Start-up-ul AppSeed lansează Website Market și, împreună cu partenerul Hosterion, oferă servicii complete pentru crearea și găzduirea unui website

AppSeed, startup-ulfinanțat de fondul de investiții GapMinder, lanseazăWebsiteMarket.ro, o platformă care integreazăserviciile de webdesign, găzduire web șisuport, cu ajutorul partenerului HOSTERION.

Clienții care vor comanda un website de pe WebsiteMarket.ro vor primi opțiunea de găzduire web de la HOSTERION și vor avea posibilitatea să își aleagă domeniul dorit. Serviciile de găzduire web, design și suport tehnic sunt disponibile sub forma unui pachet.

„Parteneriatul cu HOSTERION a fost esențial pentru a oferi într-un singur produs toate serviciile necesare pentru livrarea la cheie a unui website. Pentru partea de design avem deja un parteneriat cu Creative-Tim.com, iar layerul de hosting era veriga lipsă în această ecuație”, a declarat Adrian Chirilov, fondator AppSeed.

„Procesul de vânzare oferit de platformă este următorul: clientul își alege un model de website, specifică dacă vrea și serviciul de hosting și suport și, după finalizarea plății, website-ul este activat automat. Personalizarea website-ului se face în mare parte de către client prin editarea elementelor vizuale și prin intermediul modulului de administrator, generat automat”, a adăugat Chirilov.

Înacest moment, pe WebsiteMarketclienții pot alegemodele de site-uri Corporate, eCommerce (single productsaumulti product) sau blogging. Prețurile încep de la 99 de euro și urcă în funcție de design-ul ales și de serviciile conexe precum suport în timp real sau durata hosting-ului.

„AppSeed creează instant o aplicație web incipientă și economisește astfel câteva zile de muncă care ar fi avut un cost mult mai mare. Este redus dramatic timpul necesar pentru lansarea unui website sau a unei aplicații web, acel time to market care este crucial în succesul oricărei afaceri. HOSTERION aduce în acest parteneriat infrastructura internațională, experiența de 14 ani în acest domeniu și serviciul de asistență tehnică non-stop. Clienții beneficiază astfel de inovație și stabilitate pentru proiectele lor online”, a declarat Adrian Andreiaș, fondatorul și directorul general HOSTERION.

Despre AppSeed

AppSeed [www.AppSeed.us] este un start-up din Constanța, condus de Adrian Chirilov [https://www.linkedin.com/in/adi-chirilov-rosoft/]. AppSeed s-a aflat în prima serie de start-up-uri admise în programul de accelerare Techcelerator [http://techcelerator.ro/2018/05/02/appseed/] din cursul acestui an, fiind finanțat de GapMinder [http://gapminder.vc/].

AppSeed automatizează procesul de dezvoltare software prin generare de cod sursă în mai multe limbaje de programare și tehnologii actuale, fiind disponibil pe piață și prin intermediul platformei WebsiteMarket.ro.

Despre Hosterion

Hosterion oferă servicii de cloud, găzduire web și înregistrare de nume de domenii internet.

Fondată în 2004 în Cluj-Napoca, Hosterion excelează în serviciul de suport, clienții Hosterion beneficiind de asistența tehnică non-stop prin telefon sau email. De cele mai multe ori clienții Hosterion primesc un răspuns în doar câteva minute de la trimiterea unei solicitări.

Serviciile de cloud și găzduire web sunt disponibile în cinci locații: București, Amsterdam, Londra, Dallas și Fremont.

Clienții pot înregistra prin Hosterion un număr de 700 de extensii de nume de domenii internet. Pe lângă clasicele .com, .eu, .ro, sunt disponibile extensii noi, cum ar fi .app, .shop, .design, .cloud, .bio și multe altele.

București, 30 iulie 2018 – AppSeed

Hits: 7

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: