Telekom lansează oferta de vară pentru abonamente: roaming gratuit pentru 30 de zile și reducere la cazare, prin Airbnb

  • Roaming gratuit timp de 30 de zile la toate abonamentele Telekom prin extraopțiunea Travel Extra 100;
  • Reducere de 30 de Euro la cazare prin Airbnb, în peste 34.000 de orașe și 190 de țări;
  • Smarthphone care permite viteze de 4G la 1 leu cu abonamentul Nelimitat Voce M.

Telekom anunţă o ofertă specială de vară dedicată segmentului postpaid rezidențial, oferind în premieră o combinaţie unică între roaming gratuit și reducere la cazare, în peste 190 de țări. Persoanele care optează pentru activarea sau reînnoirea unui abonament Telekom, în perioada 20 iulie – 6 septembrie 2015 beneficiază de 100 de minute și 100 MB în roaming gratuit timp de 30 de zile prin extraopțiunea Travel Extra 100. Extraopțiunea se acordă în mod gratuit la prima activare, apoi fiecare reactivare are valoarea de 10 Euro (TVA inclus).

Oferta de vara_Telekom

Clienții Telekom beneficiază de reducere la tarifele de cazare rezervate prin platforma Airbnb. Reducerea este de 30 de Euro pentru o rezervare de o valoare de cel puţin 120 de Euro și este valabilă 1 an de la data emiterii. Pentru a beneficia de reducere, utilizatorii trebuie să creeze un cont nou pe platforma Airbnb doar prin intermediul linkurilor puse la dispoziţie pe pagina dedicată din site-ul telekom.ro care fac trimitere către aplicaţia de mobil Airbnb și butonul „Creează cont”. Ulterior, aceștia vor primi codul de reducere pe adresa de e-mail.

Mai mult, în cadrul ofertei de vară Telekom dedicată segmentului postpaid rezidențial, clienții pot achiziționa un smartphone Speedsurfer 4G la preţul de 1 leu cu abonamentul Nelimitat Voce M. Primul smartphone lansat sub brandul T, Speedsurfer, are un ecran de 4.5” cu rezoluție HD, procesor Quad Core de 1.2 GHz, permite viteze 4G și are o cameră foto de 5.0 Megapixeli şi funcţie autofocus.

Mai multe detalii despre oferta de vară a Telekom Romania se găsesc pe www.telekom.ro.

20 iulie 2015, București – Telekom

 

Hits: 2

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: