Sony te pregătește de distracție cu bara de sunet HT-GT1

  • Sunet puternic de 260W redat de un sistem de 2.1 canale pentru televizorul tău sau pentru cele mai tari petreceri
  • Îți impresionezi oaspeții cu funcția BASS BAZUKA și sistemul de iluminare cu LED-uri

  • Conexiune One-touch prin Bluetooth® cu tableta sau cu smartphone-ul

Cea mai noua bară de sunet Sony setează un nou standard de volum atunci când urmărești emisiunea sau filmul preferat la televizor sau când îți propui să organizezi o petrecere memorabilă acasă.

Sony GT1

Partenerul perfect pentru vizionarea zilnică a transmisiunilor TV, noua bară de sunet HT-GT1 adaugă o putere de 260W sistemului pe 2.1 canale cu bas puternic, fie că te uiți la televizor, te joci pe computer sau urmărești blockbusterele favorite. Incinta pentru bara de sunet și cea separată pentru subwoofer sunt lucrate meticulos în lemn pentru a diminua distorsiunile și rezonanța, astfel încât să te bucuri de un sunet de clar și puternic. Tehnologia proprietară Sony Clear Voice garantează redarea cu acuratețe a dialogurilor atunci când urmărești știrile sau te uiți la filmele favorite.

Conectezi bara de sunet la televizor, atașezi memoria USB cu colecția muzicală preferată sau sincronizezi iPhone-ul/iPad-ul/iPod-ul pentru a porni o audiție de excepție. Cu o singură atingere sincronizezi bara de sunet wireless prin Bluetooth sau NFC cu smartphone-ul sau tableta compatibile pentru a te bucura de muzica pe care o porți mereu cu tine. Poți să controlezi setările barei de sunet prin intermediul smartphone-ului, cu aplicația gratuită Sony SongPal pentru sistemele de operare iOS și Android.

Mânerele atașate fac mai ușor de transportat GT1 și subwooferul dintr-o cameră în alta. Bara de sunet se fixează cu ușurință deasupra subwoofer-ului în unghiul care direcționează perfect sunetul către audiență.

Atinge butonul BASS BAZUKA și fii gata de o explozie de sunet și bass extrem, păstrând în același timp fluiditatea coloanei sonore. Bara de sunet vine echipată cu un sistem de iluminare cu LED-uri colorate ce pulsează pe ritmul muzicii redate pentru show colorat de senzație.

Dacă ai deja un mini-sistem audio Sony, bara de sunet poate fi conectată automat prin funcția Party Chain, adăugând mai multă putere audiției tale.

Noua bară de sunet HT-GT1 de la Sony va fi disponibilă în Europa începând cu luna octombrie 2014.

8 septembrie 2014 – SONY

Visits: 1

Lasă un răspuns