Spaţiu mare pe ecran pentru proiectele tale: MMD lansează noul display Philips QHD BDM3470UP cu diagonală de 34 inci

MMD, partener licenţiat pentru monitoarele Philips, a lansat un nou display UltraWide. Noul monitor Philips BDM3470UP de 34 inci promite o experienţă de vizionare memorabiliă cu ajutorul rezoluţiei Quad HD. Monitorul panoramic UltraWide oferă suficient spaţiu pentru managementul mai multor ferestre una lângă alta.

Philips BDM3470_4

 

Performanţa Panoramic CrystalClear cu tehnologia AH-IPS

Cel mai nou display Philips dispune de un panel LED AH-IPS, ce oferă culori luminoase şi precise, chiar şi la unghiul de vizualizare de 178 grade. Diagonala monitorului de 34 inci îl face îndeajuns de larg astfel încât utilizatorii să aibă cât mai mult spaţiu la dispoziţie pentru proiectele lor. Modul de vizualizare panoramic 21:9 oferă spaţiu pentru aranjarea mai multor ferestre, una lângă cealaltă sau pentru un mod de lucru multitasking ce implică un număr mare de aplicaţii. Rezoluţia CrystalClear Quad HD de 3440 x 1440 pixeli permite ca cele mai fine detalii să fie vizualizate cu o claritate extraordinară, atunci când se realizează zoom. Şi pentru a obţine o fidelitate şi luminozitatea a culorilor mai mare, display-ul dispune de modul Philips SmartUniformity: dispunând de o matrice ce evaluează acurateţea cromatică, modul este calibrat astfel încât să ofere o luminanţă uniformă medie de cel puţin 95%.

Conectivitate bogată

Noul display de 34 inci oferă o conectivitate bogată, precum HDMI, MHL pentru transferul conţinutului mobil pe un ecran mare, DisplayPort, DVI şi VGA, dar şi un port USB 3.0 pentru transfer ultra rapid de date. Noul display dispune şi de tehnologia MultiView ce permite utilizatorilor să lucreze cu două dispozitive simultan, PC sau notebook, de exemplu, simultan, şi să împartă ecranul UltraWide pentru a vedea conţinutul de pe cele două dispozitive.

 

Noul monitor Philips BDM3470UP de 34 inci este disponibil din acestă lună în Europa.

Specificatii tehnice – Philips 34-inch BDM3470UP Display

LCD panel type, size AH-IPS LCD
Backlighting technology W-LED
Panel size 34 inches / 86.7 cm
Optimal resolution 3440 x 1440 @ 60 Hz
Viewing angle 178º (H) / 178° (V), @ C/R > 10
Brightness 320 cd/m²
Display colors Color support 1.07 billion colors
Connectivity ·         USB: USB 2.0 x 2, USB 3.0 x 2 + faster charger

·         Signal Input: VGA (Analog ), DVI-Dual Link (digital, HDCP), DisplayPort, MHL-HDMI (digital, HDCP)

·         Sync Input: Separate Sync, Sync on Green

·         Audio (In/Out): PC audio-in, headphone out

Sustainability Environmental and energy: EnergyStar 6.0, EPEAT Gold, TCO Edge, RoHS

•Recyclable packaging material: 100%

•Post-consumer recycled plastic: 65%

•Specific Substances: PVC / BFR free housing, Mercury free, Lead free

Compliance and standards Regulatory Approvals: CE Mark, FCC Class B, SEMKO, cETLus, CU-EAC, TCO 6.0, EPA, PSB, WEEE, CCC, CECP, KC, BSMI, TUV Ergo, TUV/GS, VCCI, PSE

 

 

 

 

Hits: 2

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: