Sunet mai plin oriunde și oricând, cu cele mai noi boxe wireless Sony cu EXTRA BASS™

 

  • Calitate superioară a sunetului datorită noilor difuzoare X-Balanced încorporate pe modelele SRS-XB43, SRS-XB33 și SRS-XB23
  • Muzică fără limite, datorită design-ului rezistent la apă, la praf și la șocuri[1]
  • Noua gamă aduce un design modern, inclusiv structura compactă, ușoară și portabilă a noului model SRS-XB23

Sony anunță actualizarea gamei sale de boxe wireless EXTRA BASSTM și lansează noile modele SRS-XB43, SRS-XB33 și SRS-XB23. Cu o calitate impecabilă a sunetului si o structură robustă pusă în valoare de un design de top, utilizatorii se pot bucura de o experiență de audiție îmbunătățită oriunde și oricând.

Sunet care merită împărtășit

Sunet EXTRA BASSTM

Utilizatorii se pot bucura de un bass puternic oriunde s-ar afla, datorită celor mai recente modele de boxe wireless. Gama de boxe wireless XB oferă sunet EXTRA BASSTM, datorită tehnogiei de top Sony prezentată mai jos.

Boxe cu tehnologia X-Balance

Noua tehnologie X-Balanced a boxelor Sony oferă o calitate audio înaltă și o presiune puternică a sunetului pentru o experiență de audiție mai plină, mai profundă și mai satisfăcătoare. Forma non-circulară a boxei maximizează scena de sunet a diafragmei difuzorului, crescând presiunea acustică, pentru un bass mai puternic. De asemenea, reduce oscilația driverului, menținând aceeași presiune a sunetului, ceea ce duce la mai puține distorsiuni. De exemplu, nivelul presiunii sonore a modelului XB33 a crescut cu aproximativ 30%, iar rata de distorsiune a fost redusă cu aproximativ 25% față de modelul anterior (SRS-XB32).

Această prezentare necesită JavaScript.

Spre deosebire de diafragma circulară a unei boxe obișnuite, difuzorul X-Balanced al modelului XB43 are o diafragmă aproape dreptunghiulară. Sistemul său de difuzoare cu două elemente combină un woofer pentru frecvențe joase și frecvențe mediane, cu un tweeter dedicat pentru frecvențe înalte. Rezultatul este un sunet puternic, cu bass profund, și o claritate excepțională a vocii.

Difuzorul X-Balanced integrat în modelele XB33 și XB23 încorporează o nouă diafragmă non-circulară și are un design care permite sunetului să fie concentrat și în alte regiuni, în afara părții centrale. Astfel, acest design maximizează diafragma difuzorului, creând o presiune mai mare a sunetului și menținând, în același timp, aspectul compact al boxelor.

Con Mica Reinforced cellular (MRC) și protecție împotriva prafului

Conul MRC rigid și foarte ușor, alături de capacul de protecție împotriva prafului, contribuie la calitatea sunetului.

Radiatoare laterale pasive

Dispunerea radiatoarelor laterale pasive a fost, de asemenea, optimizată pentru toate cele trei modele cu scopul de a genera un bass clar.

Modul[2] LIVE SOUND

Modul LIVE SOUND animă orice petrecere, oferind o experiență de audiție tridimensională, similară cu cea a unui concert live.

Mai multe activități, mai puține griji

Rezistență la apă, la praf și la rugină

Noile modele beneficiază de certificare IP67, astfel încât utilizatorii pot folosi boxele la plajă, în pădure, în deșert sau oriunde își doresc – acestea vor continua să redea muzica indiferent de densitatea peliculei de praf. Boxele sunt rezistente chiar și la apă sărată, așadar distracția poate continua chiar și la mare.

Rezistență la șocuri[3]

Boxele[4] au fost supuse unor teste de șoc intense, iar datorită noului design cu durabilitate sporită, acestea pot rezista loviturilor inevitabile, izbiturilor și zgârieturilor care apar odată cu utilizarea zilnică. Acum nici cele mai stângace accidente nu mai sunt o problemă și, chiar dacă sunt lovite sau zgâriate, boxele[5] vor continua să funcționeze[6]

Distracție non-stop, într-un design îmbunătățit

Lumini[7]

Utilizatorii pot recrea atmosfera unui festival de muzică datorită noului design modern al boxelor, care acum dispune și de o gamă multicoloră, cu iluminearea tweeter-ului[8] și a difuzorului.

Aplicația Fiestable[9] și Aplicația Sony | Music Centre

Utilizatorii pot folosi aplicația[10] gratuită Fiestable pentru a crea o atmosferă de club plină de viață direct de pe smartphone. Astfel, luminile se pot sincroniza cu ritmul muzicii sau pot fi personalizate de către utilizatori pentru a se potrivi experienței pe care și-o doresc.

Boxele pot fi controlate chiar de pe ringul de dans, datorită aplicației[11] Sony | Music Centre. Utilizatorii pot selecta playlist-ul preferat, pot programa redarea piesei următoare sau pot opri iluminarea pentru armonizarea experienței de ascultare cu starea de spirit.

Funcționalitatea Party Connect

În plus, datorită noi funcționalități Party Connect, utilizatorii pot conecta până la 100 de boxe[12] wireless compatibile cu tehnologia BLUETOOTH®, pentru a sincroniza muzica și luminile, astfel încât toată lumea să danseze ascultând aceelași piesă.

Design nou, îmbunătățit

USB-Type-C®

Utilizatorii pot încărca acum boxele prin USB-Type-C®.

Durata de viață a bateriei și conectivitate

Cu o durată de viață a bateriei de până la 24 de ore[13] petrecerea poate continua toată noaptea. În plus, utilizatorii își pot conecta smartphone-ul prin USB Type-A pentru încărcarea bateriei[14], astfel încât telefonul să reziste la fel de mult ca energia lor. Aceștia pot asculta muzica preferată în timpul deplasărilor, conectând pur și simplu telefonul la boxe folosind tehnologiile Bluetooth® și NFC™[15].

[1] Disponibilă numai pentru XB33 și XB23

[2] Funcția LIVE SOUND este disponibilă numai pentru XB43 și XB33

[3] XB33 și XB23 au fost supuse unor teste de șoc complexe

[4] XB33 și XB23 au fost supuse unor teste de șoc complexe

[5] Doar XB33 și XB23

[6] Deformarea sau deteriorarea prin cădere a difuzoarelor sau prin aplicarea unui șoc mecanic poate cauza deteriorarea performanțelor waterproof și a rezistentei la praf.

[7] Doar XB43 și XB33

[8] Iluminarea tweeter-ului este disponibilă numai pentru XB43

[9] Aplicația Fiestable este disponibilă numai pentru XB43 și XB33

[10] Disponibilă pe Google Play și App Store

[11] Disponibilă pe Google Play și App Store

[12] Compatibilă numai între SRS-XB43, SRS-XB33, SRS-XB23

[13] Durata de viață până la 24 de ore (Funcția STAMINA/iluminare oprită) disponibilă doar pentru XB43/XB33, XB23 are o durată de viașă a bateriei de până la 12 ore (Funcția STAMINA). Performanța efectivă poate varia din cauza volumului, a pieselor redate, temperaturii din jur și a condițiilor de utilizare.

[14] Disponibilă numai pentru XB43 și XB33

[15] NFC disponibilă numai pentru XB43 și XB33

Hits: 0

%d blogeri au apreciat: