Telefoanele Nokia sunt în lumina reflectoarelor în noul film cu James Bond, No Time To Die

Singurele dispozitive de care veți avea nevoie vreodată – terminalele Nokia produse de HMD Global sunt supuse celui mai dur test în No Time To Die

La înălțimea cerințelor celor mai dificili clienți din lume – agenții 00 – uimitoarele smartphone-uri Nokia cu design de inspirsație nordică, alături de legendarul telefon cu butoane Nokia 3310, apar în cel de-al 25-lea film James Bond, No Time To Die, care va fi lansat în cinematografele din toată lumea pe 30 septembrie 2021.

Telefoanele Nokia sunt concepute pentru a rezista, fiind produse sub garanția de calitate a brandului, și beneficiază de actualizări de securitate de vârf și actualizări Android™, ele devenind astfel terminalele perfecte, chiar și pentru un agent 00. Robust și rezistent la provocările din viața de zi cu zi[1], noul Nokia XR20 poate face față temperaturilor extreme de 55° C și pe pârtiile de schi la -20° C, scufundărilor de până la 1,8 m adâncime[2] și poate rezista până la o oră sub apă[3].

Adaptat exigențelor viitorului, precum și provocărilor din viața de zi cu zi, Nokia XR20 este construit pentru a rezista și se mândrește cu cele mai extinse perioade de actualizări lunare de securitate ale terminalelor Nokia – patru ani – și până la trei ani de actualizări software. Cu o autonomie a bateriei de până la două zile[4], va ține pasul cu dvs. cu o singură încărcare. Un terminal Nokia este singurul dispozitiv de care veți avea nevoie vreodată.

Noul Nokia XR20 este disponibil în România în culoarea Ultra Blue, la prețul recomandat de 2599 RON.

[1] Telefoanele Nokia sunt supuse unui număr de 50 evaluări riguroase, de la măsurarea forței la uzură și zgârieturi, ca parte a testelor Standard Product Requirement (SPR). Evaluările sunt recunoscute ca fiind unele dintre cele mai stricte din industrie.

[2] Conform testelor interne de durabilitate. Certificare MIL-STD-810H de protecție la impact pentru scăpare de la o înălțime de până la 1,5m.

[3] Conform interne de durabilitate. Certificare MIL-STD-810H de rezistenta la scufundări subacvatice de 1,5m adâncime până la 30 de minute.

[4] Software-ul de sistem și aplicațiile preinstalate utilizează un procent semnificativ al spațiului de stocare.

Hits: 10

%d blogeri au apreciat: