Sony lansează trei căști sport wireless

  • Două căști sport noi, cu sunet EXTRA BASS™ pentru o performanță îmbunătățită
  • O nouă pereche de căști cu neckband, cu bass amplificat
  • Conectivitate wireless Bluetooth, fără grija cablurilor încâlcite
  • Manevrare ușoară, pentru activități fără întreruperi

MDR-XB70BT_group_std

Sony lansează trei noi modele de căști wireless, recomandate pentru un stil de viață activ. Căștile sunt disponibile în magazinele din România și sunt ideale pentru a asculta muzică în timpul antrenamentelor. În sala de sport sau afară, practicând canotajul, utilizatorii își pot oferi acel plus de motivație cu ajutorul sunetului profund și puternic al tehnologiei EXTRA BASS™. Oricare dintre aceste căști poate fi utilizată pentru conversații wireless la telefon sau pentru a asculta muzică în sala de fitness.

Noile căști se pot conecta wireless la smartphone, iar utilizatorii se vor putea bucura de muzica preferată oriunde merg. Conectivitatea Bluetooth cu LDAC[1] asigură o calitate audio superioară, autonomia bateriei fiind de cel puțin 7 ore. Astfel, utilizatorii nu vor trebui să întrerupă sesiunea de antrenament sportiv pentru reîncărcare.

Această prezentare necesită JavaScript.

”Pentru a avea un trup armonios recomand mișcarea pe parcursul întregului an, de plăcere. Iar atunci când faci sport ascultând muzica ta preferată, antrenamentele sunt mai plăcute și te vor energiza! Pentru antrenamentele mele, eu am început sa folosesc setul de căști Sony XB80BS pentru că nu au fire în care să ma încurc, le pot conecta wireless la smartphone iar funcția EXTRA-BASS îmi oferă exact acel plus de energie pentru antrenamentele dinamice! Am pregătit un program de antrenament pe care oricine îl poate urma zi de zi, ascultând muzica preferată în timp ce vă mențineți în formă!”, a declarat Cori Grămescu, Master trainer Ultimate Pilates și nutriționist.

Căștile wireless lavabile MDR-XB80BS

Căștile MDR-XB80BS sunt certificate conform standardului IPX5, ceea ce înseamnă că pot fi purtate pe ploaie și pot fi spălate după antrenament. Căștile MDR-XB80BS au o autonomie a bateriei de 7 ore și cântăresc 27 g, permițându-le utilizatorilor să se concentreze pe activitățile sportive.

Căștile se fixează pe cap cu ajutorul unor cârlige pentru ureche și a unui sistem de ajustare a cablurilor, care le oferă utilizatorilor libertate de mișcare. Căștile wireless au dopuri pentru urechi de dimensiuni diferite și includ o husă de transport.

Antrenamente ușoare cu căștile MDR-XB50BS

Căștile MDR-XB50BS sunt certificate conform standardului IPX4 și sunt rezistente la stropire, pe timp de ploaie sau împotriva transpirației. Tehnologia EXTRA BASS™ îmbunătățește calitatea sunetului și le permite utilizatorilor să asculte neîntrerupt până la 8 ore și jumătate de muzică.

Acționând cele două butoane ale acestor căști wireless, utilizatorii pot răspunde ușor la un apel telefonic, schimba o melodie sau opri muzica. Căștile se potrivesc foarte bine în ureche, asigurându-le utilizatorilor un plus de flexibilitate în timpul antrenamentelor.

Activități neîntrerupte cu căștile MDR-XB70BT

Căștile wireless MDR-XB70BT au o autonomie impresionantă a bateriei de 9 ore și reprezintă cea mai bună opțiune pentru week-end sau pentru drumul către serviciu. Conectivitatea telefonului cu căștile prin Bluetooth și NFC simplifică audiția wireless. Utilizatorii pot folosi microfonul încorporat și suportul HD Voice pentru a prelua apeluri hands-free.

Aceste căști ultra-portabile pot fi reglate în spatele gâtului și redau un bass profund indiferent de locație. Ușoare și confortabile, asigură ore întregi de  activitate neîntreruptă și o acționare simplă de la cele trei butoane incluse.

Căștile MDR-XB80BS au un preț recomandat de 140 de euro și sunt disponibile pentru pre-comandă, în culorile albastru, negru sau roșu.

Căștile MDR-XB50BS au un preț recomandat de 80 de euro și sunt disponibile pentru pre-comandă, în culorile albastru, negru sau roșu.

SONY

 

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: