Stefanini Group o numește pe Natalia Chirițescu, un manager cu peste 25 de ani de experiență în IT&C, în funcția de Digital Solution Center Director pentru zona EMEA

Stefanini Group, companie globală din domeniul tehnologiei care oferă soluții de inovare și transformare digitală, a recrutat-o pe Natalia Chirițescu, specialist cu peste 25 de ani experiență în sectorul IT și telecomunicații, ca Digital Solution Center Director pentru regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu și Africa). Natalia Chirițescu a lucrat timp de 16 ani în echipa de management a Vodafone România, și la nivel regional în cadrul operatorului de telecomunicații.

Natalia Chirițescu se va ocupa de gestionarea Centrului de Inovație Stefanini, Pre-sales și Transition, ca parte a echipei globale de management. Ea va conduce Centrul de Inovație EMEA, format dintr-o echipă multidisciplinară care îmbină soluțiile de business, design thinking, inginerie software, inteligență artificială, securitate cibernetică sau analiza datelor, pentru a susține clienții în procesele lor de transformare digitală.

Natalia va coordona o echipă de 60 de oameni și va fi in subordinea lui Farlei Kothe, CEO al Stefanini EMEA.

Natalia Chirițescu și-a început cariera ca software developer în 1995, trecând apoi în management, dezvoltare de produs și de business, precum și transformare strategică, vânzări și finanțe. Natalia a lucrat timp de 16 ani la Vodafone, în funcții de management pentru diferite departamente la nivel național și global, cum ar fi Director Presales și Transformare Strategică la Vodafone România, Director Europa de Est și Country Director la Vodafone Global Entreprise, precum și Director Medium & Large Entreprises în cadrul Vodafone Business.

„Mereu mi-a placut să observ cum tehnologia ne poate schimba lumea. Însă astăzi ea declanșează schimbări exponențiale, care duc atât la perturbări masive, cât și la oportunități enorme. Companiile au nevoie de un partener de încredere care să valorifice puterea tehnologiei, fie că este Cloud, Inteligență Artificială, Big Data sau Internet of Things, pentru a rămâne competitive și relevante pentru clienții lor. Stefanini aduce viziunea, abilitățile și cultura de inovație efervescentă care ghidează companiile în transformarea digitală, cu un design centrat pe om”, a declarat Natalia Chirițescu, Digital Solution Center Director EMEA la Stefanini Group.

“Rolul de Digital Solution Center Director se concentrează pe alinierea noilor tehnologii cu obiectivele de business ale clienților, precum și pe transformarea ideilor inovatoare în soluții de business concrete. Natalia vine cu o experiență îndelungată de business și tehnologie; pentru noi este un mare avantaj să o avem în echipă”, a afirmat Farlei Kothe, CEO al Stefanini EMEA.

Stefanini Group este prezentă în 41 de țări, unde oferă soluții software precum automatizare, cloud, IoT sau User Experience pentru peste 1.000 de clienți din diverse industrii, cum ar fi retail, auto, producție sau finanțe.

În zona EMEA, grupul Stefanini avea aproximativ 2.700 de angajați la jumătatea lunii martie, dintre care în jur de 1.500 în România. Stefanini livrează din România servicii de dezvoltare și întreținere de aplicații, securitate cibernetică, platformă M365, infrastructură cloud și suport tehnic la distanță. Compania recrutează pe piața locală oameni cu experiență variată în tehnologie, de la juniori până la specialiști în arhitectură IT

Views: 0

Lasă un răspuns