Sony lansează LinkBuds, un nou standard în domeniul căștilor in-ear

  • Designul unic al inelului („open ring”) dezvoltat de Sony pune în evidență transparența mecanismului audio și conectează lumea online și cea offline pentru o experiență „Never Off”.
  • LinkBuds dispun de un design compact și confortabil, asigurând astfel o audiție fără întreruperi
  • Bucurați-vă de apeluri și conversații mai clare, dar și de sunet autentic, natural, în timp ce rămâneți conectați la lumea din jur.

Sony prezintă o nouă modalitate prin intermediul căreia utilizatorii se pot bucura simultan de muzica preferată și de momentele importante din viața lor: noile căști LinkBuds cu adevărat wireless. Aceștia pot rămâne conectați și atenți în orice moment, grație designului de tip „open ring” ce oferă o perspectivă asupra mecanismului audio datorită transparenței sale, dar și datorită potrivirii perfecte, dimensiunii compacte, sunetului de o calitate excepțională și apelurilor de înaltă calitate.

Prin designul unic LinkBuds și folosind tehnologiile sale de detectare și de propagare a sunetului spațial, Sony și partenerii săi definesc noi experiențe de audiție, precum jocurile AR, noi experiențe de lucru de acasă, navigare sonoră AR și acces rapid la muzică.

Conectați la experiențele favorite, în orice moment

LinkBuds au fost create folosind un design unic de tip „open ring” și le permit utilizatorilor să redevină conectați la lumea exterioară oricând doresc, fără a compromite experiența de audiție. Noul driver circular are centrul diafragmei deschis, în așa fel încât să ofere transparență audio, permițându-le utilizatorilor să audă foarte clar sunetele din jur, astfel încât să știe întotdeauna când cineva îi strigă în timp ce se află într-un apel sau să poată discuta cu prietenii în timp ce ascultă melodiile preferate. Noul design transformă LinkBuds în partenerul perfect pentru o gamă largă de scenarii de utilizare, inclusiv pentru lucratul de acasă, jocuri video, muzică și multe altele.

Această prezentare necesită JavaScript.

Utilizatorii nu vor fi nevoiți să se oprească niciodată, datorită noului design ergonomic, de dimensiuni reduse al căștilor LinkBuds. Cu o greutate de aproximativ 4 grame, aceste căști sunt o minune a procesului de miniaturizare. Spre deosebire de căștile convenționale, suprafața de protecție care acoperă diafragma difuzorului este integrată în partea superioară, economisind spațiu. Forma generală a fost concepută cu ajutorul datelor extinse referitoare la structura urechii, colectate încă din momentul în care Sony a lansat primele căști intraauriculare din lume, în 1982. Utilizatorii nici nu vor simți că le poartă, devenind astfel partenerul perfect pe întreaga durată a zilei.

Sunet extraordinar de clar

Utilizatorii pot efectua apeluri fără zgomot de fundal, pentru conversații deosebit de clare. LinkBuds integrează tehnologie precisă de captare a vocii, ce realizează o procesare avansată a semnalului vocal. Algoritmul Sony de reducere a zgomotului a fost dezvoltat utilizând Ai machine learning, folosind mai mult de 500 de milioane de mostre vocale pentru a reduce zgomotul ambiental și a reda vocea într-un mod cât mai clar. LinkBuds le permit utilizatorilor să audă ce spun persoanele din jurul lor atunci când au nevoie, chiar și atunci când atmosfera este una mai zgomotoasă.

LinkBuds oferă experiența unui sunet de înaltă calitate, indiferent de activitățile zilnice. Mulțumită DSEE (Digital Sound Enhancement Engine), coloana sonoră a fiecărui utilizator va fi redată la o calitate ridicată. Procesorul integrat V1 de la Sony reproduce toate detaliile melodiilor, cu distorsiuni minime, pentru o experiență de audiție autentică, astfel încât melodiile artiștilor preferați să sune întotdeauna grozav. Un driver circular de 12mm special proiectat oferă un sunet bogat, bine echilibrat.

Tehnologia Adaptive Volume Control optimizează în mod automat volumul în funcție de locul în care se află utilizatorii, lăsând muzica să se integreze perfect în mediul fiecăruia. Acest lucru le permite să asculte piesele preferate la un volum confortabil și în medii variante, pentru a îmbunătăți experiența de audiție în aer liber.

Integrare și mai ușoară în programul zilnic

Sony face mai simplă decât oricând integrarea pieselor favorite în lumea din jurul utilizatorilor, permițându-le în același timp să rămână conectați, printr-o varietate de funcții inteligente.

LinkBuds sunt foarte ușor de folosit, dar cu funcții avansate. De exemplu, datorită Wide Area Tap toate comenzile sunt la îndemână. Prin atingerea dublă sau triplă în dreptul oricăreia dintre urechi utilizatorii pot ajusta redarea în funcție de preferințe, nefiind necesară atingerea efectivă a căștilor.

LinkBuds sunt mereu acolo, indiferent de locația în care se află utilizatorii, chiar și atunci când au mâinile ocupate. Cu funcția Speak-to-Chat, aceștia pot întrerupe automat muzica imediat ce încep o conversație cu cineva. După încheierea dialogului, muzica este redată automat, astfel încât utilizatorii nu mai sunt nevoiți să efectueze nicio comandă. LinkBuds vin, de asemenea, cu hands-free, astfel încât utilizatorii să poată obține informații, să se poată conecta cu prietenii, seta remindere și multe altele prin activarea asistentului vocal preferat, doar rostind „OK Google” sau „Alexa”.

Asociere Bluetooth rapidă cu funcția Fast & Swift Pair

LinkBuds suportă noua funcție extrem de utilă Fast Pair, dezvoltată de Google, astfel că utilizatorii pot să-și conecteze căștile cu dispozitivele Android fără efort. De asemenea, aceștia pot identifica locul în care și-au lăsat căștile. Swift Pair face mai rapidă și ușoară și asocierea căștilor LinkBuds cu laptopul, computerul sau tableta cu Windows 11 sau Windows 10.

Pentru prima dată, utilizatorii pot scoate căștile din carcasă și apoi va apărea automat o fereastră pop-up. Deci, indiferent de locul în care se află, aceștia se pot conecta cu ușurință.

Acces rapid la muzica preferată

Cu funcția Quick Access, utilizatorii pot configura LinkBuds pentru a relua redarea din Spotify cu doar câteva atingeri – fără a fi nevoiți să atingă smartphone-ul.

Explorați împrejurimile și bucurați-vă de o experiență mai bogată, cu Microsoft SoundscapeLinkBuds oferă capabilități îmbunătățite integrate cu Microsoft Soundscape. Design-ul lor open ear le permite utilizatorilor să audă semnalizatoare audio și semnalele sonore instalate pe clădiri sau în intersecții, captând atmosfera naturală a mediului înconjurător. Senzorii de poziționare/giroscopici din interiorul căștilor pot detecta direcția capului și le permit utilizatorilor să audă sunetul de la o anumită destinație, fără a utiliza telefonul.

Sustenabilitatea contează pentru Sony

Căștile LinkBuds au fost proiectate de Sony nu doar pentru a fi elegante, ci și cu grijă față de mediul înconjurător. Aceste căști unice și carcasa lor de încărcare sunt fabricate din materiale plastice reciclate, iar ambalajul nu conține plastic.

Partenerul perfect în fiecare zi

LinkBuds sunt perfecte pentru utilizarea zilnică. Datorită rezistenței la umiditate IPX4, stropii de apă și transpirația nu vor împiedica redarea melodiilor preferate. De asemenea, utilizatorii se pot bucura de 5.5 ore de autonomie a căștilor și de încă 12 ore  folosind carcasa de încărcare elegantă și compactă. Chiar și atunci când lucrurile se desfășoară rapid, o încărcare de doar 10 minute oferă o autonomie a bateriei căștilor de 90 de minute de redare.

Lăsați-vă captivați de sunet

LinkBuds sunt dotate, de asemenea, cu 360 Reality Audio, astfel că muzica se poate simți la fel de real precum în primele rânduri de la un concert live sau la studioul de înregistrare, alături de artistul preferat.

Mesajele partenerilor Sony

Căștile LinkBuds, care interconectează lumea online cu cea offline, vor continua să ofere diverse servicii pentru experiențe audio noi și îmbunătățite. Iată câteva mesaje de la unii dintre partenerii strategici ai Sony:

„Microsoft Soundscape este o tehnologie audio, care exemplifică misiunea noastră de a oferi fiecărei persoane modalitatea de a ajunge la următorul nivel”, a transmis Peter Lee, CVP Microsoft Research & Incubations. „În colaborarea noastră cu Sony pentru a integra Soundscape cu LinkBuds, am constatat că designul inteligent al căștilor îmbunătățește experiența sunetului pentru a le permite oamenilor să fie mai conștienți de mediul înconjurător și să aibă mai multă încredere să se deplaseze, totul în timp ce se bucură de o adevărată experiență heads-up și hands-free. Acesta este doar începutul și suntem încântați de relația noastră continuă cu Sony și de modul în care tehnologiile noastre complementare adaugă valoare vieții personale și profesionale a oamenilor.”

„Produsele noastre — Ingress, Pokémon GO și Pikmin Bloom — utilizează realitatea augmentată și gameplay-ul din lumea reală pentru a inspira distracție și încântare comunității noastre. Sunetul este o parte importantă a oricărei experiențe de divertisment, în special a celor în care utilizatorii pot explora împrejurimile. De aceea suntem foarte încântați să colaborăm cu Sony pentru lansarea căștilor LinkBuds pentru a oferi comunității noastre experiențe audio realiste și imersive”, a transmis și Archit Bhargava, Director Product Marketing, Niantic, Inc.

„La Spotify, lucrăm întotdeauna pentru a crea cea mai bună și mai fluidă experiență de audiție pentru fiecare moment”, spune Sten Garmark, VP Consumer Experience la Spotify. „Împreună cu Sony, suntem încântați de sosirea Spotify Tap pe noile LinkBuds, permițându-le ascultătorilor să se bucure direct de muzică sau de o nouă experiență – totul prin comenzi tactile foarte simple.”

Pentru a viziona anunțul video dedicat LinkBuds, vă rugăm accesați: h

Preț și Disponibilitate

LinkBuds vor fi disponibile în două variante de culoare, Gri și Alb, începând cu luna februarie 2022, la un preț aproximativ de 890 de lei.

Hits: 13

%d blogeri au apreciat: