SONOS LANSEAZĂ O BOXĂ CU MONTARE ÎN TAVAN, CU SUNET PUTERNIC ȘI PERFORMANȚĂ UIMITOARE

Elegantă și simplu de instalat, boxa de 8 inci cu montare în tavan stabilește standardul de înaltă performanță pentru difuzoarele arhitecturale

Sonos (Nasdaq: SONO) extinde gama de difuzoare pasive Sonos Architectural și lansează astăzi difuzorul de 8 inci cu montare în tavan, realizat de Sonos și Sonance. Boxa de 8 inci cu montare în tavan este un produs care le oferă utilizatorilor o nouă opțiune de dimensiune cu prindere discretă în plafon, oferind astfel un sunet puternic, echilibrat și clar. Boxa de 8 inci cu montare în tavan va fi disponibilă începând din primăvara anului 2024 la un preț aproximativ de 5.490 lei.  

Sunet optimizat și puternic, direct din tavan

Proiectată și ajustată fin în colaborare cu Sonance, noua boxă dispune de un woofer mai mare și personalizat pentru note medii fluide, bass profund de până la 32 Hz și scenă sonoră extinsă. De asemenea, un tweeter de 30mm și o modalitate optimizată de dispersie a undelor sonore asigură o redare naturală a vocilor, precum și o propagare mai bună a sunetelor la frecvențe înalte, pentru o acoperire extinsă și uniformă care umple întreaga încăpere cu sunetul extraordinar de la Sonos.

În timp ce boxa de 8 inci cu fixare în tavan are dimensiuni mai mari față de cea de 6 inci, estetica grilajului magnetic este neschimbată, acest lucru asigurând utilizarea concomitentă a celor două modele fără a impacta designul încăperii. Grilajul pentru ambele dimensiuni de 8 și 6 inci este disponibil în varianta de culoare albă, pentru o potrivire discretă cu cea mai răspândită gamă de plafoane și, datorită unui grilaj realizat din oțel special dezvoltat, aceasta poate fi vopsită pentru a satisface nevoile de personalizare ale ficărui utilizator. 

„Boxa de 8 inci cu montare în tavan a fost proiectată pentru a răspunde în mod direct nevoilor partenerilor noștri, care și-au dorit mai multe opțiuni de dimensiuni și mai multă flexibilitate în timpul instalării”, a declarat Audra Kinsley, VP & GM Sonos Professional. „Această nouă apariție în portofoliu oferă un profil sonor puternic și o performanță uimitoare care îmbunătățește experiența utilizatorilor atunci când boxele din gama Sonos Architectual sunt asociate cu Sonos Amp (amplificator). Adăugarea boxei de 8 inci cu prindere în tavan oferă atât profesioniștilor, cât și utilizatorilor libertatea și flexibilitatea de a alege designul și experiența sonoră care se potrivesc perfect în spațiul propriu.”

Experiență și mai bună, cu Sonos Amp
În asociere cu Sonos Amp (amplificator), gama de difuzoare Sonos Architectural oferă un sunet multi-room clar și detaliat. Atunci când sunt asociate cu Sonos Amp, difuzoarele cu montare în tavan sau în perete oferă o serie de beneficii, inclusiv protecția împotriva suprasolicitării și îmbunătățiri date de ajustarea personalizată, care asigură un sunet mai bogat și un răspuns de frecvență echilibrat. În asociere cu Sonos Amp (amplificator), boxele de 8 inci beneficiază, de asemenea, și de funcția Trueplay™, care ține cont de dimensiunea, construcția și designul încăperii în care sunt amplasate și ajustează automat EQ-ul pentru o experiență optimă de audiție.

Asemenea tuturor boxelor din gama Sonos Architectural, boxa de 8 inci cu montare în tavan în combinație cu Sonos Amp (amplificator) va beneficia de avantajele ecosistemului Sonos, inclusiv de o aplicație ușor de utilizat, compatibilă cu toate serviciile de streaming preferate, control Apple AirPlay 2, actualizări regulate de software și posibilitatea de a adăuga în timp și alte boxe și componente Sonos suplimentare. Boxa de 8 inci cu montare în tavan realizată de Sonos și Sonance va fi disponibilă începând din primăvara anului 2024, la prețul aproximativ de 5.490 lei.

Pentru mai multe informații, accesați sonos.com și urmăriți @sonos.

Views: 0

Lasă un răspuns