Soluțiile Oracle Service Cloud

Oracle lansează o soluție nouă special concepută pentru a le permite companiilor să utilizeze rapid și eficient datele culese din ecosistemul Internet of Things (IoT) cu scopul de a furniza cele mai bune servicii de relații cu clienții. Aceasta are la bază integrarea strânsă dintre Oracle Service Cloudși Oracle IoT Cloud și permite atingerea unei eficiențe operaționale crescute, concomitent cu scăderea costurilor prin utilizarea datelor IoT pentru anticiparea nevoilor clienților și rezolvarea rapidă a eventualelor probleme pe care aceștia le întâmpină.

14900539_1336815879664008_2926015998714802166_n

Dezvoltarea rapidă a ecosistemului Internet of Things oferă companiilor oportunitatea de a furniza servicii noi inovatoare într-un interval de timp mai mic, reducând riscurile prin asocierea, analiza și integrarea datelor remise de dispozitivele conectateîn procesele și aplicațiile organizațiilor. Astfel, Oracle preîntâmpină nevoia companiilor de a oferi servicii de relații cu clienții de nouă generație prin lansarea soluției open source IoT Accelerator, inclusiv documentația pentru a facilita configurarea, extinderea la nivelul proceselor interne dorite și implementarea propriu-zisă.

Oracle Service Cloudpermite brandurilor să integreze perfect datele provenite de la dispozitivele conectate la IoT în operațiunile omni-channel existente. Spre exemplu, Denon + Marantz, unul dintre cei mai cunoscuți furnizori de echipamente audio, cu mai mult de 1.100 de angajați în peste 70 de țări, din care 250 de persoane sunt responsabile cu furnizarea de servicii de relații cu clienții, se bazează pe datele obținute de la peste 200.000 de dispozitive audio conectate la internet pentru a oferi clienților lor o experiență în utilizare ireproșabilă.

După lansarea celei mai noi game de produse conectate la Internet of Things, respectiv HEON, Denon + Marantz a identificat o oportunitate de reconfigurare completă a experienței clienților. Astfel, compania și-a dorit să optimizeze fiecare punct de contact al acestora cu produsul, de la momentul achiziției și până la utilizarea zilnică.

În acest caz, soluția pentru D+M a fost extinderea utilizării platformei Oracle Service Cloud pentru a obține cele mai bune rezultate la nivelul serviciilor de chat online, self-service web și call center. Compania integrează soluția Oracle Social Cloud pentru a afla despre eventualele problemele cu produsele D+M întâmpinate de clienți direct de pe canalele social media. Tehnologia Oracle a permis organizației să implementeze un sistem închis în care tichetul pentru o problemă e deschis direct pe canalele sociale, este preluat de Service Cloud pentru rezolvare, iar apoi închis prin intermediul acelorași canale sociale. De asemenea, D+M poate monitoriza permanent gradul de satisfacție a clienților, folosind totodată sisteme de analiză a textului pentrua identifica subiecte și tendințe cheie.

Despre Oracle Service Cloud, Oracle IoT Cloud și IoT Accelerator

Oracle Service Cloudeste parte a suitei Cloud Oracle Customer Experience (CX), una dintre cele mai complexe soluții de acest tip. Oracle CX Cloud Suite permite organizațiilor să îmbunătățească continuu experiența clienților, maximizeze loialitatea, dar și să își diferențieze brandurile, cu obținerea unor rezultate cuantificabile prin crearea unei experiențe de brand conenctată și personalizată, pe toate canalele și dispozitivele.

Oracle IoT Cloudpermite clienților să se conecteze la orice dispozitiv care generează date și să le analizeze în timp real, cu extinderea proceselor de business în cadrul aplicațiilor de tip enterprise. Cu ajutorul acestei soluții, clienții pot crea rapid aplicații IoT folosite pentru mentenanță preventivă și urmărire a procesului de utilizare al unui anumit produs folosind integrări preexistente cu Oracle Platform as a Service, aplicații Oracle cloud, dar și cele create de terți.

București–17 noiembrie 2016 – Oracle

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: