Sony oferă până la 240 RON în PlayStation® Store pentru achiziția căștilor de gaming INZONE H9 și H7   

Începând cu 1 februarie și până pe 28 februarie 2023, Sony oferă un voucher de 240 RON la achziționarea căștilor INZONE H9 și de 120 RON la achiziția căștilor INZONE H7.  

Sony lansează această ofertă promoțională în parteneriat cu Sony Interactive Entertainment (SIE). Oferta este valabilă pentru toate achizițiile efectuate în magazinele partenere participante în perioada 1 – 28 februarie 2023.

Noua gamă INZONE oferă două căști fără fir – INZONE H9 cu o autonomie de 32 de ore și INZONE H7 cu o autonomie de 40 de ore. Ambele modele sunt dotate cu un microfon cu bară flexibilă care se poate plia în sus sau în jos, cu buton „Mute”, pentru a ușura comunicarea cu membrii echipei în timpul jocului.2 

INZONE H9 & INZONE H7 

Bazându-se pe expertiza Sony în domeniul tehnologiei audio, diafragmele INZONE H9 și INZONE H7 au fiecare o formă unică, permițând redarea unor sunete cu frecvențe extrem de înalte, precum și a unor frecvențe joase autentice, pentru o experiență captivantă în joc. 

Caracteristicile căștilor de gaming INZONE: 

  • INZONE H9: căștile fără fir cu funcția de anulare a zgomotului: oferă detectare precisă a țintelor cu sunetul spațial 360° pentru jocuri și o tehnologie avansată care optimizează acustica. Jucați-vă confortabil ore întregi cu ajutorul pernițelor pentru cap și pentru urechi comode, dar și cu modul de sunet ambiental. Oferă o autonomie de 32 de ore3, dar și cu încărcare rapidă, cu doar 10 minute oferind până la o oră de joc în regim de urgență.
  • INZONE H7: căști de gaming fără fir: oferă detectare precisă a țintelor cu sunetul spațial 360° pentru jocuri și o tehnologie avansată care optimizează acustica. Posibilitatea de a juca ore întregi cu ajutorul pernițelor pentru cap și urechi confortabile. La care se adaugă 40 de ore de autonomie, dar și încărcarea rapidă de 10 minute, care oferă până la o oră de joc, foarte rapid.

O nouă actualizare de firmware disponibilă Sony a anunțat o actualizare de firmware pentru căștile de gaming INZONE H9 și H7, disponibilă pentru descărcare și instalare gratuită pentru clienți, începând cu 13 octombrie 2022. Această actualizare de firmware îmbuntățește calitatea sunetului de apelare a comenzilor vocale (îmbunătățirea calității microfonului), altfel încât persoana cu care vorbiți în timp ce vă jucați să vă audă vocea cât mai clar.

Views: 0

Lasă un răspuns