Sonos lansează promoții răsunătoare de primăvară: 25% la produsele pentru armoniile de acasă 

Încă de la debutul pandemiei, locuințele noastre au depășit ceea ce în mod normal ar însemna „acasă”. Acestea au devenit, pe rând, birou, sală de sport, cafenea, sală de cinema și nu numai, iar acest context ne-a impulsionat să eficientizăm și mai mult spațiul de care dispunem, dar și să gestionăm timpul în funcție de priorități. În acest sens, conținutul precum muzica, filmele și serialele a devenit esențial în stabilirea unei rutine zilnice. Fie că vorbim despre desfășurarea activității profesionale de acasă, fie despre ora de sport ori despre o seară petrecută alături de prieteni, sunetul redat ne poate ajuta în procesul de delimitare a activităților cotidiene, totul totul într-o atmosferă confortabilă și armonioasă din toate punctele de vedere. 

Astfel, Sonos întâmpină primăvara și nevoile utilizatorilor cu o serie de promoții speciale de până la 25% disponibile în perioada 25 martie – 2 aprilie, ce se aplică la o serie de produse ce le permit utilizatorilor să se bucure cu adevărat de muzică, filme, radio, podcast-uri și multe altele.

Sunet extraordinar indiferent de conținutul redat

După o zi lungă la birou – care am stabilit că pentru foarte mulți utilizatori acesta este tot acasă – cea mai bună opțiune de relaxare la care apelăm adesea o reprezintă vizionarea filmului preferat sau, din contră, a celei mai noi și în vogă producții. Cu ajutorul soundbar-ului Beam ce dispune de procesare avansată a sunetului, conținutul redat va fi unul echilibrat indiferent de nivelul vsolumului. Concret, dacă ne dorim ca volumul să aibă un nivel redus, tot ceea ce trebuie să facem este să pornim funcția Night Sound disponibilă în aplicație, iar aceasta va reduce intensitatea efectelor gălăgioase, îmbunătățindu-le în același timp pe cele silențioase.

În plus, pentru serile în care poate vrem să ne bucurăm de o atmosferă destinsă alături de prieteni și familie, soundbar-ul Beam face o treabă excelentă și când vine vorba de redarea genului de muzică preferat. Astfel, datorită tehnologiei de reglare Trueplay, sunetul redat va fi perfect adaptat încăperii în care este amplasat soundbar-ul, astfel încât conținutul să sune exact așa cum ar trebui.

Bass perfect pentru un super antrenament

Deși practicarea sportului într-o sală special amenajată se regăsește pe listele de rezoluții ale celor mai mulți dintre noi la început de an, ritmul accelerat al vieții cotidiene ne limitează de foarte multe ori, astfel că ajungem prin a face mișcare… tot acasă. Și pentru a ne putea crea atmosfera perfectă, similară celei din sala de sport, care să ne impulsioneze să ducem la bun sfârșit antrenamentul, coloana sonoră joacă un rol esențial, mai ales dacă în fundal rulează chiar melodia preferată. Astfel, soundbar-ul Beam face o echipă extraordinară atât cu subwoofer-ul Sonos Sub, cât și cu Sub Mini. Ambele subwoofere contribuie la crearea atmosferei ideale pentru reușita unui antrenament intens acasă, datorită sunetului extraordinar, dar mai ales a bass-ului clar și profund.

Era 100 – design compact și sustenabil, cu sunet stereo perfect pentru orice context

Datorită design-ului compact, elegant și modern, precum și datorită harware-ului și software-ului, alături de actusica complet noi, boxa Era 100 este alegerea ideală indiferent de contextul în care ne propunem să o utilizăm. Spre exemplu, dacă ne dorim o experiență cinematografică îmbunătățită, putem adăuga două boxe Era 100 în lateralele canapelei și astfel vom crea un sistem surround, iar dacă vrem să ne bucurăm de muzică pur și simplu, putem asocia tot două boxe Era 100 și, astfel, vom beneficia de sunet stereo. În plus, datorită design-ului elegant și minimalist, caracteristic echipamentelor audio Sonos, Era 100 devine un element de decor ce poate fi integrat perfect în orice încăpere, indiferent de stilul de amenajre ales.

Pentru a putea beneficia de promoțiile de până la 25%, utilizatorii pot achiziționa produsele Sonos comercializate de retailerii parteneri din România – AV Store, eMAG  și Altex, dar și direct în magazinul Sonos din cadrul locației Audio Monkey din București.

*** Produsele incluse în campanie sunt: Beam Gen 2, Sub, Sub Mini, Era 100.

Views: 3

Lasă un răspuns