Telekom Romania anunţă reduceri de până la 80% la sute de produse achiziţionate online

  • Cele mai bune oferte din an, disponibile în perioada 19-22 noiembrie 2015 pe www.clickshop.ro, www.germanos.ro și www.telekom.ro
  • www.telekom.ro aduce discount-uri la pachetele cu abonament de voce, extra-opțiuni de reîncărcare a cartelei și cadouri la serviciile fixe Telekom
  • Printre produsele incluse în campanie se numără televizoare Full HD, tablete, smartphone-uri, camere foto, espressoare, dar și cosmetice și parfumuri
  • www.clickshop.ro îşi aşteaptă vizitatorii cu două noi categorii de produse: Cosmetice & Parfumuri şi Fashion
  • Doar în această perioadă, clienții pot opta pentru plata produselor în 12 rate lunare prin Credit Europe – CardAvantaj, Banca Transilvania – START CARD și BRD – BRD

Telekom Romania anunță reduceri de până la 80% la sute de produse achiziţionate în perioada 19-22 noiembrie pe website-urile proprii Telekom.ro, ClickShop.ro şi Germanos.ro. În plus, vizitatorii ClickShop.ro au la dispoziţie două noi categorii de produse recent lansate: Cosmetice & Parfumuri şi Fashion, care îşi aşteaptă clienţii cu reduceri semnificative.

tlk1

Weekendul cu cele mai mari reduceri din an aduce pe www.clickshop.ro sute de produse cu prețuri reduse, printre care și smartphone LG G2 white, preț final 999 lei (discount 31%), espressor DeLonghi Icona Vintage ECOV 311.BG, preț final 599.99 lei (discount 57%) sau televizor Ultra HD Curved Samsung UE40JU6500, preț final 2999.99 lei (discount 33%). Vizitatorii mall-ului online pot achiziționa smartphone-uri cu reduceri de până la 70%, camere foto cu până la 55% discount şi espressoare cu până la 58% discount. În plus, special pentru cei care planifică de acum cadouri de Crăciun, toți cei care comandă de pe ClickShop.ro în perioada 16 – 30 noiembrie, indiferent de valoarea achiziției, vor primi un voucher de 50 de lei. Acesta poate fi folosit, în perioada 1 – 20 decembrie, pentru a achiziționa cadouri celor dragi, din categoria Cosmetice & Parfumuri.

La rândul lor, vizitatorii www.germanos.ro vor avea posibilitatea să achiziționeze televizoare, tablete şi smartphone-uri la prețuri speciale, dintre care merită menționate următoarele: Smartphone LG G Flex 2 la prețul final de 1099lei (discount 52%), tableta Urban Tab 8 inch 3G, la prețul final de 169.99 lei (discount 80%) sau TV Smart TV 3D Samsung UE40H6400 – preț final 2049.99 lei (discount 29%).

Telekom.ro aduce pasionaţilor de tehnologie şi viteză oferte speciale pentru abonamente atât pe zona de mobil, cât și pe cea fixă. Astfel, vor fi disponibile abonamente mobile cu următoarele terminale smartphone: Samsung Galaxy Note 4 – 560 lei discount, LG G Flex 2 – 700 lei discount și iPhone 5s 64GB – 1000 lei discount. Pentru cei care încheie abonamente noi de servicii integrate din oferta MagentaONE, Telekom oferă un televizor LG cu diagonala de 81 cm (garantat, în limita stocului disponibil) sau vouchere Clickshop.ro în valoare de până la 600 lei. Clienții existenți care aleg să își achiziționeze și un serviciu mobil, devenind astfel abonați MagentaONE, vor beneficia, de asemenea, de vouchere Clickshop în valoare de până la 400 lei, în funcție de combinația pentru care optează.

tlk2

Promoţiile sunt valabile începând cu 19 noiembrie, ora 22:00 până pe data de 22 noiembrie inclusive.

Pentru detalii suplimentare și ofertele complete, sunteți invitați pe www.clickshop.ro, www.germanos.ro și www.telekom.ro.

Despre Telekom Romania

Telekom Romania este un brand dinamic, care oferă servicii de telecomunicaţii fixe şi mobile complete, inovatoare, personalizate pentru o comunitate vastă de clienți, cu aproximativ 10 milioane de contracte de servicii.

Prin noul concept comercial MagentaONE lansat pe piaţă, Telekom Romania oferă pachete integrate de servicii fix-mobil într-o formă simplificată, adresate atât clienţilor persoane fizice, cât şi clienţilor companii, precum și un timp de preluare preferențial de 10 secunde în call center. MagentaONE înseamnă un singur loc pentru toate serviciile de comunicaţii necesare: un singur Call Center, o singură factură, o singură aplicaţie MyAccount (inclusiv o aplicaţie pe mobil). Clienţii beneficiază astfel de o experiență completă şi inedită: servicii de voce și date mobile 3G și 4G, telefonie fixă tradițională, internet fix de până la 1Gbps și televiziune prin mai multe tehnologii, inclusiv televiziune interactivă (IPTV), precum și conținut de calitate și exclusivități – toate disponibile pe platforma Telekom TV. De asemenea, MagentaONE consolidează poziția Telekom Romania de lider în furnizarea de soluții complete de telecomunicații și IT&C, pentru companiile din România, indiferent de dimensiunea lor.

La finalul lunii septembrie 2015, peste 160.000 de clienţi au ales pachetele integrate de la Telekom Romania şi au devenit parte din universul MagentaONE.

Brand-ul Telekom Romania este prezent pe piața românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom și COSMOTE România.

Telekom Romania este un brand care aparține Deutsche Telekom, una dintre companiile de top la nivel mondial, cu peste 151 milioane de clienți pentru servicii mobile, 30 milioane de linii fixe și peste 17 milioane linii broadband (la 31 decembrie 2014). Grupul oferă produse și servicii fixe, comunicare mobilă, Internet și IPTV pentru consumatori și soluții IT&C pentru clienți din mediul de business. Deutsche Telekom este prezent în peste 50 de țări și are circa 228.000 angajați la nivel mondial. Grupul a generat venituri de 62,7 miliarde euro în anul financiar 2014 – mai mult de 60% din această valoare în afara Germaniei.

Telekom Romania – 18 noiembrie 2015

Visits: 0

Lasă un răspuns