Tehnologie și artă la cele mai înalte standarde, prin parteneriatul LG Electronics România și Festivalul Internaţional „George Enescu”

În această lună, Bucureștiul este o adevărată capitală europeană a muzicii clasice, găzduind o nouă ediție a Festivalului Internaţional „George Enescu”. LG Electronics România, în calitate de Partener Tehnologic al Festivalului, susține, prin cele mai avansate tehnologii, buna desfășurare a celui mai prestigios eveniment din peisajul cultural românesc.

Prin implicarea sa, LG Electronics România contribuie la susținerea adevăratelor valori culturale, participând cu mândrie la transformarea Bucureștiului într-o capitală a distincției culturale.

În calitate de Partener Tehnologic, LG Electronics România a susținut dezvoltarea aplicației Festivalului pentru platfomele Android și iOS, oferind o experiență inedită utilizatorilor, conectați în permanență la mediul online. De asemenea, a pus la dispoziția organizatorilor o serie de televizoare LG, disponibile în locațiile partenere, Sala Palatului și Ateneul Român.

Oferind capitalei și mai mult farmec în aceste zile de sărbătoare culturală, LG a oferit suport tehnic pentru realizarea galeriei digitale de la Hanul Gabroveni, unde sunt prezentate zilnic imagini surprinse de către fotografii oficiali ai Festivalului.LG_G4_C2_Banner_966_223

“Adevărata valoare nu cunoaște limite, nici de timp, nici de spațiu și, cu atât mai puțin, în legătură cu domeniul în care se manifestă. Adevăratele valori se potențează reciproc. Acesta este adevărul care stă la baza parteneriatului nostru cu Festivalul George Enescu, prin care tehnologia la cele mai înalte standarde pune în valoare partituri unice și viceversa. Suntem onorați să stăm alături, cu tehnologia pe care o oferim, de arta autentică”, a declarat Bumseop Lee, Președinte LG Electronics România.

Tot în această perioadă, LG a pregătit și o serie de cadouri pentru cei pasionați de tehnologie de cea mai înaltă calitate. Aceste cadouri constau în căști premium Tone Infinim, pentru cei care achiziționează telefoane LG, și în sisteme audio de ultimă generație (Sound Bar, Home Theater sau Sound Plate), pentru cei care achiziționează produse din categoria TV.

Mai multe detalii sunt disponibile pe LGpromo.ro.

Bucureşti, 8 septembrie 2015LG

Visits: 0

Lasă un răspuns