Synology® anunţă SRM 1.1, un nou soft de management pentru router-ul RT1900ac

Synology® Inc. anunţă lansarea oficială a noului Synology Router Manager (SRM) 1.1, un soft de management special conceput pentru routerul wireless Synology RT1900ac.

Noua versiune extinde capabilităţile router-ului, permiţând utilizatorilor să se bucure de o conectivitate Wi-Fi inteligentă, analize detaliate a reţelei, securitate îmbunătăţită şi multe altele.

syn

“Lansarea noii versiuni SRM 1.1 reprezintă un pas important în realizarea viziunii noastre a ceea ce poate deveni routerul wireless. Pe măsură ce internetul şi modul lui de utilizare se schimbă mereu, noi credem că şi router-ul tău wireless ar trebui să evolueze continuu. De aceea, adăugăm router-ul Synology RT1900ac noi instumente şi caracteristici, pentru a îl face mai sigur şi mai util,” a declarat Tego Chang, Product Manager Synology Inc.

Noile caracteristici  din SRM 1.1:

  • Smart Connect:Datorită tehnologiei Smart Connect Wi-Fi, dispozitivele utilizatorilor se vor conecta automat la cea mai potrivită bandă– 2.4 GHz sau 5 GHz – în funcţie de ce criterii sunt setate. Astfel, utilizatorul se poate bucura de cea mai bună experienţă wireless, fără a se mai interesa de detaliile tehnice.
  • Smart WAN:Pentru utilizatorii avansaţi ce au nevoie de o conectivitate fără întreruperi, Smart WAN îţi permite să desemnezi o interfaţă WAN secundară şi să setezi opţiunile de automatic network failover şi load balancing.

syn1

  • Rapoarte de trafic:Utilizatorii pot genera rapoarte detaliate despre trafic şi utilizarea lăţimii de bandă, pe o anumită perioadă de timp.  Acest lucru le va permite să înţeleagă mai bine cerinţele reţelei, să verifice dacă anumite aplicaţii sau dispozitive consumă prea multă lăţime de bandă, sau să investigheze alertele de securitate.
  • Intrusion Prevention (Beta):Cu ajutorul sistemelor de detecţie şi prevenire a intruziunilor, SRM 1.1 poate analiza traficul din reţea, pentru a detecta şi bloca posibile pachete malware.
  • Content filtering: Parental control şi traffic filtering includ de acum şi opţiunea Google SafeSearch.
  • File syncing şi backup:SRM 1.1 poate rula suita Cloud Station Synology, permiţând utilizatorilor să sincronizeze fişiere pe calculatoarele cu Cloud Station Drive, sau să utilizeze Cloud Station Backup pentru a executa un backup în timp real a fişierelor de pe PC-urile cu sistem de oparare Windows, Mac, sau Linux.

Bucureşti, România — Iulie, 2016—Synology® Inc

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: