Telekom Romania ediția 2015 anunță startul campaniei sale de Black Friday

 

  • Reduceri de până la 70% pentru produsele disponibile în magazinele Telekom și ale partenerilor, și pe www.telekom.ro, www.germanos.ro și www.clickshop.ro
  • Peste 400 de produse cu prețuri reduse pe germanos.ro și clickshop.ro
  • Vouchere cu reduceri pentru achiziționarea de televizoare și tablete, la achiziționarea unor pachete de comunicare

Black Friday, unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului, aduce oferte avantajoase în magazinele Telekom și ale partenerilor. Totodată, clienții sunt invitați să viziteze și website-urile telekom.ro, germanos.ro și clickshop.ro, unde pot găsi cele mai bune oferte la telefoane, accesorii și electrocasnice. Febra cumpărăturilor începe pe 21 noiembrie și aduce reduceri de până la 70%.Telekom.ro oferă clienților Telekom Romania Mobile Communications oportunitatea de a achiziționa cele mai avantajoase pachete la cel mai bun raport calitate – preț. Beneficiile includ comunicare nelimitată, precum și o diversitate de telefoane, tablete și accesorii cu discount de până la 70%, disponibile în perioada 21 – 23 noiembrie.

tel

Clienții Telekom Romania Communications care aleg să își achiziționeze un pachet 3P (televiziune, Internet și telefonie fixă) vor primi un voucher ce oferă reducere pentru achiziționarea unei tablete. Abonații ce vor opta pentru o ofertă integrată (televiziune, Internet, telefonie fixă și mobilă) vor beneficia de un voucher pentru achiziționarea unui televizor. Oferta este valabilă în magazinele proprii Telekom și ale partenerilor sau accesând Telekom.ro.Mai mult, Black Friday este cea mai bună ocazie pentru clienți de a-și înlocui dispozitivele și electrocasnicele cu unele noi, la un preț avantajos. Peste 400 de accesorii pentru telefoane mobile, tablete, laptopuri, camere foto, televizoare sau diferite electrocasnice sunt disponibile pe Germanos.ro și Clickshop.ro cu reduceri de până la 70%. Fiecare comandă efectuată pe website-urile mai sus menționate va fi însoțită de o Cartelă Telekom.

Ofertele complete sunt disponibile începând cu 21 noiembrie pe www.telekom.ro, www.germanos.ro și www.clickshop.ro.

10 noiembrie 2014 – Telekom Romania

Views: 0

Lasă un răspuns