Sony lansează SF-G

  • Cel mai rapid card SD, cu viteze de scriere de până la 299MB/s[i], pentru fotografiere în rafală și înregistrare video 4K cu DSLR
  • Viteze de citire mai mari, de până la 300MB/sii, pentru transfer rapid de fișiere
  • Software File rescue pentru recuperarea fotografiilor și fișierelor video șterse accidental

Sony lansează cel mai rapid din lume, seria SF-G fiind partenerul perfect pentru un DSLR profesional sau o cameră foto mirrorless, oferind viteze de scriere de până la 299MB/sii și o durată mai lungă de fotografiere în rafală de mare viteză, pentru imagini la rezoluție ridicată realizate cu camere foto compatibile cu standardul UHS-II.

SF-G128_01

Cu capacități de stocare de 32GB, 64GB sau 128GB, viteza de scriere a noului card de memorie permite un timp mai scurt de golire a bufferului.

Un algoritm dezvoltat de Sony previne descreșterea vitezei de scriere a datelor chiar și în cazul repetării fotografierii în rafală, îmbunătățind viteza camerei foto pentru acest tip de fotografie.

SF-G128_02

O altă caracteristică inovatoare a cardului SD este viteza de citire ultra-rapidă de până la 300MB/s.ii În combinație cu un cititor de carduri de memorie, cardurile pot transfera foarte rapid către un calculator volume ridicate de date și fișiere de dimensiuni mari, contribuind la un flux de lucru mai eficient pentru profesioniști.

„Pe măsură ce tot mai mulți fotografi utilizează fotografierea în rafală a imaginilor cu rezoluție ridicată și crește gradul de adopție al înregistrărilor 4K cu camere foto DSLR și mirrorless, nevoia de carduri mai mari, mai rapide și mai fiabile devine din ce în ce mai evidentă. Cu seria SF-G, demonstrăm încă o dată angajamentul asumat de a oferi o gamă completă de dispozitive media de performanță superioară pentru fotografii profesioniști și amatori, maximizând performanțele aparatelor de fotografiat ale acestora”, a declarat Romain Rousseau, European Product Marketing Manager.

Back-up de încredere

Produsele SD de la Sony sunt rezistente la apă și protejate anti-static, ajutând astfel la păstrarea conținutului în siguranță. În condiții de fotografiere sub presiunea timpului, imaginile pot fi șterse accidental. Cu ajutorul software-ului File rescue, care poate fi descărcat gratuit, utilizatorii pot recupera rapid imaginile sau înregistrările video șterse, inclusiv imagini RAW și fișiere video 4K în format XAVC-S.

MRW-S1, cel mai rapid cititor de carduri pentru seria SF-G

Concomitent cu seria SF-G, Sony lansează un nou cititor de carduri de memorie, modelul MRW-S1, soluția ideală pentru a îmbunătăți și mai mult eficiența fluxului de lucru după fotografiere, prin transferul rapid al unui volum mare de date de la cardurile SD din seria SF-G către un PC. Acest cititor de card compact este prevăzut cu un port încorporat USB SuperSpeed (USB3.1 Gen.1) A standard, pentru conectare la PC fără cablu, astfel încât fișierele pot fi copiate mai repede decât prin intermediul slotului SD de pe un PC.

Noile carduri SD din seria SF-G vor fi disponibile în magazine din luna martie 2017, iar cititorul de carduri MRW-S1 va fi disponibil din aprilie 2017.

Pentru mai multe informații despre gama de carduri SD de la Sony, inclusiv seria SF-G, vă rugăm să accesați:

https://www.sony.ro/electronics/dispozitive-de-stocare/t/carduri-sd

de transfer variază și depind de dispozitivele folosite, sistemul de operare și condițiile de utilizare

22 februarie, 2017 – Sony

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: