Star Wars Outlaws se lansează pe 30 august cu DLSS 3, Ray Tracing și Reflex. DLSS 2 este acum disponibil în TRIBES 3: Rivals și The Outlast Trials

Săptămâna aceasta vine cu vestea că unul dintre cele mai așteptate blockbustere ale anului se va lansa cu tehnologii RTX care îmbunătățesc experiența de joc.

Star Wars Outlaws se va lansa pe 30 august cu NVIDIA DLSS 3, Ray Tracing și Reflex

La GDC, NVIDIA a anunțat că jucătorii Star Wars Outlaws vor avea parte de o experiență excelentă pe PC, utilizând tehnologiile revoluționare GeForce RTX pentru a îmbunătăți grafica, a accelera performanța și a face jocul și mai responsive.

Ubisoft și Lucasfilm Games au dezvăluit că Star Wars Outlaws se va lansa pe 30 august, iar precomenzile sunt deschise. De asemenea, au dezvăluit un nou trailer cu povestea jocului și au arătat și screenshot-uri din joc.

Jucătorii vor putea experimenta primul joc Star Wars open-world, a cărei acțiune este plasată între evenimentele din Star Wars: The Empire Strikes Back și Star Wars: Return of the Jedi, cu tehnologii NVIDIA DLSS 3 AI-powered pentru upscaling și frame generation, Ray Tracing și Reflex. De asemenea, jocul va fi disponibil în cloud, pe GeForce NOW.

TRIBES 3: Rivals și The Outlast Trials sunt acum disponibile cu DLSS 2

TRIBES 3: Rivals de la Prophecy Games este un joc de tip first person shooter în care jocul în echipă contează foarte mult și care aduce schimbări – cu jetpack-uri, skiuri, dar și cu lupte eroice bazate pe clase. Munca în echipă, tacticile, viteza mare și lupta intensă domnesc în această renaștere a celui mai rapid shooter din lume. Disponibil acum în Early Access, TRIBES 3: Rivals include suport pentru DLSS 2.

La activarea DLSS, va trebui să ajustați manual opțiunea de scalare a rezoluției pentru a crește performanța – pentru DLSS Performance Mode la 4K, setați la 50%; pentru rezoluții 1080p și 1440p, setați-l la 66% pentru DLSS Quality Mode.

Franciza survival horror a celor de la Red Barrels, Outlast, este îndrăgită de gameri, iar recent The Outlast Trials a ieșit din Early Access, invitând jucătorii să supraviețuiască unor „aventuri” infernale, fie singuri, fie alături de prieteni în modul co-op. 

Alegeți instrumentele și upgrade-urile pe care le doriți pentru a vă oferi un avantaj și pentru a întârzia inamicii îngrozitori care vă urmăresc prin locul de testare al Murkoff Corporation. Încă de la primele minute, veți avea parte de cea mai rapidă experiență de joc posibilă datorită includerii NVIDIA DLSS 2.

În curând vor sosi și mai multe integrări DLSS pentru o serie întreagă de jocuri. Intrați  aici pentru a vedea lista completă de peste 500 de jocuri și aplicații îmbunătățite cu RTX.

Aflați mai multe despre driverele GeForce Game Ready aici și descărcați noul driver GeForce Game Ready WHQL prin intermediul GeForce Experience, al aplicației beta NVIDIA sau de pe GeForce.com.

Articolul săptămânal DLSS

https://www.nvidia.com/en-gb/geforce/news/star-wars-outlaws-dlss-3-reflex-ray-tracing-august-30-2024

Trailerul story al Star Wars Outlaws

Lista tuturor jocurilor și aplicațiilor care au suport RTX:

https://www.nvidia.com/en-gb/geforce/news/nvidia-rtx-games-engines-apps

Driverele GeForce Game Ready:

https://www.nvidia.com/en-gb/geforce/game-ready-drivers

Views: 4

Lasă un răspuns