Techcelerator se extinde în Europa de Sud-Est prin lansarea Scale Match, primul matchathon regional dedicat startup-urilor high-tech Programul targetează 40 de startup-uri de Fintech, eHealth, AI sau SaaS din 15 țări

  • Primul matchathon regional dedicat startup-urilor de tehnologie. Înscrieri până la 13 aprilie
  • Target: 40 de startup-uri de Fintech, eHealth, companii care integrează AI sau soluții de tipul SaaS
  • Peste 20 de investitori și parteneri corporate în căutare de oportunități de investiții și parteneriate
  • Sunt vizate 15 țări din Europa de Sud-Est

Techcelerator, cel mai mari accelerator din România pentru startup-uri de tehnologie, se extinde în Europa de Sud-Est prin lansarea Scale Match, primul matchathon regional. Scale Match își propune să faciliteze accesul startup-urilor de tehnologie la parteneri strategici din regiune și la finanțare.

Programul vizează companiile care dezvoltă soluții în domeniul Fintech, eHealth, companiile care integrează inteligența artificială și dezvoltatorii de soluții de tipul SaaS aflate în faza Market Ready. Pentru a fi eligibile, startup-urile trebuie să aibă soluții scalabile la nivel internațional, un model de business sustenabil și o echipă ambițioasă.

Aplicațiile sunt deschise aici, până pe 13 aprilie 2021, iar rezultatele vor fi anunțate pe 19 aprilie 2021.

Până la 40 startup-uri vor fi selectate pentru a intra în programul de matchmaking. Scale Match se va desfășura online, prin sesiuni unu la unu cu investitori și parteneri strategici. Pentru acest program s-au alaturat peste 20 de investitori și parteneri corporate în căutare de oportunități de investiții și parteneriate.

„Ideea programului Scale Match a apărut din dorința de a expune startup-urile românești la investitori regionali. Extinderea amprentei Techcelerator face parte din viziunea noastră pe termen lung prin care urmărim consolidarea rolului de partener strategic pentru startup-urile high-tech. Accesul la oportunități regionale este un avantaj extraordinar, atât pentru startup-uri, cât și pentru investitori și corporații. Intenționăm să continuăm cu alte evenimente de acest tip care vizează companii de Fintech, eHealth, Artificial intelligence, Machine Learning sau SaaS”, declară Cristian Dascălu, co-fondator al Techcelerator și partener GapMinder VC.

Programul se adresează companiilor din 15 țări: România, Bulgaria, Slovenia, Georgia, Armenia, Turcia, Albania, Bosnia și Herțegovina, Croația, Kosovo, Muntenegru, Macedonia de Nord, Serbia, Macedonia de Est și Tracia, Moldova.

Hits: 6

%d blogeri au apreciat: