Sony extinde seria LinkBuds cu noul model LinkBuds S și definește o nouă frontieră în domeniul căștilor

  • Perfecte pentru menținerea conexiunii cu lumea online și offline, datorită designului compact și ușor și sunetului ambiental natural
  • LinkBuds S oferă o experiență de audiție nouă, inovatoare, datorită tehnologiei de detectare și colaborării cu partenerii
  • Echipate cu tehnologie de sunet de top, pentru a satisface nevoile tuturor utilizatorilor

Sony extinde gama de căști LinkBuds și lansează un nou model: LinkBuds S. Cel mai recent model oferă o nouă experiență de audiție prin tehnologia de detectare Sony și prin colaborarea cu partenerii, pentru o experiență „Never Off”.

Prin valorificarea tehnologiei senzorilor și a sunetului spațial, aceste căști oferă o experiență de audiție distractivă și captivantă în jocurile AR, cum ar fi Ingress[i]. Noul model este realizat și pentru a le oferi utilizatorilor ocazia de a asculta artiștii favoriți mai ușor ca niciodată, prin accesul foarte simplu la muzică.

LinkBuds S sunt perfecte pentru streaming de conținut pe tot parcursul zilei. Utilizatorii se pot bucura de muzică, clipuri video sau de conținutul de pe social media exact așa cum au fost gândite acestea de creatorii lor, datorită tehnologiei Sony de anulare a zgomotuluiși capabilităților de redare Hi-Res Audio.

Cele mai mici și mai ușoare căști[ii] cu adevărat wireless cu tehnologia de anulare a zgomotului, care oferă o experiență Hi-Res

Sony a creat aceste căști true wireless, foarte mici și foarte ușoare, cântărind aproximativ 4,8 grame, punând pe primul loc confortul utilizatorilor. Link Buds S combină o formă care se potrivește perfect cu anatomia urechii umane, cu un design ergonomic, pentru o potrivire și mai stabilă, astfel încât utilizatorii să evite disconfortul la nivelul urechii ce poate apărea în timpul experienței de audiție.

Conectați la realitate, dar și la propriul univers, cu ajutorul sunetului ambiental natural

LinkBuds S le oferă utilizatorilor tot ce e mai bun din toate lumile pe care vor să le exploreze. Aceste căști combină conceptul inovator de sunet ambiental al modelului LinkBuds, care le permite utilizatorilor să interacționeze cu lumea din jurul lor, cu tehnologie de anulare a zgomotului de înaltă calitate care le oferă ocazia să se concentreze doar asupra conținutului favorit, fără distrageri. Utilizatorii pot, astfel, să intre într-o cafenea și să comande rapid și simplu, apoi – la fel de repede – să se retragă și să se bucure de divertismentul favorit, fără distrageri.

Noul model din gama LinkBuds integrează Adaptive Sound Control, o funcție inteligentă care ajustează setările de sunet ambiental în funcție de locația exactă a utilizatorilor, creând o experiență de audiție ideală. Astfel, aceștia se pot deplasa între mai multe locuri însoțiți de artiștii favoriți și de conținutul preferat, fără întreruperi.

O nouă experiență de audiție pentru jocurile AR

Sony colaborează cu Niantic, compania parteneră în domeniul AR audio, pentru dezvoltarea unui joc AR care poate oferi o experiență nu numai video, ci și audio. Atunci când jocul „Ingress” este experimentat alături de LinkBuds S, tehnologia de detectare și cea de sunet spațial le permit jucătorilor să se bucure de o nouă experiență în care sunetul este livrat în funcție de direcția în care se află aceștia.

Apeluri mai clare ca niciodată

Realizarea unui apel pe o stradă aglomerată sau într-o zi cu vânt puternic nu a fost niciodată mai ușoară decât acum, cu LinkBuds S, datorită tehnologiei Precise Voice Pickup, care controlează în mod optim microfoanele de pe ambele căști, cu ajutorul unei structuri special configurate în jurul acestora. Astfel, utilizatorii se pot bucura de conversații foarte clare, care le permit să țină legătura cu prietenii și colegii, oriunde s-ar afla.

Sunet imersiv și muzică autentică

LinkBuds S oferă un sunet imersiv și o reproducere autentică, în așa fel încât utilizatorii să se bucure cu adevărat de muzica, videoclipurile și conținutul preferate, exact așa cum au fost ele gândite de creatori.

Cu ajutorul unui nou driver de 5mm, aceste căști compacte redau un sunet de bass profund și voci uimitor de clare în ciuda dimensiunilor acestora, evidențiind tot ceea ce este mai bun din orice gen sau tip de conținut redat. De asemenea, Integrated Processor V1 de la Sony îmbunătățește anularea zgomotului, sporește calitatea sunetului și reduce distorsiunea, pentru o audiție fără distrageri, perfectă pentru deplasările de zi cu zi în medii aglomerate.

Noul model LinkBuds S permite experimentarea unei audiții High-Resolution Audio Wireless[iii], datorită tehnologiei Sony de codare audio, LDAC, adoptată la nivel de industrie. Astfel, întreg conținutul audio va fi transformat într-unul de înaltă calitate, cu ajutorul tehnologiei DSEE Extreme™[iv], care îmbunătățește în timp real fișierele muzicale digitale, făcând posibilă redarea și ascultarea celor mai fine detalii pe care artiștii le-au inserat pieselor preferate.

Control hands-free, fără efort

Viața ar trebui să fie plină de interacțiuni, iar cu ajutorul funcției Speak-to-Chat[v], care se bazează pe tehnologia precisă Voice Pickup, muzica redată va fi întreruptă în mod automat atunci când utilizatorii poartă o conversație, ceea ce facilitează și încurajează dialogurile cu cei dragi, chiar și atunci când aveți mâinile ocupate.

Noul model din gama LinkBuds este, de asemenea, compatibil cu asistenții vocali Google Assistant și Alexa, facilitând realizarea sarcinilor zilnice, pentru ajutor chiar și în mișcare, hands-free. Astfel, utilizatorii se pot conecta cu prietenii și familia, pot obține informații, asculta muzică, seta remindere și multe altele[vi]. 

Control deplin, la îndemână

Datorită panoului de control intuitiv cu senzor tactil, utilizatorii pot schimba setările de sunet, pot activa funcția Quick Attention și chiar relua muzica redată prin Spotify[vii] sau Endel[viii], cu doar câteva atingeri pe cască. Folosind Endel utilizatorii pot configura scene sonore personalizate care oferă corpului și minții ceea ce au nevoie pentru a obține o imersiune totală, care să ajute la îndeplinirea oricăror sarcini.

Asociere rapidă cu funcția Fast & Swift Pair

LinkBuds S suportă noua funcționalitate Fast Pair de la Google, ceea ce face posibilă asocierea rapidă și ușoară a căștilor cu dispozitivele cu sistem de operare Android™. Swift Pair facilitează, de asemenea, asocierea căștilor la laptop-urile cu Windows 11 sau Windows 10, computere sau tablete.

Bluetooth audio de ultimă generație

Aceste căști beneficiază de compatibilitate LE Audio, ultima generație de Bluetooth pentru experiențele de audiție, care oferă o latență ultra-scăzută ideală pentru gaming[ix].

Realizate cu grijă pentru mediul înconjurător

LinkBuds S au fost concepute nu doar pentru a fi elegante și compacte, ci și cu grijă față de natură. La fel ca pentru restul modelelor din gama LinkBuds, niciun ambalaj al căștilor nu conține plastic [x], iar căștile sunt realizate din materiale reciclate din piese de automobile, reflectând astfel angajamentul Sony de a reduce impactul produselor sale asupra mediului.

Rămâneți conectați cu cei din jur, datorită autonomiei mari a acumulatorului

Sony știe cât de important este ca utilizatorii să se poată bucura de conținutul preferat pe smartphone fără ca nimic să nu interfereze cu experiența de audiție. Prin urmare, Sony a proiectat Link Buds S cu o autonomie a acumulatorului care rezistă pe întreaga durată a zilei – 6 ore cu funcția de anulare a zgomotului activată – din căști și 14 ore furnizate prin intermediul casetei de încărcare cu design elegant și compact.

De asemenea, atunci când lucrurile se întâmplă rapid, o încărcare de numai 5 minute oferă o autonomie a acumulatorului de până la 60 de minute de redare.

Mesaje de la partenerii Sony

Căștile LinkBuds S, care interconectează lumea online cu cea offline, vor continua să ofere diverse servicii pentru experiențe audio noi și îmbunătățite. Iată câteva mesaje din partea partenerilor strategici ai Sony:

Archit Bhargava, Director of Product Marketing, Niantic, Inc.

„Niantic are viziunea unui «Metavers al lumii reale», ceea ce înseamnă adăugarea de straturi digitale AR în lumea reală.  În prezent, straturile AR sunt straturi vizuale; cu toate acestea, credem că adăugarea unui strat sonor va crea o experiență AR mai bogată și va face lumea reală mai plăcută și mai accesibilă. Seria LinkBuds de la Sony adaugă această componentă sonoră fără a compromite informațiile vizuale și audio din lumea reală.  Atunci când sunt utilizate cu diferitele jocuri oferite de Niantic, acestea pot crea o experiență de gaming mai bogată și mai plăcută. Ingress, care sărbătorește anul acesta cea de-a zecea sa aniversare, va avea o nouă funcție înainte de sosirea verii. Sperăm că vă veți bucura de această funcție cu seria LinkBuds.

De asemenea, vă rugăm să urmăriți experiența AR prin combinarea seriei LinkBuds și a platformei noastre Lightship, care este baza titlurilor de joc Niantic și care va fi disponibilă în curând.”

Preț și disponibilitate

LinkBuds S vor putea fi achiziționate în trei variante de culoare: Alb, Negru și Crem, la un preț de aproximativ 899 de lei, urmând să fie disponibile de la finalul lunii mai 2022.

Hits: 8

%d blogeri au apreciat: