Tastatura de gaming RGB SUREFIRE KINGPING cu taste anti-ghosting powered by Verbatim – review

PLAY WITH SUREFIRE powered by Verbatim a devenit un slogan interesant pentru orice practicant de gaming. Diferenta dintre infrangere si victorie poate fi decisa cu cele mai mici detalii. Separarea unui campion de toti ceilalti se poate datora instrumentelor de care dispun. Fiecare articol dintr-un set este conceput pentru a va imbunatati abilitatile in joc, oferindu-va avantajul asupra adversarilor.

Principala caracteristica a tastaturii si ceea ce vom folosi cel mai mult sunt tastele. Un cadru deschis va permite sa priviti direct intrerupatoarele de sub taste.

Numele jocului KINGPING este rasplata pentru toate configuratiile, cum ar fi rolul lui Doc Ock in poveste si noua dragoste a Elektrei pentru Daredevil. Eroii lupta pentru ceva in care cred si ambele parti par la fel de puternice. Checchetto si Marcio Menyz ofera o doza abundenta de actiune super-eroi, multe personaje reusind sa loveasca cu pumnii, sa loveasca si sa glumeasca pe tot parcursul numarului. Dintre toate problemele din aceasta serie, acesta se simte cel mai mare, cel mai de succes calibrul de evenimente.

Tastatura de gaming RGB SUREFIRE KINGPING cu taste anti-ghosting powered by Verbatim nu vine intr-un pachet sofisticat si este ambalata cat mai simplu cu putinta pentru a trece imediat la joc.

Tastatura de gaming SureFire KINGPING Multimedia, care are iluminare de fundal LED in 7 culori cu mai multe moduri de iluminare si 25 de taste fantoma. Tastatura poate fi conectata prin USB-A, are o tehnologie de taste cu membrana si este reglabila pe inaltime. Tastatura este echipata cu iluminare LED frumoasa, pe care o poti schimba culoarea si viteza. Nu trebuie sa descarcati niciun software special pentru aceasta. In cele din urma, tastatura dureaza si ea mult timp parand destul de fiabila. De exemplu, tastele au o durata de viata de cel putin zece milioane de tastari.

Această prezentare necesită JavaScript.

Specificatii tehnice:

 • Lungime cablu: 1,8 m
 • Tehnologie taste: Membrana
 • Tip marime: Dimensiune intreaga
 • Tip conexiune: cu fir
 • Tip conector: USB-A
 • Inaltime reglabila
 • Key-Cap: 114 taste (QWERTY / engleza 48824)
 • Taste multimedia: 10 taste multimedia
 • Rollover tastatura: 25 de taste anti-ghosting
 • Durata de viata a tastelor: 10 milioane de apasari
 • Timp de raspuns: mai putin de 8 ms
 • Distanta de deplasare: 0,1 mm
 • Material produs: ABS ultra-rezistent
 • Platforme software compatibile: Windows, Mac OS, Chrome OS
 • Tipuri de dispozitive compatibile: PC, Laptop, Consolă de jocuri
 • 2 moduri active (ciclu si puls)
 • 8 moduri statice (7 culori si curcubeu)
 • Zone cu iluminare din spate personalizabile – 6 zone
 • Intensitatea luminii reglabila – 5 nivele
 • Viteza reglabila – 4 viteze

Desi pare mai degraba o constructie flexibila tocmai acest lucru este in contradictie cu faptul ca pare destul de robusta in utilizare atunci cand poate te mai lasa nervii prin confruntari. Se adapteaza total intinderii degetelor peste clape iar cursele oferite de taste in timpul jocului sunt extrem de comode pentru orice obisnuit al tastaturilor QWERTY fie acesta stangaci sau dreptaci. Fiecare tasta este iluminata de un mic LED dedesubt care poate fi adaptat la culoarea ta preferata.

Desi un pic retro tastatura creata dintr-un plastic negru rezistent ofera niste muchii ergonomice care lasa mainile sa se poata odihni pe suprafata de jos in timpul pauzelor din desfasurarea curselor, o odihna pentru incheietura mainii. Partea laterala si spatele sunt din plastic dur texturat, partea inferioara are iluminare RGB suplimentara care straluceste pe birou. Desi este colturoasa, carcasa nu lasa senzatia ca ar fi periculoasa ci din contra ii ofera un aspect futuristic. Piciorusele imbracate in cauciuc ii ofera o aderenta foarte buna asigurand acea stabilitate necesara pentru a nu aluneca pe o prezumtiva suprafata alunecoasa de suport. Apasarile de taste sunt matasoase fara efort si sunt garantate la 10 de milioane de apasari de taste, asigurandu-se ca vor rezista o viata de actiune. LED-urile de stare ale tastaturii sunt de culoare fixa albastra si actioneaza rapid odata cu apasarea tastelor aferente. Cablul de conectare la PC terminat cu un conector USB – A este extrem de flexibil si protejat corespunzator in caz de vandalism. Capacele tastaturii nu se detaseaza usor de corpul tastei determinand astfel o stabilitate buna si evitarea desprinderilor accidentale.

Cum se pot activa modurile de retroiuminare RGB:

Fn+Delete(Entf)  – 2 moduri de iluminare de fundal RGB
Fn+Insert(Einfg) – Ciclul culorilor spectrale
Fn+End(Ende) – Ciclu de impuls prin 7 culori
Fn+Home(Pos1) – 8 moduri de culoare statice
Fn+PgDn(Bild) – Activați/dezactivați lumina de fundal
Fn+PgUp(Bild) – Personalizați iluminarea de fundal în zone (Tastatura are 6 zone)

1. Indicatoarele luminoase (NumLock/CapsLock/WinLock) pornesc clipind
2. Apasati Fn+1-6 pentru a regla culoarea luminii de fundal intr-una dintre cele 6 zone
3. Pentru a termina personalizarea, apasati din nou Fn+PgUp(Bild) si luminile indicatoare vor inceta sa clipeasca
Fn+ sau Fn+ Reglati nivelul de iluminare (5 nivele)
Fn+ sau Fn+ Reglati viteza luminii

Taste de comanda rapida:
Fn+F1- Deschideti aplicatia media standard
Fn+F2 –  Volum –
Fn+F3 – Volum +
Fn+F4 – Dezactiveaza
Fn+F5 – Opriti media
Fn+F6 – Piesa anterioara
Fn+F7 – Redare/Pauza
Fn+F8 – Urmatoarea piesa
Fn+F9 – Deschideti aplicatia de corespondenta standard
Fn+F10 Deschideti aplicatia web standard
Fn+F11 Blocare tastatura
Fn+F12 Deschideti aplicatia Calculator standard

Tastele multimedia SUREFIRE KINGPING va permit sa intrerupeti, sa redati, sa va adaptati volumul si multe altele folosind tasta FN si tasta F1-F12 corespunzătoare. Tastele Inserare, HOME etc. va permit, de asemenea, sa va controlati luminile RGB din mers.

Hits: 8

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: