Swedish House Mafia, Skrillex și The Chemical Brothers, headlineri ai coloanei sonore oficiale a F1® Series

Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) a lansat coloana sonoră EA SPORTS F1® 23, joc oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 al FIA™. Soundtrack-ul include 35 de artiști globali din 16 țări și este deschis de piesa exclusivă „See The Light” a supergrupului Swedish House Mafia ft Fridayy. Coloana sonoră combină stilul rafinat cu un cuplu maxim, pentru mai multă adrenalină în lupta pentru un loc pe podium. Superstaruri ai muzicii electronice precum Skrillex ft. Noisa, josh pan & Dylan Bradley, The Chemical Brothers, Tiësto x Tate McRae, Wet Leg și Romy & Fred Again, și artiști emergenți precum 100 gecs, Whyte Fang, Rêve și 2hollis, asigură ritmurile care însoțesc cea mai înaltă clasă a motorsportului. Întreaga listă de redare este disponibilă aici.

“F1® 23 este mai mult decât o experiență remarcabilă de curse”, a declarat Steve Schnur, President of Music în cadrul Electronic Arts. „Muzica din joc este concepută pentru a reflecta și amplifica stilul unic recunoscut la nivel global și energia dorite de publicul Formula 1. Cu un nou single al celor de la Swedish House Mafia și cu susținere din partea Spotify pentru întregul album, avem o coloană sonoră cu cea mai bună muzică a anului ce vine, cu cei mai buni artiști noi, definită de angajamentul continuu al EA de a fi mereu în prim-planul schimbărilor culturale.”

„Ne bucurăm că ‘See The Light’ deschide coloana sonoră F1® 23, fiind prima melodie a următorului nostru capitol. Istoria Formulei 1 și moștenirea sa culturală s-au aflat mereu printre pasiunile noastre. Așadar nimic nu ne încântă mai tare decât asocierea muzicii noastre cu acest sport legendar!”, a comentat Swedish House Mafia la lansarea single-ului în cadrul unui show live Spotify în Londra, pe 27 mai.  

Soundtrack-ul F1® 23 include următoarele piese:

ARTISTSONGCOUNTRY
070 ShakeCocoon (Martin Garrix & Space Ducks Remix)USA / Netherlands
100 gecs757USA
2hollisFORFEITUSA
Anna Lunoe & Touch SensitiveReal Talk (Boys Noize Remix)Australia
Anna of the NorthI Do YouNorway
BAYNK ft. DRAMA1 ChanceNew Zealand
Catching FliesOiUK
DNMOSpeed of LightUK
FlumeGo (Otik Remix)Australia / UK
Fred V ft. HamzaaFreefallUK
Golden Features ft. RromarinEnditAustralia
Hot ChipEleanor (Krystal Klear Remix)UK / Ireland
J WaxOceansScotland
JADEDShow My LoveUK (Italian, Iranian, Jamaican)
Kx5, deadmau5, Kaskade ft. The Moth & The FlameAliveCanada, USA
LODATO x Ally AhernDon’t CryUSA
LoveLeoAll Or NothingUSA
LP Giobbi ft. Little JetCan’t Let You GoUSA
MetrikImmortalUK
Nicky Romero, EDXOut Of ControlNetherlands / Switzerland
RêveBig BoomCanada
Romy & Fred again..StrongUK
SBTRKTMiss The DaysUK
Skrillex ft. Noisia, josh pan & Dylan BradySupersonic (My Existence)USA
SOLAHEverything is PossibleUK
Solardo, Vintage Culture, LowesAdidas & PearlsUK / Brazil
Sophie and the Giants ft. MEARSYDNAUK
Swedish House Mafia ft. FridayySee The LightSweden
The Chemical BrothersNo ReasonUK
Tiësto x Tate McRae10:35Netherlands
TsebaWe’ve Got A Good Thing GoingAustralia
Unglued x Whiney x Lens ft. DoktorIf You Like ThatUK / USA
Wet LegToo Late Now (Soulwax Remix)UK / Belgium
Whyte FangTransport GodAustralia
Wilkinson x Issey CrossUsed to ThisUK

Pe lângă noile beat-uri antrenante, titlul din acest an include și o serie de noi experiențe și funcționalități de care fanii Formula 1® se vor putea bucura. Împreună cu revenirea modului Braking Point, F1® 23 găzduiește fiecare echipă, pilot și circuit din sezonul 2023, inclusiv mult-așteptatul circuit Las Vegas Strip și Losail International Circuit, Qatar. F1® World, un hub captivant care redefinește modul în care jucătorii interacținează cu modurile de joc, solo sau multiplayer, introduce un nou sistem de progresie, conținut nou, provocări și multe altele. O manvevrabilitate mai bună și tehnologia Precision Drive™ le oferă jucătorilor mai multă încredere în abordarea rivalilor, iar cursa de sprint si steagurile roșii, cerute de comunitate, consolidează strategia din joc.

F1® 23 va fi disponibil pe PlayStation®5, Xbox Series X|S, PlayStation®4, Xbox One și PC prin intermediul EA App, Epic Games Store și Steam.

Pentru noutăți despre F1® 23, urmăriți site-ul jocului Formula 1

Views: 0

Lasă un răspuns