Telekom lansează două noi oferte pentru clienții prepaid: GigaShare și GigaWeekend

  • În cadrul campaniei GigaShare, utilizatorii de cartele preplătite pot primi până la 100.000 de GB prin intermediul platformei online Tadaaam
  • Cu GigaWeekend, clienţii prepaid pot activa 1GB trafic de date gratuit, pe perioada weekend-ului

Telekom lansează noi oferte avantajoase pentru clienții prepaid prin intermediul platformei online Tadaaam dedicată utilizatorilor de cartele preplătite. Platforma găzduiește emisiunea „Tadaaam Show” powered by Telekom prezentată de vloggerul Mikey Hash şi Pandalie, un personaj aparte care a intrat recent în familia T. Aventurile lui Pandalie și ofertele speciale pentru clienții prepaid pot fi urmărite în fiecare miercuri pe pagina oficială a emisiunii.

GigaWeekend_Telekom

Prima ofertă lansată pe platforma „Tadaaam Show” și dedicată mediului online a fost GigaShare. Prima etapă a acestei campanii a vizat 199 de utilizatori de cartele preplătite Telekom care i-au trimis lui Pandalie un SMS au primit 1 GB trafic de date pentru ei și încă 5 GB pe care să-i împartă cu 5 prieteni. În a doua etapă, aceștia pot, la rândul lor, să trimită câte 1 GB către alți 5 prieteni, mecanismul continuând până la alocare a 100.000 de GB.În plus, Telekom lansează campania GigaWeekend, oferta prin care clienţii prepaid se pot bucura în timpul weekend-ului de 1GB trafic de date, gratuit. Clienţii Telekom care au active una dintre extraopţiunile prepaid din portofoliul curent (Extra S, Extra Voce M, Extra Date M, Extra L, Extra XL) pot solicita, în fiecare weekend, un bonus de 1GB trafic de date naţional. Acesta este valabil pe perioada weekend-ului, din momentul activării sale şi până duminica la ora 23:59, şi poate fi reactivat în weekend-urile următoare până pe 31 decembrie 2015. Viteza maximă pentru traficul de date inclus este de până la 21,6 Mbps pentru download și 5,76 Mbps pentru upload.

  • Pentru mai multe infomaţii despre noile oferte vă rugăm să vizitaţi www.telekom.ro.
  • Bonusul poate fi activat în intervalul sâmbătă, ora 00:01 – duminică, ora 23:59, trimiţând în fiecare weekend un SMS la numărul 888 sau din aplicaţia MyAccount, fără a exista o limită a numărului de weekend-uri. Clienţii pot utiliza bonusul cât timp au activă pe cont o extraopţiune eligibilă, iar cartela este în perioada de valabilitate.

Despre Telekom Romania

Telekom Romania este un brand dinamic, care oferă servicii de telecomunicaţii fixe şi mobile complete, inovatoare, personalizate pentru o comunitate vastă de clienți, cu aproximativ 10 milioane de contracte de servicii.

Prin noul concept comercial MagentaONE lansat pe piaţă, Telekom Romania oferă pachete integrate de servicii fix-mobil într-o formă simplificată, adresate atât clienţilor persoane fizice, cât şi clienţilor companii. MagentaONE înseamnă un singur loc pentru toate serviciile de comunicaţii necesare: un singur Call Center, o singură factură, o singură aplicaţie MyAccount (inclusiv o aplicaţie pe mobil). Clienţii beneficiază astfel de o experiență completă şi inedită: servicii de voce și date mobile 3G și 4G, telefonie fixă tradițională, internet fix de până la 1Gbps și televiziune prin mai multe tehnologii, inclusiv televiziune interactivă (IPTV), precum și conținut de calitate și exclusivități – toate disponibile pe platforma Telekom TV. De asemenea, MagentaONE consolidează poziția Telekom Romania de lider în furnizarea de soluții complete de telecomunicații și IT&C, pentru companiile din România, indiferent de dimensiunea lor.

La începutul lunii septembrie 2015, aproximativ 150.000 de clienţi au ales pachetele integrate de la Telekom Romania şi au devenit parte din universul MagentaONE.

Brand-ul Telekom Romania este prezent pe piața românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom și COSMOTE România.

Telekom Romania este un brand care aparține Deutsche Telekom, una dintre companiile de top la nivel mondial, cu peste 151 milioane de clienți pentru servicii mobile, 30 milioane de linii fixe și peste 17 milioane linii broadband (la 31 decembrie 2014). Grupul oferă produse și servicii fixe, comunicare mobilă, Internet și IPTV pentru consumatori și soluții IT&C pentru clienți din mediul de business. Deutsche Telekom este prezent în peste 50 de țări și are circa 228.000 angajați la nivel mondial. Grupul a generat venituri de 62,7 miliarde euro în anul financiar 2014 – mai mult de 60% din această valoare în afara Germaniei.

Telekom Romania – 30.09.2015

 

Visits: 8

Lasă un răspuns