Soluții pentru jucătorii din Media & Divertisment: QNAP suportă Archiware P5 și Pure pentru backup-ul mașinilor virtuale VMware, pe bandă și în cloud

QNAP Systems și Archiware, un expert în software-ul pentru administrarea datelor, anunță că sistemul de operare QTS 4.4.1 pentru QNAP NAS suportă acum cel mai recent software Archiware P5 și Pure. Această integrare continuă va asista jucătorii din domeniul Media și Divertismentul (M&E), precum și companiile mici și mijlocii să-și securizeze ușor și inteligent resursele digitale și mașinile virtuale VMware.

Cel mai recent QTS 4.4.1 îmbunătățește utilizarea QNAP NAS prin integrarea unor servicii mult anticipate, incluzând gateway-uri de stocare în cloud pentru facilitarea aplicațiilor hibride de stocare în cloud, deduplicarea la sursă pentru optimizarea backup-ului și recuperarea eficientă, o soluție SAN pe fibră și multe altele.

Software-ul bazat pe browser este acum optimizat pentru a rula QTS 4.4.1 și cuprinde patru module pentru securizarea și restaurarea datelor: P5 Synchronize, P5 Backup, P5 Backup2Go și P5 Archive. Pentru protecția datelor izolate, pe termen lung, P5 Backup și P5 Archive suportă, de asemenea, backup de pe QNAP NAS pe bandă LTO și serviciile publice de cloud ca opțiuni de stocare. Funcțiile mini-MAM ale P5 Archive face extrem de ușoară identificarea și reutilizarea resurselor. Virtualizarea este o componentă esențială pentru o infrastructură IT modernă. Integrat cu Archiware Pure 2.0, QNAP NAS poate furniza o soluție perfectă de backup pentru a asigura că mașinile virtuale sunt întreținute și au un backup sigur. Archiware Pure este un software gratuit cu suport tehnic plătit, care poate ajuta companiile mici și mijlocii pentru a securiza gratuit mediul VMware și pentru a face backup și restaura mașinile virtuale.

“Soluția pentru managementul datelor ce integrează Archiware P5, Archiware Pure și QNAP extind capacitățile clienților pentru gestionarea datelor, în timp ce le furnizează protecția sigură și stocarea pe termen lung, disponibilă până acum doar corporațiilor”, a declarat Josef Doods, director executiv al companiei Archiware. “Conservarea pe termen lung a resurselor media pe benzi LTO oferă cea mai durabilă și profesională soluție, la cel mai redus preț pe Terabyte (TB). Archiware și QNAP fac acum acest lucru accesibil pentru mai mulți clienți, pentru a face conservarea, etichetarea și identificarea resurselor pentru reutilizare, referință și monetizare la fel de ușor precum crearea de conținut media.”

“Suntem încântați să facem echipă cu Archiware pentru a oferi capacitățile de backup și recuperare în caz de dezastru, de nivel enterprise, organizațiilor de toate dimensiunile”, a declarat Meiji Chang, manager general al QNAP. “Pe măsură ce dimensiunile fișierelor devin mai mari și rezoluția video continua să se îmbunătățească, iar companiile plasează producția și operațiunile importante în VM-uri, parteneriatul nostru cu Archiware elimină provocările backup-urilor și recuperării fișierelor media și a mașinilor virtuale VMware.”

Pentru a afla mai multe despre utilizarea soluțiilor Archive cu serverele QNAP NAS, vă rugăm să vizitați: https://www.qnap.com/go/solution/qnap-archiware/.


Hits: 22

%d blogeri au apreciat: