Te simți bine în pielea ta atunci când folosești Transpiblock®!

Este vară, este cald și în sfârșit putem purta din nou haine vaporoase, ușoare și plăcute! Cei mai mulți dintre noi suntem bucuroși să renunțăm la pulovere și sacouri, însă nu este și cazul persoanelor care se confruntă cu transpirația excesivă. Pentru acestea, sezonul cald aduce un disconfort suplimentar, deseori greu de gestionat sau de acceptat.

Transpirația excesivă poate deveni o problemă stânjenitoare în preajma celorlalți. Poate afecta atât femeile cât și bărbații și poate avea diverse cauze. Se manifestă atunci când este cald, facem efort, suntem puternic emoționați sau în etapa de menopauză, dar se poate declanșa și în lipsa acestor factori. Transpirația excesivă depășește nevoia fiziologică de reglare a temperaturii corporale și poate apărea nu doar la nivelul axilelor, ci și al palmelor, feței sau a tălpilor. Transpirația, la origine, este aproape lipsită de miros. Acesta apare atunci când transpirația intră în contact cu bacteriile localoizate pe suprafața pielii. 

Cauzele transpirației excesive, sau hiperhidroza, nu se cunosc cu precizie. Ele pot fi dereglări hormonale, hiperemotivitate sau dezechilibre ale sistemului nervos vegetativ sau simpatic. Însă, hiperhidroza poate fi generată  și de consumul anumitor medicamente, ca o consecință a unei alte afecțiuni. Consumul de alimente bogate în proteine, alcool, cafea, brânzeturi ori fumatul, vor potența activitatea glandelor sudoripare și deopotrivă mirosul transpirației.  

Dacă te confrunți cu efectele neplăcute ale transpirației axilare excesive, acest aspect te poate face să te simți incorfortabil și chiar să te împiedice să lucrezi în condiții optime într-un spațiu comun. Cu ajutorul produselor Transpiblock® acum nu vei mai fi copleșit(ă) de sentimentul de jenă socială, deoarece ai un suport real în combaterea transpirației excesive!

Cu Transpiblock® deodorant spray antiperspirant, vei putea combate transpirația excesivă de la nivelul axilelor, picioarelor sau mâinilor pe o durată de până la 48 de ore. Este perfect pentru folosirea în cazuri de expunere la temperaturi ridicate și activitate fizică, asigurând o protecție eficientă și de lungă durată împotriva transpirației și a mirosurilor neplăcute. Nu usucă pielea, are un parfum delicat și nu lasă urme pe haine. Dacă vei alege roll-on-ul Transpiblock®, te vei putea bucura de protecție de la 3 până la 5 zile, cu o singură aplicare. Are un miros neutru și elimină eficient problemele cauzate de transpirația excesivă.

Dacă ești în căutare de soluții pentru transpirația excesivă la nivelul întregului corp, gelul de duș Transpiblock® este soluția potrivită. Reduce activitatea glandelor sudoripare și transpirația pe întreaga suprafață a corpului, creează o barieră cu efect antibacterian împotriva formării mirosurilor neplăcute cauzate de transpirație și oferă senzație de prospețime pe durata întregii zile, fără a usca pielea. Dacă preferi spray-urile de corp, Transpiblock® spray pentru corp, ajută la reducerea transpirației până la 72 de ore  și ameliorează mirosul specific al acesteia încă de la prima aplicare. În plus, poate fi folosit și pe zona palmelor, tălpilor și spatelui. 

Produsele Transpiblock® conferă prospețime în fiecare zi atât femeilor și bărbaților, au eficacitate dovedită în cadrul testelor realizate și, în plus, îngrijesc delicat pielea.

Gama Transpiblock® este disponibilă in farmacii și în magazinul online:

https://magazin.rubricadesanatate.ro/transpiblock/toate-produsele.html

Views: 11

Lasă un răspuns