Simte adrenalina lansării EA SPORTS F1® 22

Codemasters® și Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) au dezvăluit astăzi trailerul de lansare al EA SPORTS F1® 22, înainte de lansarea exclusiv digitală a Champions Edition, programată mâine, pentru PlayStation®5, Xbox Series X|S, PlayStation®4, Xbox One, și PC. Cu ambasadorul F1® 22 Charles Leclerc, trailerul redă sentimentul visceral de la volanul unui monopost cu 1000cp și senzația de a concura împotriva celor mai buni piloți din apogeul sporturilor cu motor.

„Suntem nerăbdători ca jucătorii să încerce jocul. Trailerul redă perfect entuziasmul și emoția competiției la cel mai înalt nivel, în Campionatul Mondial”, a spus Paul Jeal, F1 Senior Franchise Director în cadrul Codemasters. „Jucătorii vor simți extazul de a fi pe poziții în noua eră a Formula 1 și de a conduce monopostul la limită și peste.”

F1® 22 le permite jucătorilor să experimenteze viața de pilot de Formula 1®, atât pe circuit cât și în afara acestuia. Pe lângă faptul că pot concura în Campionatul Mondial FIA 2022 în monoposturi revoluționare care încurajează competitivitatea, jucătorii se pot bucura de premii și în afara circuitului, datorită modului F1® Life. Noul hub social le permite jucătorilor să își personalizeze avatarul și apartamentul și să își expună colecția de supercaruri. Odată achiziționate, automobilele pot fi conduse cu ajutorul funcției Pirelli Hot Lap, replicând prima parte a weekend-ului de cursă.

F1® 22 Champions Edition dispune de conținut suplimentar și acces prioritar cu 3 zile și va fi lansat pe 28 iunie 2022 pentru PlayStation®5, Xbox Series X|S, PlayStation®4, Xbox One și PC prin Origin și Steam. Ediția Standard va fi lansată vineri, 1 iulie 2022.

Pentru mai multe știri despre F1® 22, urmăriți pagina Formula 1  și canalele de Instagram, Twitter și YouTube.

*Sunt aplicate condiții și restricții. Mai multe detalii: https://www.ea.com/en-gb/games/f1/f1-22/game-offer-and-disclaimers

Visits: 5