SkyShowtime prezintă titlurile lunii iunie

SkyShowtime anunță principalele titluri ale lunii iunie. În documentul atașat, te rugăm să găsești serialele și filmele ce vor fi disponibile în curând, alături de detalii despre fiecare producție în parte.

De asemenea, suntem încântați să vă prezentăm trailer-ul oficial și key art-ul pentru mult așteptatul sezon 2 al serialul Star Trek: Strange New Worlds, disponibil în exclusivitate pentru streaming pe SkyShowtime începând cu 16 iunie

Acțiunea serialului Star Trek: Strange New Worlds are loc în anii în care căpitanul Christopher Pike a fost la cârma U.S.S. Enterprise. Serialul îi are ca protagoniști pe Anson Mount în rolul căpitanului Christopher Pike, Rebecca Romijn în rolul lui Number One, Ethan Peck în rolul ofițerului științific Spock, Jess Bush în rolul asistentei Christine Chapel, Christina Chong în rolul lui La’an Noonien-Singh, Celia Rose Gooding în rolul cadetului Nyota Uhura, Melissa Navia în rolul locotenentului Erica Ortegas și Babs Olusanmokun în rolul dr. M’Benga.

Sezonul doi prezintă, de asemenea, revenirea invitatului special Paul Wesley în rolul lui James T. Kirk, dar și noua apariție a lui Carol Kane în rolul recurent al Peliei. Serialul îi urmărește pe căpitanul Pike, pe ofițerul științific Spock și pe Number One în timp ce aceștia explorează noi lumi din întreaga galaxie, în anii de dinainte ca personajul căpitanului Kirk să conducă nava U.S.S. Enterprise.

Primul sezon al serialului Star Trek: Strange New Worlds este acum disponibil pentru streaming, exclusiv pe SkyShowtime.

Despre SkyShowtime

SkyShowtime este următorul mare serviciu de streaming din Europa. O asociere a Comcast și Paramount Global, SkyShowtime reunește într-un singur loc cele mai bune programe de divertisment de la Hollywood și locale.

Începând cu filme și seriale originale de la brandurile emblematice Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios și Peacock, până la seriale originale SkyShowtime, SkyShowtime este noua casă a divertismentului premium din Europa. 

Lansat la începutul acestui an pe toate piețele în care este prezent, SkyShowtime este disponibil în: Albania, Andorra, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Cehia, Danemarca, Finlanda, Ungaria, Kosovo, Muntenegru, Macedonia de Nord, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania și Suedia. Serviciul este disponibil prin intermediul unor furnizori de televiziune selectați pe anumite piețe și pe dispozitivele Apple iOS, tvOS, Android, precum și Android TV, Google Chromecast, televizoarele LG, televizoarele Samsung Smart TV și pe internet.

Views: 2

Lasă un răspuns