www.telekomtv.ro și aplicația Telekom TV din Google Play sau App Store, poate fi accesată de pe un număr maxim de 5 dispozitive pentru a urmări conținutul preferat.

Mai multe detalii despre serviciile de televiziune ale Telekom sunt disponibile aici.

Despre Telekom Romania

Telekom Romania este un brand dinamic, care oferă servicii de telecomunicaţii fixe şi mobile complete, inovatoare, personalizate pentru o comunitate vastă de clienți, cu aproximativ 10 milioane de contracte de servicii.

Prin noul concept comercial MagentaONE lansat pe piaţă, Telekom Romania oferă pachete integrate de servicii fix-mobil într-o formă simplificată, adresate atât clienţilor persoane fizice, cât şi clienţilor companii. MagentaONE înseamnă un singur loc pentru toate serviciile de comunicaţii necesare: un singur Call Center, o singură factură, o singură aplicaţie MyAccount (inclusiv o aplicaţie pe mobil). Clienţii beneficiază astfel de o experiență completă şi inedită: servicii de voce și date mobile 3G și 4G, telefonie fixă tradițională, internet fix de până la 1Gbps și televiziune prin mai multe tehnologii, inclusiv televiziune interactivă (IPTV), precum și conținut de calitate și exclusivități – toate disponibile pe platforma Telekom TV. De asemenea, MagentaONE consolidează poziția Telekom Romania de lider în furnizarea de soluții complete de telecomunicații și IT&C, pentru companiile din România, indiferent de dimensiunea lor.

La începutul lunii septembrie 2015, aproximativ 150.000 de clienţi au ales pachetele integrate de la Telekom Romania şi au devenit parte din universul MagentaONE.

Brand-ul Telekom Romania este prezent pe piața românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom și COSMOTE România.

Telekom Romania este un brand care aparține Deutsche Telekom, una dintre companiile de top la nivel mondial, cu peste 151 milioane de clienți pentru servicii mobile, 30 milioane de linii fixe și peste 17 milioane linii broadband (la 31 decembrie 2014). Grupul oferă produse și servicii fixe, comunicare mobilă, Internet și IPTV pentru consumatori și soluții IT&C pentru clienți din mediul de business. Deutsche Telekom este prezent în peste 50 de țări și are circa 228.000 angajați la nivel mondial. Grupul a generat venituri de 62,7 miliarde euro în anul financiar 2014 – mai mult de 60% din această valoare în afara Germaniei.

Telekom Romania – 20.10.2015

Hits: 9

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: